Full Fix: Din PC løp inn i et problem og må starte på nytt

Var det en tid da du jobbet eller spilte et videospill på ditt nye Windows 10 eller 8 operativsystem, og du fikk feilmeldingen " Din PC løp inn i et problem og trenger å starte om "? Ikke vær redd for at du vil se årsaken til hvorfor Windows opptrer som dette og trinnene du må ta for å fikse dette problemet.

Hvis du ved et uhell slettet, eller kanskje fordi et bestemt program slettet, registerfiler fra mappen System 32 i Windows-partisjonen, vil du mest sannsynlig få feilmeldingen " Din PC løp inn i et problem og må starte på nytt ." Hvis RAM-en din i Windows 10 eller 8 enheten kjører med en høyere prosentandel enn operativsystemet aksepterer, vil du også få denne feilmeldingen.

Merk: Den høye prosentdelen av RAM-bruken kan skyldes et bestemt program som du kanskje har installert nylig.

Løst: PC må starte på nytt

Noen ganger vil PCen starte på nytt, og det kan være et stort problem. Når du snakker om disse problemene, er det noen vanlige problemer som brukere rapporterte:

 • PC-en din gikk inn i et problem og må starte på nytt fast, frosset - Noen ganger kan du bli sittende fast på denne skjermen. Hvis det er slik, kan du kanskje fikse det ved hjelp av Systemgjenoppretting.
 • Din PC løp inn i et problem og må starte Windows 10, 8, 7 - Dette problemet kan vises på nesten hvilket som helst operativsystem, og hvis du støter på dette problemet, må du prøve å prøve noen av våre løsninger.
 • Din PC løp inn i et problem og må starte på nytt hver gang, endeløs sløyfe - Noen ganger kan du bli sittende fast i omstartsløkken. Hvis dette skjer, sjekk maskinvaren og drivere.
 • PC-en din gikk inn i et problem og trenger å starte RAM, overklokking, overoppheting - i noen tilfeller kan dette problemet oppstå fordi maskinvaren er overoppheting. Husk å rengjøre PCen og fjern overklokkingsinnstillinger for å fikse dette problemet.

Løsning 1 - Oppstart i trygg modus

Det første du bør gjøre er å starte Windows på nytt i feilsøkingsmodus. For å gå inn i sikkermodus må du gjøre følgende:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Naviger til Oppdater og Sikkerhets seksjon.

 3. Velg Recovery fra menyen til venstre. Klikk nå Restart Now- knappen i Avansert oppstart- seksjon.

 4. En liste over alternativer skal vises. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer> Oppstartsinnstillinger . Klikk nå på Restart- knappen.
 5. Du vil nå se en liste over alternativer. Trykk på den tilhørende tasten for å velge ønsket versjon av Sikkert modus.

Når du har tastet inn i sikker modus, må du sjekke om problemet fortsatt er der. Det er mulig at du kanskje kan løse problemet fra Sikkert modus, så sørg for å prøve denne metoden.

Løsning 2 - Kjør System File Checker (SFC)

I noen tilfeller kan filkorrupsjon føre til at dette og mange andre problemer oppstår, og for å løse dette problemet anbefales det at du utfører både SFC- og DISM-skanninger. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X for å åpne Win + X-menyen . Velg nå Kommandoprompt (Admin) . Hvis Kommandoprompt ikke er tilgjengelig, kan du også bruke PowerShell (Admin) .

 2. Når Kommandoprompt åpnes, kjør kommandoen sfc / scannow .

 3. SFC-skanning vil nå starte. Denne prosessen tar omtrent 15 minutter, så ikke forstyrre det.

Når skanningen er ferdig, kontroller om problemet fortsatt er der. Hvis problemet fortsatt er der, eller hvis du ikke kan kjøre SFC-skanning, anbefales det at du utfører en DISM-skanning i stedet.

For å gjøre det, start Command Prompt som administrator og kjør DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth- kommandoen. Skanningen kan ta omtrent 20 minutter, så vær tålmodig.

Når skanningen er ferdig, må du sjekke om problemet fortsatt er der. Hvis du ikke kunne kjøre eller fullføre SFC-skanningen, vil du kanskje kjøre den nå.

