Slik fikser du kanal ikke funnet Slakkfeil og tilgang til private kanaler

Team arbeidsområde applikasjoner er en fantastisk ressurs for fagfolk som liker å få ting gjort. Microsoft Teams and Slack er trolig den mest populære, og sistnevnte merker alle de riktige boksene etter vår mening. Det er noen problemer mellom tid og tid, og de fleste handler om avanserte brukere som prøver å integrere ulike applikasjoner og maksimalt automatiserer arbeidsflyten. En feil som dette er "channel_not_found" -feilen som forhindrer botintegrasjon i private kanaler.

Hva å gjøre hvis Slack ikke finner kanal

Feilen "channel_not_found" vises tilsynelatende bare med bots i de private kanalene når du bruker Slack API for tredjepartsintegrasjon. For eksempel har noen brukere hatt det vanskelig å konfigurere Slack for å jobbe med Python og ble møtt med feilen ved hånden.

Noen av dem klarte å løse dette ved å låse opp den private kanalen, mens andre sørget for at appen har tillatelser til å få tilgang til Slack. I tillegg, hvis du fortsatt er plaget av den samme feilen, kan du erstatte kanal-ID-en med den kodede ID-en. Du kan enkelt finne ut IDen til kanalen din ved å bare navigere til den i nettleseren.

Det vanlige navnetiketten erstattes med det alfanumeriske settet med tegn. Dette kan du bruke til å omkonfigurere innstillinger. I tillegg stiller primært boten til arbeid med den generelle kanalen. Etterpå blir du bedt om å tillate det i den private kanalen du ønsker. Dette er også en vanlig løsning. Videre og når det gjelder tillatelser, må du passe på at du får tilgang til en tredjeparts app for å få tilgang til Slack-kanaler og arbeidsområdet ditt.

Etter det burde du ikke ha problemer med "channel_not_found" -feilen. Hvis du er derimot, stakk seg fast med feilen, og kontakt med support er en annen ting du kan prøve. Vær imidlertid oppmerksom på at enkelte handlinger (som Slacker-integrasjon) ikke er Slacks ansvar.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. Ikke glem å poste tilbakemelding nedenfor eller foreslå alternative løsninger. Vi ser frem til å høre fra deg.