Slik løser du korrupte kinesiske tegn i e-postmeldinger

Kodingsproblemet med slike som kinesisk, japansk eller kyrillisk er ganske vanlig. Noen brukere kunne åpne tekstfiler som inneholdt kinesiske tegn uten problemer, men de ble tilsynelatende skadet.

For å unngå å se en streng inkonsekvent tekst måtte de gjøre noen endringer. Vi ga deg trinnene om hvordan du fikser korrupte kinesiske tegn, nedenfor.

Løsninger for å fikse korrupte e-postkinesiske tegn

Det er to måter å løse dette på. For det første anbefaler vi at du endrer kodingen til UTF-8 i stedet for hva som er standardinnstillingen. Alternativet er å kopiere innholdet til og plassere det i en HTML-fil. Deretter åpner du filen i nettleseren og endrer kodingen for å få den riktige versjonen av teksten.

I tillegg kan du bruke en tredjeparts webtjeneste kalt Mandarinverktøy til å dechiffrere de skadede tegnene i en Mandarin-tekst. Dette verktøyet finner du her. Kodingen er mest sannsynlig problemet, da noen tjenester vil gi deg alternativ koding, mens det eneste du trenger er UTF-8.

Med den aktivert, bør du ha en enkel tid å dekode kinesiske tegn uten problemer. Hvis du vanligvis bruker kinesisk, i e-postklienter eller forskjellige applikasjoner, anbefales det å endre kodingen til Universal UTF-8 for å unngå flere problemer.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. Hvis du har noen spørsmål eller forslag, gjør oss en tjeneste og legg dem inn i kommentarfeltet nedenfor.