Slik enkelt kan du begrense og lukke apper i Windows 10 / 8.1 / 8

Hvis du er ny på konseptet Windows 8.1, 10, så vil du sannsynligvis forvente det moderne grensesnittet å oppføre seg akkurat som den bærbare. Så, selvfølgelig, vil du at appene dine skal minimere og lukke veldig enkelt. Mens det ikke var for vanskelig med den første versjonen av Windows 8, har den blitt enda enklere nå.

For å enkelt minimere og lukke Moderne apper fra Windows Store (noen brukere foretrekker fortsatt å referere til dem som Metro apps), er jeg redd for at den beste løsningen ville være å få den nyeste Windows 8.1 Update. Hvorfor sier jeg at jeg er redd? Fordi hvis du ikke allerede har installert det, kan det hende at du får noen frie feil under installasjonsprosessen, men jeg håper det ikke vil være tilfelle med deg. Den beste løsningen å enkelt, problemfri nær og minimere Windows 8.1, 10 apps er denne.

Les også : Fix: iPhone, iPad, iPod Synkroniseres ikke med iTunes på Windows 8

Så, hvis du har klart å oppdatere Windows 8.1 Update, så lukkes og minimerer programmer på det moderne grensesnittet, det er ganske selvforklarende og trenger ikke en trinnvis veiledning i seg selv. Bare gå videre og åpne hvilken som helst app du vil ha. Egentlig fungerer dette ikke bare med programmer du laster ned eller er innebygd i Windows 8, men også for ulike innstillinger. Så når du åpner noe i det moderne grensesnittet, enten det er en app, et program eller en innstilling, bare ved å sveve musen eller flytte fingeren til toppen av det, vil du kunne se "lukke" og "minimere" knappene . Akkurat som i skjermbildet mitt under.

I tillegg til knappene for å minimere og lukke, kan du også splitte til venstre, høyre, maksimere og lukke også. Dette er kommandoene som er tilgjengelige øverst til venstre for elementet du åpner på det moderne grensesnittet.

Hvis du har minimert dem, vil du se dem ut på den gode gamle oppgavelinjen, der du kan velge å åpne dem, pinne dem til oppgavelinjen eller lukke.

Les også : Windows 10 bygger minimerer skrivebordsspill, brukere kan ikke gjenopprette dem

Mens du har under en god guide for å følge for å minimere og lukke apper på Windows 10, opplever noen brukere alvorlige problemer med knappene Minimer, Maksimer eller Lukk. Hvis du opplever problemer med det, følg bare løsningene fra vår dedikerte veiledning om hvordan du fikser minimere / maksimere / lukke knappen, ikke fungerer.

Gi oss beskjed i kommentarseksjonen hvis denne veiledningen hjalp deg, og vi vil skape mer nyttige artikler for Windows-fellesskapet.