Slik løser du Astroneer 2015 C ++ Runtime-feil

Astroneer er et imponerende romutforsknings- og ressurshåndteringsspill. Denne tittelen er fortsatt i gang, og som forventet er det mange tekniske problemer som påvirker det og begrenser spillopplevelsen.

System Era Softworks ruller regelmessig ut oppdateringer for oppdatering av forskjellige spillbugs. Det er fortsatt mange problemer som SES trenger å fikse, og heldigvis kan noen av dem løses ved hjelp av en rekke raske løsninger.

Astroneer 2015 C + + Runtime bugs

Mange Astroneer-spillere er berørt av 2015 C ++ Runtime feilmeldinger, slik at de ikke kan starte spillet. Spillere har avinstallert og deretter installert Microsoft Visual Studio for å fikse dette problemet, uten nytte.

Problem med lanseringen av spillet, jeg blir bedt om å installere Microsoft Visual, og til tross for installasjonen og avinstallasjonen av Visual C ++ 2015, alltid den samme meldingen. hva å gjøre ?

Fix Astroneer 2015 C + + Runtime bugs

SES har allerede anerkjent 2015 C ++ Runtime bugs, og lagt ut en rask løsning på forumet. Selskapet jobber med en permanent løsning som vil bli direkte innlemmet i spillet gjennom en kommende oppdatering. Følg forslagene som er oppført nedenfor:

1. Windows 7-brukere må sørge for at Service Pack 1 er installert, og deretter installere Platform Update

2. Windows 8.1-brukere må også installere KB2919355, en oppdatering som forbedrer kompatibiliteten mellom Windows OS og andre programmer.

3. Avinstaller og installer spillet på nytt. På denne måten vil 2015 Runtime installeres.

4. Oppdater Windows OS, samt alle systemdrivere.

6. Installer også Universal C Runtime KB2919355 Update for Windows.

Hvis handlingene som er oppført ovenfor ikke løste problemet, kan du prøve å deaktivere antivirusprogrammet ditt etter at du avinstallerer det eksisterende Visual C ++-programmet. Slå på antivirusprogrammet ditt etter at du har installert 2015 C ++ Runtime-programmet på nytt.

Hvis du har kommet over andre løsninger for å fikse Astroneer 2015 C ++ Runtime-feil, kan du liste opp feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor.