Slik reparerer du Enhets ikke-kompatibel melding i Bluestacks

En av de mest populære Android-emulatorene på markedet er Bluestacks, men mange brukere rapporterte Device ikke kompatibel melding når de prøvde å kjøre bestemte applikasjoner. Dette kan være et problem og hindre deg i å kjøre bestemte spill, så i dagens artikkel skal vi vise deg hvordan du løser dette problemet.

Det finnes ulike problemer som kan vises i Bluestacks, og et vanlig problem er Device ikke kompatibel melding. Dette er ikke det eneste problemet som brukere har å gjøre med, og her er noen lignende problemer som brukere rapporterte:

 • Enheten din er ikke kompatibel med denne versjonen Bluestacks PUBG - Denne meldingen kan vises mens du prøver å kjøre PUBG, og det skyldes vanligvis innstillingene dine. For å fikse problemet, øk antallet kjerner og mengden RAM i Bluestacks-innstillinger.
 • Enheten din støttes ikke PUBG Mobile Bluestacks, for øyeblikket PUBG Bluestacks - For å kunne kjøre bestemte spill, må du ha en 64-biters versjon av Bluestacks installert. En 64-biters versjon gir bedre ytelse ved å utnytte maskinvaren din bedre, så pass på å bytte til 64-bitersversjonen så snart du kan.
 • Bluestacks-enhet er ikke kompatibel Pokemon Go - Hvis enkelte programmer ikke støttes, kan du kanskje unngå dette problemet ved å laste ned programmet fra en tredjepartskilde.
 • Bluestacks Fortnite-enhet støttes ikke - Noen ganger kan det hende at du ikke har den nyeste versjonen av Bluestacks installert, og det kan føre til at problemet vises. For å fikse dette problemet, må du installere Bluestacks på nytt og oppgradere til den nyeste versjonen.

Hvordan fikse enheten ikke kompatibel melding i Bluestacks?

 1. Endre motorinnstillinger
 2. Installer 64-biters versjon Bluestacks
 3. Prøv å laste ned APK-filen fra en tredjepartskilde
 4. Slett data og cache for Google Play Butikk
 5. Pass på at du har den nyeste versjonen av Bluestacks installert
 6. Prøv en annen emulator
 7. Installer Bluestacks på nytt

Løsning 1 - Endre motorinnstillinger

Noen ganger kan det hende at du får en ikke-kompatibel melding i Bluestacks på grunn av innstillingene dine, og dette kan forhindre at du kjører bestemte programmer og spill. Du kan imidlertid fikse dette problemet ved å gjøre et par justeringer. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne Bluestacks .
 2. Naviger til Innstillinger> Motor .
 3. Endre antall kjerner til 4 og bytt minnet til minst 3 GB .
 4. Sjekk Bruk avansert grafikkmodus

Lagre endringer og kontroller om det løser problemet.

Løsning 2 - Installer 64-biters versjon Bluestacks

Mange brukere rapporterte Enhets ikke-kompatibel melding mens de prøvde å kjøre Fortnite i Bluestacks. Det viser seg at for å kunne kjøre Fortnite må du ha en 64-biters versjon av Bluestacks installert.

Hvis du ikke vet, kommer de fleste programvare i 32-biters og 64-biters versjon, og hvis du har en 64-bits prosessor, som du mest sannsynlig gjør, anbefales det å bruke en 64-biters versjon av Bluestacks. 64-bitersversjonen vil gjøre bedre bruk av maskinvare og CPU og gi deg bedre ytelse, så det er ingen grunn til ikke å bruke den.

Når du bytter til 64-biters versjon av Bluestacks, kan du prøve å kjøre Fortnite igjen og sjekke om problemet fortsatt er der.

Løsning 3 - Prøv å laste ned APK-filen fra en tredjepartskilde

Hvis du får enheten ikke kompatibel melding i Bluestacks, kan problemet være relatert til programmet du prøver å kjøre. Noen programmer kan ikke kjøre eller laste ned på Bluestacks i det hele tatt.

