Slik får du tilgang til webkamerainnstillinger i Windows 10, 8.1

Som alltid Windows 10, kom 8.1 med mange forskjellige måter å få tilgang til innstillingsmenyen for forskjellige enheter på din Windows PC eller laptop, og webkamerainnstillingene er ikke forskjellige fra de andre. Heldigvis for oss er det en veldig enkel opplæring nedenfor om hvordan vi kan komme til webkamerainnstillingene og sette opp alt vi trenger derfra.

Først og fremst må vi vite om vi har vårt webkamera til å fungere riktig, fordi hvis det er en maskinvarefeil, må du ringe webkamera- eller PC-produsenten for å løse problemet eller sende deg et nytt webkamera. Likevel er det alltid en god ide å sjekke ledningen fra webkameraet og være sikker på at du har den slått på.

Vi anbefaler at du laster ned dette verktøyet for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel maskinvarefeil, skadelig programvare og filtap. Det vil også optimalisere PCen din for maksimal ytelse.

Hvordan kan vi komme til webkamerainnstillinger i Windows 10, 8.1

Hvis Windows 10, 8.1 PC eller bærbar PC har et innebygd webkamera eller et kablet webkamera, kan vi bruke Windows 8-appen til å få tilgang til de nødvendige webkamerainnstillingene.

Vi kan bruke noen forskjellige metoder for å åpne webkamera-appen.

Metode 1

  1. Hvis du er i startskjermbildet for Windows 10, 8.1, må du klikke (venstre klikk) på "Webcam" -appen. En annen måte å åpne Kamera-appen på er på skrivebordet (vi kan få tilgang til dette ved å gå med musen til nederst til høyre på skjermen eller sveip fra høyre side til midten av skjermen hvis du har en tablett for eksempel).
  2. Klikk (venstre klikk) på "Søk".
  3. Skriv "Kamera" i søkeboksen som presenteres.
  4. Klikk (venstre klikk) på ikonet "Kamera" som presenteres i søkeresultatene.
  5. En tredje metode for hvordan du får tilgang til webkamerainnstillingene, er fra din låsede brukerskjerm. Alt du trenger å gjøre er å klikke på venstre og dra ned for å åpne webkamera-appen.
  6. For å legge inn webkamerainnstillingene må vi høyreklikke inne i webkamera-appen når vi tar et bilde.
  7. Du må klikke (venstre klikk) på innstillingene du vil endre som: "Bytt til et annet webkamera", "Still selvutløser", "Endre eksponering" og "Spotjustering". Disse innstillingene kan variere avhengig av hva webkameraet ditt kan gjøre for eksempel at webkameraet ditt kanskje ikke støtter alternativet "Spotjustering", derfor vil du ikke ha det i innstillingsmenyen.

Metode 2

Vi kan også gå til webkamerainnstillingene i Windows 10, 8.1 fra webkameraet eller kameraet.

  1. Du må åpne kameraet eller webkameraapp, gå med musen til nederst til høyre på skjermen og klikk (venstre klikk) på "Innstillinger". Når du er i Innstillinger-menyen, må du klikke (venstre klikk) på "Valg".
  2. Fra menyen "Alternativer" du har foran skjermen, kan du justere innstillingene til webkameraet etter dine behov. Noen av de tilgjengelige innstillingene du måtte ha, er "Vis eller skjul rutelinjer", Slå mikrofonen på eller av ", og" Slå på video stabilisering av eller på ".

Så det går du, på få sekunder, kan du få tilgang til kamera- eller webkamerainnstillingene i Windows 10, 8.1 og tilpasse dem til personlig bruk. Hvis du ikke kan bruke noen viktige funksjoner, kan du prøve å få tilgang til dem via en tredjeparts kameraprogramvare som erstatter disse alternativene, slik at du får tilgang til mange interessante funksjoner.

Løs ulike problemer med webkamera i Windows 10, 8.1

Hvis du støter på problemer med webkameraer, er det ikke "Innstillinger" som er en løsning. Du trenger en fullstendig løsning for å få jobben gjort, spesielt hvis kameraet ikke fungerer på Windows 10, 8.1 og til og med 7 PC. For denne feilen har vi en dedikert reparasjonsartikkel med flere løsninger som vil hjelpe deg.

Noen Toshiba-brukere rapporterte problemer med deres laptop-webkamera. Hvis du er en av disse brukerne, sjekk denne veiledningen da det vil administrere kameraet ditt for å fungere jevnt. For alle andre brukere som har andre bærbare merker, kan de rett og slett ikke få tilgang til kameraet på deres Windows 10, 8.1 eller 7-systemer mens du bruker Skype, men som du kan gjette, har vi også et svar på dette problemet i denne artikkelen.