Slik løser du "The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition" bugs

Den eldre Scrolls V: Skyrim Special Edition er nå tilgjengelig for både Xbox One og Windows PC. Denne spillversjonen bringer den episke fantasien til liv i fantastisk detalj. Spesialutgaven gir en rekke tilleggsprogrammer med helt nye funksjoner, som remastered art og effekter, dynamisk dybdeskarphet og mer.

Dessverre bringer The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition også egne problemer. Spillets fans har nylig opprettet en spesiell Steam-forumtråd for å fungere som en uoffisiell feil og oppløsningstråd. Her kan du oppdage problemene du møter mens du spiller spillet, samt de tilsvarende løsningene.

Spillerne håper at Bethesda på denne måten vil legge merke til og raskt fikse disse problemene i en lapp, eller i det minste vil spillerne ha et konsolidert sted der de kan finne mulige svar på deres spørsmål.

Fix: The Elder Scrolls V: Skyrim Spesialutgave problemer

"Min mus / tastatur virker ikke

Løsning 1: Noen har rapportert at koble fra eller endre gamepadinnstillingen i innstillingene som er løst dette.

Løsning 2 (Ved smellsbad): Hvis du har en USB-enhet, for eksempel en mikrofon, et minne eller et webkamera, kan du prøve å koble fra dem og se om dette løser det. Noen har rapportert at USB-mikrofonen var synderen.

Animasjoner er rart

Løsning 1: Mange har rapportert at vsync skal være aktivert / tvunget og limted til 60hz. Dette kan gjøres i NVIDIA / AMD-kontrollpanelet.

Løsning 2 (Ved BeastMomba11): Gå til \ Documents \ My Games \ Skyrim Special Edition \ SkyrimPrefs.ini og sett iVsyncpresentinterval til 0 hvis du bruker et G-Sync-kompatibelt system. Du vil kanskje også gjøre dette på NVIDIA / AMD-kontrollpanelet som er spesifikt for spillet, og som en ekstra bonus, bør det øke spillets ytelse i henhold til flere kontoer.

Jeg får veldig dårlig FPS

Løsning 1: Som standard sett Skyrim MIGHT din GPU til integrert grafikk i stedet for dedikert. Fra det jeg har sett dette er det for det meste et nVidia problem. Gå til NVIDIA-kontrollpanelet og gå til "Mange 3D-innstillinger". Legg til Skyrim SE hvis den ikke er i listen, og endre deretter innstillingene fra Global / Integrated Graphis til High Performance NVIDIA-prosessor.

Løsning 2 (Ved tidsforsinkelse): Deaktivering av G-Sync kan forbedre ytelsen og fjerne stammingen.

Skyrim SE holder krasj

Løsning 1: Hvis du bruker mod, må du kontrollere at modene dine ikke bruker noen skript og har tillit til andre mods som bruker skript. [...]

Løsning 3: Ulike personer har rapportert at endring av språk bidrar til å forhindre krasj. Du kan endre språket i Skyrim.ini "

For mer informasjon om feilene som påvirker "The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition" og de tilgjengelige løsningene for å fikse dem, sjekk ut denne dedikerte Steam-tråden. Siden oppdateres jevnlig.