Slik tar du Windows 7 Task Manager til Windows 10

Oppgavebehandling er en av de mest nyttige programmene på Windows, fordi den lar deg raskt lukke et program eller en prosess som kan bruke for mye av ressursene dine. Akkurat som mange ting. Oppgavebehandling ble endret litt i Windows 10. Men ikke bekymre deg, du kan ta med Windows 7 Task Manager tilbake til Windows 10.

Windows 10 Oppgavebehandling vs Windows 7

Enkelte brukere er kritiske når det gjelder ny oppgavebehandling på tross av de nye funksjonene, for eksempel forbedret ytelsesgraf og forbedret ressursforbruksstatistikk. Brukere kritiserer den nye oppgavebehandleren som treg fordi den bruker mer minne og CPU. I tillegg krever ny oppgavebehandling UAC høyde som gjør at den lastes sakte.

Et annet problem med ny oppgavebehandling er at den ikke husker den siste aktive kategorien. Dette betyr at du må navigere til den sist brukte fanen hver gang du starter Oppgavebehandling. Som du kan se, er dette noen gyldige bekymringer, mens andre bare er personlige preferanser. Men hvis du er vant til Windows 7 Task Manager i dag, skal vi vise deg hvordan du bruker den på Windows 10.

Last ned den gamle Task Manager for Windows 10

Brukere hevder at Windows 7 Task Manager var bedre siden det var lett og raskt. Hvis du føler det samme, vil du være glad for å høre at du kan installere gammel oppgavebehandling på Windows 10.

  1. Last ned denne filen.
  2. Åpne zip-filen, pakk innholdet og kjør installasjonsprogrammet.
  3. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonsprosessen.
  4. Etter at installasjonen er fullført, bør Windows 7 Oppgavebehandling erstatte standard oppgavebehandling i Windows 10.

Som du kan se, er det mulig å kjøre Windows 7 Task Manager på Windows 10, og installasjonsprosessen er ganske enkel.

Hvis du vil gå tilbake til Windows 10 Task Manager, må du bare avinstallere Old Task Manager for Windows 10 fra delen Programmer og funksjoner.

I tillegg, hvis du er interessert i å bruke en annen oppgavebehandling, kan du installere en oppgavebehandling programvare på datamaskinen. Så, hvis du ikke liker standard oppgavebehandling, kan du installere et annet verktøy.

Faktisk tilbyr mange av de tredjeparts oppgavebehandlere som er tilgjengelige på markedet, flere funksjoner og verktøy, for eksempel grafer, muligheten til å se hvilke filer hvert program bruker, sjekke DLL-bruk og så videre. Selvfølgelig er avanserte oppgavebehandling løsninger egnet for strømbrukere.

Men hvis du vil se nærmere på prosessene som kjører på din Windows 10-datamaskin, kan du prøve en annen oppgavebehandling.

Relaterte poster å sjekke ut:

  • Høy CPU, men ingenting i Oppgavebehandling? Hvordan fikse dette conundrum
  • Tom oppgavebehandling? Løs det med disse 5 løsningene
  • Oppgavebehandling er et nytt Firefox-tillegg som har oppgavebehandling som evner

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2015 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.