Hvordan fikse Chrome ERR_FILE_NOT_FOUND feil

Har du noen gang oppdaget en feilmelding ERR_FILE_NOT_FOUND når du åpner en sidefane i Google Chrome? Noen utviklere har også hatt en lignende feilmelding når de utvikler Chrome-utvidelser. Feilmeldingen sier mer spesifikt: " Denne nettsiden er ikke funnet ... Feil 6 (netto :: ERR_FILE_NOT_FOUND): Filen eller mappen ble ikke funnet.

Feil 6 skyldes vanligvis Chrome-utvidelser, og slik kan du løse problemet.

Filen ble ikke funnet Google Chrome-feil [FIX]

 1. Fjern duplikatutvidelsen for duplikat
 2. Deaktiver Chrome Extensions
 3. Tilbakestill Google Chrome
 4. Å fikse feilen ERR_FILE_NOT_FOUND når du utvikler utvidelser

1. Fjern Duplicate Tab Extension

Dupliser-fanen er ikke en ekte utvidelse. Det er faktisk en nettleser hijacker som er pakket med noen freeware programvare distribuert på nettsteder. Browserkapsler endrer nettleserinnstillinger og omdirigerer websøk. Mange Chrome-brukere har oppdaget at feilen ERR_FILE_NOT_FOUND skyldes duplikatutvidelsen.

Dermed vil fjerning av duplikatfane sannsynligvis fikse feil 6. Du kan finne ut at programlisten Programmer og funksjoner inneholder Dupliser-fanen. Åpne kategorien Programmer og funksjoner ved å trykke på Win-tasten + R-hurtigtast og angi 'appwiz.cpl ' i Run-tekstboksen. Velg deretter Standard-fanen, og trykk på Avinstaller- knappen.

2. Deaktiver Chrome Extensions

Hvis du ikke finner Dupliser-fanen som er oppført på kategorien Programmer og funksjoner, kan problemet skyldes en annen utvidelse. Hvis du slår av alle Chrome-utvidelsene, kan det også løse feil 6. Slik kan du slå av Google Chrome-utvidelser.

 1. Klikk på Tilpass Google Chrome- knappen øverst til høyre i nettleserens vindu.
 2. Velg Flere verktøy > Utvidelser for å åpne kategorien i øyeblikksbildet rett under.

 3. Du bør helt sikkert slette standardfanen hvis du finner den oppført der. Fjern merket for alle de markerte avmerkingsboksene for å deaktivere de andre utvidelsene.
 4. Start deretter Chrome-nettleseren på nytt.
 5. Hvis det løser problemet, slår du på alle utvidelsene dine igjen. Deretter kan du bytte en forlengelse av gangen til feil 6 er fast for å bedre identifisere hvilket tillegg du må fjerne.

3. Tilbakestill Google Chrome

Hvis du tilbakestiller Google Chrome til standardinnstillingene, kan det også være en effektiv oppløsning for Feil 6. Det vil deaktivere Chrome's utvidelser og temaer og fjerne midlertidige data. Du kan tilbakestille nettleseren som følger.

 1. Trykk på Tilpass Google Chrome- knappen for å åpne nettleserens meny.
 2. Velg Innstillinger for å åpne kategorien som vises direkte under.

 3. Bla ned til bunnen av fanen, og klikk på Avansert for å utvide flere alternativer.
 4. Rull litt lenger ned på fanen til nullstillingsinnstillingen. Klikk Tilbakestill og trykk på RESET- knappen for å bekrefte.

4. Feste feilen ERR_FILE_NOT_FOUND når du utvikler utvidelser

Noen utviklere har også funnet ut at feilen ERR_FILE_NOT_FOUND oppstår når du utvikler Chrome-utvidelser. Dette skyldes vanligvis at en popup.html-fil ikke samsvarer med popup-manifestet i en manifest.json-fil.

Kontroller at popupfilen akkurat samsvarer med popup-manifestet som er angitt i JSON-koden. Du kan løse problemet ved å redigere enten popup-filtittelen eller angitt popup-manifest slik at de samsvarer.

Slik kan Chrome-brukere løse problemet ERR_FILE_NOT_FOUND. Antivirusprogramvare kan også fjerne nettleserkapsler, som for eksempel Duplicate Tab. Så en malware-skanning kan også løse feil 6.