Du kan imidlertid alltid omgå dette problemet ved å laste ned APK-filen fra en annen kilde. Det er mange tredjeparts nettsteder som vert APK-filer, så last ned programmet fra et av disse nettstedene og kjør APK-filen du har lastet ned i Bluestacks, installer programmet og problemet skal løses.

Løsning 4 - Slett data og cache for Google Play Butikk

Ifølge brukere er en måte å løse dette problemet på å slette data og cache for Google Play Store. Noen ganger kan cachen din bli ødelagt, og det kan forstyrre programnedlasting. For å fikse dette problemet trenger du bare å rydde hurtigbufferen ved å gjøre følgende:

 1. Naviger til System-appen i Bluestacks.
 2. Gå til Apper og velg Alle .
 3. Velg Google Play Store og klikk på Slett data
 4. Etter å ha gjort det, gjenta det forrige trinnet for Google Play Services .

Når du har slettet cache og data for begge programmene, kontroller du om problemet fortsatt er der. Alternativt kan du laste ned HD GuestCommandRunner fra Bluestacks og bruke den til å rense hurtigbufferen.

Løsning 5 - Pass på at du har den nyeste versjonen av Bluestacks installert

Hvis du får enheten ikke kompatibel feil i Bluestacks, er det mulig at problemet skyldes en utdatert versjon av Bluestacks. Den eldre versjonen kan ha visse feil, eller de kan ikke støtte de nyeste funksjonene, og det kan føre til dette og mange andre feil.

For å fikse dette problemet anbefales det at du oppdaterer Bluestacks til den nyeste versjonen. Når du har oppdatert søknaden din til den nyeste versjonen, kan du prøve å kjøre appen som gir deg denne feilen og sjekke om det løser problemet.

Løsning 6 - Sett Bluestacks på nytt

Noen ganger Enhet som ikke er kompatibel, kan vises hvis Bluestacks-installasjonen er skadet. Dette kan skje av ulike årsaker, og en av de beste måtene å løse problemet på er å installere Bluestacks helt på nytt.

Det finnes flere metoder du kan bruke til å installere programmet på nytt, men det mest effektive er å bruke avinstalleringsprogramvare som Revo Uninstaller . Hvis du ikke er kjent med avinstalleringsprogramvare, er det et spesielt program som kan fjerne alle programmer fra PCen.

 • Få Revo Uninstaller Pro-versjonen

I motsetning til vanlig avinstallasjon, vil avinstalleringsprogrammet også fjerne alle filer og registeroppføringer knyttet til programmet du vil fjerne. Ved å gjøre det, blir applikasjonen helt fjernet, og du vil sørge for at det ikke er noen gjenværende filer som kan forstyrre systemet.

Når du fjerner Bluestacks helt, installer du den nyeste versjonen og kontroller om problemet fortsatt er der.

Løsning 7 - Prøv en annen emulator

Hvis du fortsetter å få Enhets ikke-kompatibel melding i Bluestacks, kan du kanskje løse problemet ved å bytte til en annen Android-emulator. Bluestacks er en av de mest populære emulatorene, men det er ikke den eneste, og vi har allerede dekket noen av de beste Android-emulatorene for Windows i fortiden.

Men hvis vi måtte velge et solid Bluestacks-alternativ, vil vi anbefale å prøve ut Nox Player .

Runner Up Nox Player 6
 • Windows-kompatibel
 • Støtter gamepad / tastatur
 • x86 og AMD kompatibel
Last ned nå Nox gratis

Bluestacks er et flott program generelt, men Enhets ikke-kompatibel melding kan være et problem for noen brukere. Dette problemet skyldes vanligvis innstillingene dine, men vi håper at du klarte å løse dette problemet ved å bruke en av våre løsninger.