Slik finner du og endrer iTunes-reserveplassering i Windows 10

Siden det ble opprettet av Apple, har iTunes endret måten brukerne kan organisere og spille av musikk og videoer. iTunes har tillatt millioner av brukere å laste ned favorittspor, sanger og videoer via iTunes Store.

Heldigvis har iTunes et avansert backup-system som kan sikkerhetskopiere og gjenopprette viktige filer på Iphone, Ipad, Ipod eller Mac-datamaskiner.

Bruke iTunes er også mulig på datamaskiner eller andre enheter som kjører Windows 10. Hvis du er en iTunes-bruker, vil denne artikkelen være nyttig for deg. Det vil hjelpe deg å finne iTunes-backupplasseringen i Windows 10 og hvordan du endrer den.

Hva er iTunes-sikkerhetskopieringsfiler?

Sikkerhetskopieringsfiler er kopier av filer opprettet med iTunes og lagret lokalt på datamaskinen.

Vanligvis trenger du ikke å vite nøyaktig plasseringen av iTunes-sikkerhetskopieringsfilene, fordi iTunes selv vil vise dem automatisk når det trengs.

Likevel, hvis du kjøper en ny datamaskin, og du ønsker å overføre iTunes-sikkerhetskopieringsfiler fra den gamle PCen til den nye, er det nødvendig å vite nøyaktig plasseringen av sikkerhetskopifilen, for å lage en kopi.

Noen ganger må brukeren kanskje spare plass på datamaskinen. Så den beste ideen kan være å slette iTunes-sikkerhetskopieringsfiler eller flytte viktige sikkerhetskopier til et annet sted eller stasjon. I dette tilfellet bør du også vite hvor iTunes-sikkerhetskopieringsfilene er lagret på datamaskinen.

Du har to løsninger for å finne en liste over sikkerhetskopiene hvis de bruker Windows 10.

Hvor kan jeg finne iTunes-sikkerhetskopieringsfiler på PC?

Metode 1: Kontroller sikkerhetskopieringsmappen

De forskjellige backupfilene i Windows 10 er plassert i C: Users \ USERAppData \ Roaming \ Apple Computer \ MobileSync \ Backup.

Metode 2: Oppgi alle sikkerhetskopieringsfilene

Den andre måten å finne listen over sikkerhetskopier, krever enkle trinn, slik det følger.

TRINN 1 - Finn søylinjen: klikk på søkefeltet ved siden av Start-knappen.

TRINN 2 - I søkefeltet skriv inn % appdata% eller % USERPROFILE% (hvis du lastet ned iTunes fra Microsoft Store).

TRINN 3 - Klikk på Retur.

TRINN 4 - Klikk to ganger på disse mappene: "Apple" eller "Apple Computer", og gå deretter til MobileSync og Backup.

Du bør nå ha en liste over alle iTunes-filene dine.

Hva gjør du for å unngå å ødelegge iTunes-sikkerhetskopieringsfilene dine

For å unngå å skade backupfiler, er det viktig å markere to ting:

  • iTunes lagrer sikkerhetskopier i en mappe i mappen Brukere. Plasseringen av Backup i Windows 10 er den som allerede er markert i forrige avsnitt. Selv om du kan kopiere sikkerhetskopieringsmappen, må du aldri flytte den til en annen, en ekstern disk eller en nettverksstasjon.
  • Ikke endre, omplassere, endre navn på eller ta ut innhold fra sikkerhetskopifiler, da disse handlingene kan ødelegge filene. For eksempel, for å gjenopprette en reposisjonert sikkerhetskopifil, må du sette den tilbake til den opprinnelige plasseringen. Ellers vil filen ikke fungere. Sikkerhetskopier er en sikker kopi av hele enheten. Derfor, selv om du kanskje kan se innholdet i sikkerhetskopifiler eller få tilgang til dem, blir de vanligvis ikke lagret i et lesbart format.

Slik endrer du iTunes-backupplasseringen?

iTunes plasserer alle sikkerhetskopier i den tidligere viste banen (C: Users \ USERApp \ DataRoaming \ Apple Computer \ MobileSync \ Backup), og du kan ikke velge å lagre disse sikkerhetskopiene til en annen stasjon direkte.

Likevel er det mulig å endre sikkerhetskopieringsplass, og det er også ganske enkelt å oppnå i få trinn.

TRINN 1 - Opprett en ny iTunes Backup-mappe på en annen stasjon, for eksempel D eller E-stasjon. Du kan også lage mappen i en flash-kjøring, ekstern harddisk eller tommelstasjon. Du kan navngi mappen som "iTunes 2.0", "Ny iTunes-sikkerhetskopiering", eller med et annet navn som kan fange din oppmerksomhet, mens du lar deg forstå hva som er i mappen.

TRINN 2 - Retitell den gamle iTunes-backupmappen på systemstasjonen, for å fjerne den gamle mappen, er ikke lenger den du vil åpne for å sjekke om sikkerhetskopieringsfilene dine.

TRINN 3 - Endre iTunes-reserveplassering på Windows PC . Dette kan gjøres ved å skape et veikryss, også kalt symbolsk lenke. Sistnevnte er en lenke til en katalog som fungerer som et alias for den katalogen.

Til tross for den nesten tautologiske definisjonen, vil dette veikrysset være det som lar deg endre reservasjonsstedet.

TRINN 4 - Etter å ha tilbaketrukket eller omdøpt den første iTunes-sikkerhetskopimappen, klikker du på SHIFT-tasten og høyreklikk på den gamle iTunes-backupfilens plassering . Du får se en popup-meny.

TRINN 5 - Velg "Åpne kommandovinduet her"

TRINN 6 - Nå, i vinduet åpnet, kan du manuelt skrive inn kommandoen hvor D: (eller E: etc.) er den nye stasjonsplasseringen og "Backup" er navnet på den eOS IOS backup mappen du flyttet: mklink / J "% APPDATA% \ Apple Computer \ MobileSync \ Backup" "D: Backup".

TRINN 7 - Hvis alt gikk jevnt til nå, bør det vises kommandopromptvinduet med en riktig sikkerhetskopi. Den nye mappens snarvei kalt "Backup" vises på den opprinnelige plasseringen.

TRINN 8 - Det siste trinnet må slette de gamle iTunes-backup-filene som finnes i MobileSync-mappen. På denne måten kan du koble iPhone til PC og sikkerhetskopiere den med iTunes. Du finner de nye sikkerhetskopiene i den nye Backup-mappen.

Konklusjon

Å vite hvor sikkerhetskopieringsstedet er og ha muligheten til det representerer nyttig kunnskap for alle Windows 10-brukere. Gi oss beskjed om denne artikkelen har vært nyttig ved å slippe en kommentar nedenfor.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

  • Beste programvare for å fikse iTunes-biblioteket i Windows 10
  • Løs: Antivirus blokkerer iTunes på Windows 10
  • Hvordan fikse feil 126 'Tuner ble ikke installert riktig' på Windows 10