Løsning 3 - Endre innstillingen for minnedump

Noen ganger for å bedre analysere problemet, anbefales det at du endrer minneinnstillinger. Hvis du får din PC til å løpe inn i et problem og trenger å starte meldingen på nytt, kan du løse problemet ved å gjøre følgende:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn avansert system . Velg nå Vis avanserte systeminnstillinger fra listen over resultater.

 2. Klikk på fanen Avansert i øverste del av Egenskaper-vinduet.

 3. Under Start-up og gjenopprettingsemnet, høyreklikk på Innstillinger .
 4. Under delen Systemfeil må du fjerne merket i boksen ved siden av Automatisk omstart .

 5. Under emnet Skriv feilsøkingsinformasjon klikker du på rullegardinmenyen og klikker igjen på alternativet Komplett minnefylling .
 6. Lagre endringer og start Windows-enheten din på nytt.
 7. Sjekk for å se om du fortsatt har feilen " Din PC løp inn i et problem og må starte på nytt ."

Løsning 4 - Utfør en systemgjenoppretting

Hvis du får din PC til å løse et problem og trenger å starte meldingen på PCen, kan du kanskje løse problemet ved å utføre en systemgjenoppretting. Hvis du ikke er kjent, lar dette verktøyet gjenopprette PCen til en tidligere tilstand og fikse ulike problemer. For å utføre en systemgjenoppretting gjør du følgende:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv systemgjenoppretting . Velg Opprett et gjenopprettingspunkt fra listen over resultater.

 2. Systemegenskaper- vinduet åpnes nå. Klikk på Systemgjenopprett- knappen.

 3. Systemgjenoppretting vil nå starte. Klikk på Neste- knappen.

 4. Hvis det er tilgjengelig, merk av for Vis flere gjenopprettingspunkter . Nå trenger du bare å velge ønsket gjenopprettingspunkt og klikke på Neste .

 5. Følg trinnene for å fullføre restaureringsprosessen.

Når du har gjenopprettet systemet, må du kontrollere om problemet fortsatt er der.

Løsning 5 - Oppdater Enhetsdrivere

I noen tilfeller har PC-en din oppstått i et problem og må starte om igjen, meldingen kan vises hvis driverne er utdaterte. Dette kan være et problem, og for å fikse det, må du finne og oppdatere problematiske drivere. For å gjøre det, bare gå til produsentens nettsted og last ned de nyeste driverne for enheten din.

Vi anbefaler imidlertid å oppdatere og fikse drivere med Driver Booster 4 Free programvare for Windows. Det støtter hundrevis av tusenvis av enheter og drivere. Du kan legge til freeware-versjonen til Windows ved å laste ned den gratis . Det verktøyet vil skanne etter og markere utdaterte drivere når du starter den. Deretter kan du trykke på en oppdatering alle- knapp i programmets vindu for å installere de nyeste driverne.

Løsning 6 - Sjekk etter Windows-oppdateringer

Hvis du fortsetter å få PCen din til å løpe inn i et problem og trenger å starte meldingen på nytt, kan problemet være de manglende oppdateringene. Microsoft løser ofte oppdateringer, og disse oppdateringene installeres vanligvis automatisk. Men noen ganger kan du gå glipp av en oppdatering eller to.

Selv om du savner en oppdatering, kan du alltid sjekke om oppdateringer manuelt ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen .
 2. Naviger til Oppdater og Sikkerhets seksjonen.
 3. Klikk på Sjekk etter oppdateringer i høyre rute.

Windows vil nå se etter tilgjengelige oppdateringer og laste dem ned i bakgrunnen. Når systemet ditt er oppdatert, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 7 - Velg oppstartsreparasjonsalternativet

Dette er en løsning hvis du ikke kan starte opp på Windows-påloggingsskjermen. Når det skjer, åpnes vanligvis en gjenopprettingsskjerm hvor du kan velge et oppstartsparametre . Alternativt kan en OS-gjenopprettingsplate også komme med den bærbare datamaskinen eller skrivebordet. Hvis det gjorde det, kan du løse feilen med gjenopprettingsplaten.

 1. Sett inn OS-gjenopprettingsdisken, sett på PC og trykk deretter på hvilken som helst tast for å starte fra DVDen.
 2. Det vil åpne Windows Setup fra hvilket du kan trykke Neste .
 3. Velg deretter alternativet Reparer datamaskinen .
 4. Trykk på Feilsøking > Avanserte valgknapper og velg alternativet Oppstartsreparasjon .
 5. