Slik løser du dobbeltlagsfliser i Windows Store

Universelle programmer ble svært viktig del av Windows 8, 8.1 og 10 operativsystemer. Men enkelte sporadiske feil i Windows Store kan begrense funksjonaliteten eller skade utseendet til appen og dets Live Tile i Startskjerm, Start-meny eller Windows Store. En bruker klaget over at hans Live Tiles er to lag, og vi vil prøve å finne en løsning for hans problem.

Slik reparerer du Windows Store dobbeltsidede fliser

Det er en veldig sjelden feil i Windows Store som lager lag av appfliser doblet. Dette problemet kan være svært irriterende fordi du ikke vil kunne installere noen app til du løser problemet. For å løse dette irriterende problemet kan du prøve å tilbakestille Windows Store og se om det er noen endringer.

Du kan enkelt nullstille Windows Store med bare et par klikk, og her er akkurat det du trenger å gjøre:

  1. Gå til Søk, skriv wsreset og høyreklikk på WSReset.exe
  2. Velg Kjør som administrator og kjør kommandoen

Denne kommandoen vil nullstille Windows Store og du får beskjeden om at cachen din er slettet. Logg deg nå med din Microsoft-konto tilbake til Windows Store og se om flisene er tilbake til normal. Vi kan ikke garantere deg at denne løsningen vil fungere, fordi vi ikke testet det, da dette problemet er svært sjeldent, og det skjer på en liten mengde datamaskiner.

I tillegg kan du også kjøre feilsøkingsprogrammet for Windows Store Apps. Dette innebygde feilsøkingsverktøyet skanner raskt dine Windows 10-apper og retter automatisk alle problemene det oppdaget.

For å bruke dette verktøyet, gå til Innstillinger> Oppdater og Sikkerhet> Feilsøke> bla helt ned og start App-feilsøkingsprogrammet, som vist på skjermbildet nedenfor.

Bare fordi dette problemet ikke er vanlig, utviklet Microsoft-teamet ikke engang oppmerksomhet til det, slik at det ikke løste noen Windows Store-oppdateringer som vil fikse det, og du må finne løsningen på egen hånd.

Hvis du har kommentarer, forslag eller kanskje mer erfaring med problemet av denne typen, vennligst skriv det ned i kommentarene. Vi vil gjerne ha mer informasjon om denne sjeldne, men irriterende Windows Store-feilen.

RELATERTE GUIDER FOR Å KONTROLLERE:

  • Fast: Prisen vises feil for noen Windows Store-apper
  • Fiks: Windows Store-feil 0x80246019
  • FIXED: Systemgjenoppretting fungerer ikke i Windows 10, 8.1

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juli 2015 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.