Slik løser du problemer med Microsoft Excel 2002 etter oppdatering av Windows 10

Oppdateringen av Windows 10 april 2018 klarte ikke å levere den glatte opplevelsen alle forventet. Flere feil og problemer ser ut til å dukke opp daglig, og den siste er et problem rettet mot Microsoft Excel 2002 . Selv om appen er gammel, er mange brukere fortsatt glad i det, og det kjører på et stort antall systemer.

Microsoft Excel 2002-problemer på Windows 10

Microsoft støtter ikke Office 2002-utgivelsen lenger, men dette forhindrer ikke at brukerne fortsatt kjører den. Produktivitetsapp er en gammel programvareoppløsning, og ikke mange er overrasket over det faktum at det har noen feil etter installering av Windows 10 april 2018 Update.

Problemet er at Microsoft Excel 2002 krasjer når brukere prøver å skrive inn en ny formel eller en dato i en celle. Appen forsøker da å gjenopprette og bruke endringene - alt til ingen nytte. Dessverre utløser dette problemet uendelige omstartsløser av appen.

FIX: Microsoft Excel 2002 fungerer ikke i Windows 10

Vi vet allerede at Microsoft Excel 2002 ikke får reparasjoner og oppdateringer lenger, så vi kan trygt anta at selskapet ikke planlegger å løse noen reparasjoner.

Heldigvis finnes det en måte å løse problemet på. Du må endre formateringen av alle cellene i regnearkene og justere dem til venstre, høyre eller senter. Det er også viktig å merke seg at du må gjøre dette hver gang du åpner et nytt regneark i Excel 2002.