Hvordan fikse Språket eller utgaven av versjonen av Windows støttes ikke

Oppgradering til en ny versjon av Windows er ikke alltid enkel, og mange brukere rapporterte Språket eller utgaven av versjonen av Windows støttes ikke . Dette kan være et stort problem, men det er en måte å fikse det på.

Oppgradering av Windows til den nyeste versjonen kan ikke alltid være enkel, og noen ganger kan det oppstå visse feil. Når det gjelder feil, er det noen vanlige oppgraderingsproblemer som brukere rapporterte:

 • Dette verktøyet kan ikke oppgradere PCen til språket eller utgaven - Hvis dette problemet oppstår på systemet ditt, kan det hende at registeret ditt er årsaken. For å fikse problemet, gjør noen små endringer i registret og sjekk om det hjelper.
 • Windows 10 Media CreationToolspråk støttes ikke, annet språk - Dette problemet kan noen ganger oppstå på grunn av antivirusprogrammet ditt. For å fikse problemet, deaktiver antivirusprogrammet og sjekk om det hjelper.
 • Språket eller utgaven av versjonen av Windows som er installert på PCen, støttes ikke . Det finnes ulike årsaker som kan føre til dette problemet. Du bør imidlertid kunne løse dette problemet med en av våre løsninger.

Språket eller utgaven av versjonen av Windows støttes ikke, hvordan kan du fikse det?

 1. Endre registeret ditt
 2. Sjekk antivirusprogrammet ditt
 3. Utfør en ren oppstart
 4. Koble din PC fra Internett
 5. Koble fra ekstra USB-enheter
 6. Utfør SFC- og DISM-skanninger
 7. Tilbakestill Windows Update-komponenter

Løsning 1 - Endre registret

Hvis du får språket eller utgaven av versjonen av Windows, støttes ikke meldingen mens du prøver å oppgradere Windows, kanskje problemet er ditt register. Ifølge brukerne klarte de å fikse denne feilen ved å gjøre noen få endringer i registeret ved å gjøre følgende:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn regedit . Trykk Enter eller klikk OK .

 2. Før du endrer registret, anbefales det å lage en sikkerhetskopi og bruk denne sikkerhetskopien for å gjenopprette systemet hvis noe går galt.
 3. Naviger til HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftCurrent Version- nøkkelen i venstre rute. I høyre rute, se etter EditionID og endre verdien til Professional . Finn nå ProductName og endre verdien til Windows 10 Pro .

Etter å ha gjort det, lukk registret og sjekk om problemet er løst.

Løsning 2 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Noen ganger Språket eller utgaven av versjonen av Windows støttes ikke, meldingen kan vises på grunn av antivirusprogrammet. For å fikse dette problemet, anbefales det å deaktivere visse antivirusfunksjoner og kontrollere om det hjelper. Hvis problemet fortsatt er der, må du kanskje deaktivere antivirusprogrammet ditt helt.

Hvis du deaktiverer antivirusprogrammet, løser dette problemet vanligvis, men hvis problemet fortsatt er der, må du kanskje fjerne antivirusprogrammet ditt. Husk at fjerning av antivirusprogrammet ikke vil la systemet være sårbart siden det er Windows Defender for å beskytte deg.

Hvis du fjerner antivirusprosessen, løser problemet, kanskje dette er en god tid å vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Det er mange gode antivirusverktøy på markedet, og hvis du leter etter et pålitelig antivirusprogram som ikke vil forstyrre systemet ditt på noen måte, anbefaler vi sterkt at du prøver Bitdefender .

 • Last ned Bitdefender Antivirus 2019 til en spesiell pris

Løsning 3 - Utfør en ren oppstart

Noen ganger vil du ikke kunne oppgradere til den nyeste versjonen av Windows på grunn av tredjepartsprogrammer. Mange applikasjoner pleier å starte automatisk med PCen, og noen ganger kan disse programmene føre til ulike problemer.

For å fikse problemet, anbefales det å utføre en ren oppstart og deaktivere alle oppstartsprogrammer. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv msconfig . Klikk nå OK eller trykk Enter .

 2. Systemkonfigurasjonsvinduet skal nå vises. Naviger til kategorien Tjenester og merk av for Skjul alle Microsoft-tjenester . Etter å ha gjort det, klikk på Deaktiver alle- knappen for å deaktivere disse tjenestene.

 3. Gå over til Startup- kategorien og klikk på Åpne oppgavebehandling .
 4. Oppgavebehandling åpnes nå, og du får se en liste over alle oppstartsprogrammer. Høyreklikk på den første oppføringen i listen og velg Deaktiver fra menyen. Gjenta dette trinnet og sørg for å deaktivere alle oppstartsprogrammer.

