Slik åpner du WIM-filer i Windows 10

Hvis du lurer på hva en WIM-fil er, og hvordan du åpner WIM-filer på Windows 10-datamaskiner, viser dette innlegget hvordan du åpner dette filformatet.

WIM er et akronym for Windows Imaging-formatfil; Dette er et bildeformat som gjør det mulig for et enkelt diskbilde å brukes på flere datamaskiner. WIM brukes vanligvis til å administrere filer som oppdateringer, drivere og systemkomponentfiler uten å måtte starte operativsystembildet på nytt. WIM-filer kan bestå av flere diskbilder som er montert i Windows for å gjøre dem oppstartbare.

Slik åpner du WIM-filer i Windows 10

Hvis du har problemer med å åpne WIM-filer på Windows, er det noen nyttige programmer som støtter dette filformatet og kan åpne WIM-filer. Vi har samlet en liste over fem programmer som kan åpne WIM-filer på Windows 10 PC.

File Viewer Plus (redaktørens valg)

Hvis du vil åpne .wim-filer i Windows 10, og du ikke kan gjøre det, finnes det alltid verktøy fra tredjepart som kan gjøre det. Vi anbefaler FileViewer Plus, en universell filviser for Windows som kan åpne og vise over 300 forskjellige filtyper. Det vil la deg åpne .wim-filer og også noen redigeringsalternativer som ikke er tilgjengelige i mange andre filvisere.

I noen sjeldne tilfeller, hvis FileViewer ikke kan vise den opprinnelige visningen av filen, kan du bruke Tekst og Hex-visningene for å inspisere filinnholdet. Disse visningene lar deg se "innsiden" av filen, og gir verdifull informasjon, spesielt for ukjente filtyper. Du kan også søke etter innhold som er lagret i filen.

  • Last ned nå FileViewer Plus 3
  1. WinMount International

WinMount International er et populært verktøyprogram som lar deg konfigurere komprimert disk og filer. Dette verktøyet lar deg komprimere, formatere og konvertere forskjellige filformater. WinMount støtter også et bredt utvalg av verktøy filformater som inkluderer ZIP, 7Z, RAR, ISO og WIM.

  • LES OGSÅ: Hvordan åpne .tif-filer i Windows 10 uten å gå på kompromiss med kvaliteten

Du kan enkelt åpne WIM-filer i Windows 10 ved å bruke WinMount som lar deg montere denne bildefilen og administrere dataene i filen. Programmet leveres med verktøy som gir tilgang til redigering, modifisering og konvertering av WIM-filer format.

I tillegg er WinMount et godt verktøy program som gir gode funksjoner og kommer med en liten størrelse og støtter mange formater.

Last ned WinMount

  1. PeaZip

PeaZip er et gratis verktøy som lar deg komprimere, kryptere og pakke ut verktøyfiler arkiv. Dette verktøyet har gode funksjoner som du kan lage duplikatfil, splitte og delta i forskjellige filer, og det kommer med en enkel filbehandling.

I tillegg støtter PeaZip mange av de populære filformatene som for eksempel ZIP, Tar, WIM, GZIP, RAR og PEA. Du kan pakke ut WIM-filer og endre informasjon og komprimere disse filene til senere bruk. Programmet er også kjent for sin sterke kryptering og gir gode sikkerhetstiltak med en sikker passordbehandling.

PeaZip er et godt verktøy for å åpne WIM-filer i Windows 10; Derfor er det et must-have verktøy på Windows 10-datamaskinen.

Last ned PeaZip

  1. ExtractNow

ExtractNow er et lett verktøyverktøy som brukes til å pakke ut, komprimere og kryptere filer. Extract Nå tillater flere filutvinning samtidig og er populær for denne funksjonen.

Programmet støtter stort utvalg av filformat som ZIP, RAR, WIM og TAR. WIM-format kan enkelt utvinnes og modifiseres, med ExtractNow og programmet tillater flere ekstraksjoner av WIM-filer. I tillegg har ExtractNow et enkelt brukergrensesnitt med alle verktøy ordnet pent i programvaremenyen.

Videre er ExtractNow et enkelt kraftig program som kan åpne WIM-filer og utføre andre generelle filutvinningsfunksjoner.

Last ned ExtractNow

  1. 7zip

7Zip er et populært verktøy for åpen kildekode, som primært brukes til å åpne WIM-filer i Windows 10. Programmet kan brukes til å endre størrelsen på en fil for å tillate rask filoverføring avhengig av dine preferanser.

Dette programmet har et rent og enkelt brukergrensesnitt som fremhever alle verktøyene i hovedmenyen. Den støtter også over hundre forskjellige filformater og populære formater som WIM, RAR, GZIP, BZIP2, ISO, CAB, RPM og NTFS.

I tillegg støtter 7 Zip også WIM-filer med det kraftige verktøyet slik at brukerne kan montere, modifisere og konvertere WIM-filer til andre formater. I mellomtiden er 7Zip gratis å laste ned og kommer som en lett applikasjon med kraftige funksjoner som gjør det til et ønsket verktøyprogram å ha på Windows 10-datamaskinen.

Last ned 7Zip

Som konklusjon kan programmene vi nevnte ovenfor åpne WIM-filer i Windows 10. De fleste er enkle å bruke og også Windows 10-kompatible.

Men mens noen av programmene er gratis, er de andre ikke, men de gir god valuta for pengene. Derfor kan du bruke hvilken som helst av programvaren vi nevnte ovenfor for å åpne WIM-filer i Windows 10. Du er velkommen til å kommentere nedenfor.