Slik sikkerhetskopierer du lagre spillfiler i Windows 10

Du vil sannsynligvis ikke miste lagrede spillfiler spesielt ofte. Du må imidlertid sikkerhetskopiere de lagrede spillene hvis du planlegger å skaffe et nytt skrivebord eller en bærbar datamaskin.

Deretter kan du fortsatt åpne de lagrede filene fra en USB-stasjon etter at du har installert spillet på en ny PC. Videre sikkerhetskopierer lagrede spill at du har sikkerhetskopier hvis en eller to blir skadet. Slik kan du sikkerhetskopiere spill "Lagre filer i Windows 10.

Hvordan sikkerhetskopierer jeg spill? Lagrer filer på PC og unngå katastrofe

 1. Lag sikkerhetskopierte lagrede filer manuelt
 2. Back Up Game Lagre filer med filhistorikk
 3. Sikkerhetskopier de lagrede spillene med GameSave Manager

1. Lag sikkerhetskopierte lagrede filer manuelt

Du kan manuelt sikkerhetskopiere lagrede spillfiler eller mapper med File Explorer. Du må imidlertid være klar der de lagrede filene er lagret.

Banene for spillsparingsfiler kan variere, men du kan vanligvis forvente å finne en lagret spillundermappe i spillets primære mapper. Mappen Dokumenter (eller Dokumenter) kan også inneholde lagrede spillfilundermapper. Slik kan du sikkerhetskopiere spill "Lagre filer med File Explorer.

 1. Klikk på Filutforsker-knappen på Windows 10-oppgavelinjen.
 2. Åpne mappen som inneholder spillets undermappe for lagring, som vist på øyeblikksbildet rett under.

 3. Velg nå den lagrede spillfilens undermappe, og trykk " Kopier til" -knappen på Hjem-fanen.
 4. Velg en mappe for å kopiere den til fra menyen som vises i øyeblikksbildet rett under. Sett inn en USB-minnepinne på skrivebordet eller datamaskinen for å sikkerhetskopiere mappen til.

 5. Du kan sikkerhetskopiere enkelt lagrede filer omtrent det samme. Åpne spillets lagringsmappe, velg en fil og trykk på " Kopier til" -knappen.

2. Sikkerhetskopiere spill Lagre filer med filhistorikk

Hvis du foretrekker å ha automatiske sikkerhetskopier for lagrede spill, må du sikkerhetskopiere dem med Filhistorikk. Det er et innebygd sikkerhetskopieringsverktøy som følger med Windows 10. Dette er hvordan du kan sikkerhetskopiere spill lagre filer med det verktøyet.

 1. Trykk på Cortana-knappen til venstre for oppgavelinjen i Windows 10.
 2. Skriv inn søkeordet "backup" i søkeboksen. Velg Backup-innstillinger for å åpne vinduet i øyeblikksbildet rett under.

 3. Sett deretter inn en flash-stasjon, eller en annen ekstern harddisk, i et USB-spor.
 4. Trykk på Legg til en stasjon- knapp, og velg en sikkerhetskopi.

 5. Alternativet Automatisk sikkerhetskopiering av filer er valgt som standard. Du kan velge ytterligere konfigurasjonsalternativer ved å klikke på Flere alternativer .
 6. Klikk på Legg til en mappe . Deretter kan du velge undermappene for å sikkerhetskopiere de lagrede spillfilene dine fra.

 7. Windows vil sikkerhetskopiere spillet ditt lagrer hver time med standardinnstillingen valgt. Du kan imidlertid konfigurere denne innstillingen ved å velge et alternativ fra rullegardinmenyen Tilbake opp mine filer.
 8. Trykk på Sikkerhetskopi nå-knappen for å sikkerhetskopiere de valgte mappene dine.

  Du kan gjenopprette en sikkerhetskopi ved å klikke på Gjenopprett filene fra et gjeldende sikkerhetskopieringsalternativ som vises i øyeblikksbildet rett under.

 9. Du kan også gjenopprette sikkerhetskopier fra File Explorer ved å høyreklikke på en fil og velge Gjenopprett tidligere versjon . Velg en tidligere fil fra kategorien Forrige versjon som vises direkte nedenfor.

LES OGSÅ: Beste skrivebords- og lydopptaksprogramvare for Windows 10-spillere

3. Sikkerhetskopier de lagrede spillene med GameSave Manager

Selv om det er mange sikkerhetskopieringsverktøy for Windows, er det ikke mange som er spesielt utviklet for å sikkerhetskopiere spillsparer. GameSave Manager er freeware programvare som skanner harddisken din for spill og deres lagringsfiler. Deretter kan du velge mappene for GameSave Manager å sikkerhetskopiere uten å romme gjennom Filutforsker. Slik kan du sikkerhetskopiere spill sparer med den programvaren.

 1. Åpne denne nettsiden, og klikk på Last ned- knappen der for å lagre GamesSave Manager ZIP-filen til Windows.
 2. Åpne GameSave Manager ZIP i File Explorer, og trykk på Extract all- knappen.

 3. Skriv inn en bane for å pakke ut den komprimerte mappen til, og klikk på Utdrag- alternativet.

 4. Åpne GameSave Manager-vinduet fra den dekomprimerte mappen.

 5. Et dialogboksvindu kan åpnes og ber om å åpne programvaren med administratorrettigheter. Trykk på Ja- knappen for å åpne GamesSave Manager med administratorrettigheter.
 6. Klikk på Opprett et backup- alternativ for å åpne en liste over mapper som inneholder spillesparingsfiler som i stillbildet nedenfor.

 7. Klikk avkrysningsboksen Velg alt for å sikkerhetskopiere alle de oppførte mappene.
 8. Trykk på Start-knappen for sikkerhetskopiering nå .
 9. Velg en mappe for å sikkerhetskopiere spillet lagrer til, og klikk OK- knappen.

GameSave Manager har også noen andre nyttige verktøy og alternativer. Du kan planlegge sikkerhetskopier ved å klikke på Planlagt oppgave i programvarens vindu. Du kan også opprette symbolske koblinger for å sikkerhetskopiere spillsparinger til Google Disk eller Dropbox Cloud Storage med Sync and Link-verktøyet.

Det er tre måter du kan sikkerhetskopiere spill, lagre filer. Som GameSave Manager skanner for spillsparingsmapper, er det sannsynligvis raskere å sikkerhetskopiere filene med den programvaren enn filhistorikk. Denne programvareguide gir ytterligere detaljer for noen av de beste sikkerhetskopieringsverktøyene, du kan også sikkerhetskopiere spill lagre filer med.