Hvordan kan jeg fikse PAGE FAULT IN NONPAGED AREA feil?

BSoD-feil også kjent som Blue Screen of Death-feil oppstår vanligvis når det er en stor feil med datamaskinen. PCen avsluttes og gir deg BSoD for å forhindre potensiell skade på maskinvaren din. Det finnes alle slags BSoD-feil, og i dag skal vi vise deg hvordan du reparerer SIDE FEIL I IKKE-BEGRENSET OMRÅDE BSoD-feil i Windows 10.

Løsninger for å fikse SIDE FEIL I IKKE-OMRÅDET OMRÅDE feil

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA er en ganske unik feil siden den kan relateres til både maskinvare og programvare, så hvis du nylig har endret noe maskinvare, vil du kanskje fjerne det og se om problemet vedvarer. Hvis det ikke hjelper, bør du prøve noen av følgende løsninger:

Løsning 1 - Test RAM-en

Denne feilen er vanligvis knyttet til RAM, så det vil ikke skade for å teste det.

 1. Last ned Memtest86 +.
 2. Etter at du har lastet ned den, kan du brenne den til en CD eller sette den på en USB-flash-stasjon.
 3. Du må sørge for at CD-ROM eller USB er satt som første oppstartsenhet i BIOS.
 4. Kontroller at CDen eller USB er satt inn og start datamaskinen på nytt.
 5. Memtest86 + skal åpne, og du kan begynne å teste RAM-minnet. Denne prosessen kan ta en stund, fra 10 til 30 minutter, noen ganger enda mer, så vent vent tålmodig.
 6. Hvis det ikke oppdages feil, betyr dette at RAM-en din er funksjonell og noe annet forårsaker problemet.

Hvis du fortsatt har problemer med RAM, eller du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi at du laster ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel maskinvarefeil, men også filtap og skadelig programvare.

Som vi nevnte før, kan PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA være en vanskelig feil, og det kan ofte knyttes til bestemte programmer eller til og med skjerm eller lyddriver.

Løsning 2 - Fjern eller oppdater problematisk programvare

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (cpuz138_x64.sys) feilen skyldes for eksempel en programvare som heter Speccy, og det anbefales at du oppdaterer programvaren som forårsaker at datamaskinen din skal krasje. Hvis oppdateringen av programvaren ikke hjelper, må du kanskje avinstallere den til utviklerne løser dette problemet.

En vanlig programvarerelatert feil er PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (applecharger.sys). Denne feilen er forårsaket av et program kalt ON / OFF utviklet av Gigabyte. Bare avinstaller denne appen for å løse dette problemet.

Løsning 3 - Avinstaller, tilbakestill eller oppdater lyd- eller skjermdriveren

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (usbaudio.sys) betyr vanligvis at lyddriveren forårsaker disse problemene, slik at du kanskje vil revolere lyddriveren eller til og med avinstallere den.

For å gjøre dette gjør du følgende:

 1. Åpne Enhetsbehandling og finn lyd- eller skjermdriveren.
 2. Høyreklikk på det og velg Avinstaller hvis du vil bruke standard driveren eller Tilbakestillingsdriver hvis du vil bruke den forrige versjonen av drivere.

 3. Hvis du velger å avinstallere drivere, velger du Slett driverprogramvaren for denne enheten, og klikk OK.
 4. Nå bør du bruke standard eller tidligere versjon av drivere avhengig av ditt valg.

Hvis problemet fortsatt varer, kan du besøke grafikkortprodusenten eller lydkortprodusenten og laste ned nyeste Windows 10-drivere.

Løsning 3 - Oppdater ditt operativsystem

Hvis du ikke kjører den nyeste versjonen av Windows 10 OS, vil du kanskje se etter oppdateringer. De nyeste OS-versjonene er fullt optimert for å gjøre operativsystemet mer stabilt og pålitelig. Du vil kanskje også koble fra alle eksterne enheter når du starter opp datamaskinen, siden denne feilen vanligvis utløses av inkompatibel eller feil maskinvare.

SIDE FEIL I IKKE-OMPÅDET OMRÅDE feil kan være vanskelig fordi de kan være forårsaket av programvare, maskinvare eller dårlig driver, så hvis du prøver å fikse dem, må du passe på at du holder øye med brakettene ved siden av en feil fordi det vanligvis peker ut til en fil som forårsaker disse problemene.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i september 2015 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.

Relaterte poster å sjekke ut:

 • Programmet er blokkert fra å få tilgang til grafikkmaskinvare [FIXED]
 • Løsning: Windows-oppsettet kunne ikke konfigureres til å kjøre på maskinens maskinvare
 • Høy CPU bruk og lav GPU bruk forstyrrer deg? Prøv disse 10 løsningene