 5. Når du har deaktivert alle applikasjoner, går du tilbake til vinduet Systemkonfigurasjon . Klikk på Bruk og OK for å lagre endringer og start datamaskinen på nytt.

Når datamaskinen din har startet på nytt, kontroller du om problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke vises, betyr det at en av deaktiverte applikasjonene forårsaket problemet. Når du har oppgradert Windows, må du sørge for å aktivere alle oppstartsprogrammer og tjenester som du tidligere har deaktivert.

Løsning 4 - Koble datamaskinen fra Internett

Ifølge brukerne kan noen ganger din Internett-tilkobling føre til at dette problemet vises. Hvis du prøver å oppgradere fra en ISO-fil, anbefaler vi deg å koble fra PCen fra Internett og prøve å oppgradere igjen.

Hvis du laster ned oppdateringen via Windows Update, foreslår vi at du vil ha til oppdateringen er nedlastet 100%, og prøv å installere den. Dette er bare et enkelt triks, men få brukere rapporterte at det fungerte for dem, så vær så snill å prøve det ut.

Løsning 5 - Koble fra flere USB-enheter

Hvis du fortsetter å få Språket eller utgaven av Windows-versjonen støttes ikke, mens du prøver å oppgradere Windows, er problemet kanskje knyttet til USB-enhetene dine. Noen ganger kan andre USB-enheter forstyrre Windows-installasjonen og føre til at ikke-planlagte problemer vises.

For å fikse problemet, anbefales det at du kobler fra alle unødvendige USB-enheter fra PCen. Dette inkluderer eksterne harddisker, kontrollere, flash-stasjoner og andre enheter som ikke er avgjørende. I utgangspunktet kan du bare la tastaturet og musen være tilkoblet.

Når du har fjernet unødvendige USB-enheter, prøv å oppgradere igjen og se om problemet fortsatt er der.

Løsning 6 - Utfør SFC- og DISM-skanninger

Noen ganger kan du få Språket eller utgaven av versjonen av Windows støttes ikke på grunn av problemer med filkorrupsjon. Filkorrupsjon kan oppstå av ulike årsaker, og en måte å fikse på er å kjøre en SFC-skanning. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne kommandoprompt som administrator. Du kan gjøre det raskt ved å trykke Windows Key + X og velge Command Prompt (Admin) fra listen. Du kan også bruke PowerShell (Admin) hvis Kommandoprompt ikke er tilgjengelig.

 2. Når kommandoprompt starter, skriv sfc / scan og kjør det.

 3. Skanningen starter nå. Husk at denne prosessen vanligvis tar omtrent 10-15 minutter. Siden denne skanningen reparerer systemet, anbefales det at du forlater PCen og la skanningen være ferdig.

Etter at SFC-skanningen er ferdig, må du sjekke om problemet fortsatt er der. Hvis du ikke kunne kjøre SFC-skanning, eller hvis det ikke lyktes, må du utføre en DISM-skanning ved å gjøre følgende:

 1. Start Kommandoprompt som administrator.
 2. Kjør nå DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth- kommandoen.

 3. Denne skanningen tar vanligvis omtrent 20 minutter, noen ganger mer, så ikke forstyrre den.

Når skanningen er ferdig, må du sjekke om problemet fortsatt er der. Hvis du ikke kunne kjøre SFC-skanning før, kan du prøve å kjøre den etter DISM-skanning og sjekke om det hjelper.

Løsning 7 - Tilbakestill Windows Update-komponenter

Hvis du får språket eller utgaven av versjonen av Windows, støttes ikke feil, kanskje problemet er relatert til Windows Update-komponenter. For å fikse problemet, foreslår brukere å starte disse komponentene på nytt. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Start Kommandoprompt som administrator.
 2. Kjør nå følgende kommandoer:
  • netto stopp wuauserv
  • netstopp cryptSvc
  • nettstoppbiter
  • nettstopp msiserver
  • ren C: WindowsSoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
  • ren C: WindowsSystem32catroot2 Catroot2.old
  • nettstart wuauserv
  • netto start cryptSvc
  • netto startbiter
  • nettstart msiserver

Etter å ha kjørt alle disse kommandoene, start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet fortsatt er der. Hvis du vil fremskynde denne prosessen, og du ikke vil kjøre kommandoene manuelt, kan du alltid opprette et Windows Update reset script og bruke det til raskt å tilbakestille problematiske komponenter.

Språket eller utgaven av versjonen av Windows støttes ikke. Feil kan være problematisk, men vi håper at du klarte å fikse det ved hjelp av en av våre løsninger.