Slik endrer du Start-farge i Windows 10, 8.1

Windows 10, 8 har vært en stor endring som brukes av Microsoft som de to operativsystemene er utviklet spesielt for bærbare og berøringsbaserte enheter. Uansett, Windows 10, 8 og nå Windows 8.1 kan enkelt og sikkert brukes på desktops, fastvaren er stabil og jevn.

Det beste er at Windows 10, 8.1 enkelt kan tilpasses og tilpasses, da det finnes flere i innebygde funksjoner som kan brukes på den måten. Og hvis det ikke er nok, kan du når som helst laste ned og installere tredjepartsprogrammer og nye Windows 8 og Windows 10, 8.1 temaer for å endre standard Windows-utseende.

I denne veiledningen vil jeg vise deg hvordan du endrer fargen på startknappen og menyen i Windows 10, 8.1 ved å bruke standardinnstillingene. Ikke glem at du kan gjøre mer ved å bruke dedikerte verktøy som kan lastes ned gratis fra Windows Store.

  • LES OGSÅ: Slik endrer du Windows 10, 8 eller 7 Logon Screen

Slik endrer du Start-knappen Farge i Windows 10, 8.1

I Windows 10, 8.1, har vi nye funksjoner som kan brukes for å tilpasse startskjermbildet. I den grad kan du nå enkelt endre og tilpasse mønstre, bakgrunn og aksentfarger fra startskjermen uten å gå til skrivebordsinnstillinger eller til oppgavelinjer og navigasjonsegenskaper.

Så hvis du vil endre fargen på startknappen og menyen i Windows 8.1, gå til Startskjermbildet og trykk på den dedikerte Windows-tasten sammen med "I" -knappen fra tastaturet. Derfra klikker du bare på "tilpass" og innstillingslisten vises på Windows 8.1-enheten.

Du kan nå spille med alternativene og med fargepanelet for å tilpasse håndsettet. Husk at disse er standardinnstillingene for Windows 8.1, slik at du blir begrenset på en eller annen måte.

Endre Start-knappens farge i Windows 10

  1. Endre Start-farge fra Innstillinger-siden
  2. Installer et nytt Windows 10-tema

På Windows 10 kan du endre Start-menyen farge ved å følge disse trinnene:

  1. Gå til Start> Innstillinger> naviger til Tilpasning> velg farger
  2. Gå til 'Vis aksentfarge på følgende overflater'> merk av i boksene Start, oppgavelinje og handlingssenter og Tittelfelt, som du kan se på skjermbildet nedenfor.

Du kan også velge en aksentfarge manuelt ved å gå til Nylige farger eller Windows-farger, eller velg Tilpasset farge for et enda mer detaljert alternativ.

En annen rask måte å endre Start-menyen fargen på, er å bare installere et annet Windows 10-tema. Det er mange temaer tilgjengelig på Microsofts nettsted, og hver bruker spesifikke farger som gjelder for Start-knappen og menyen også.

Hvis du vil ha flere funksjoner, ikke nøl med og bruk en kompatibel app, for eksempel My WCP Start Screen Customizer-verktøyet (kun kompatibelt med Windows 8.1).

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i april 2014 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.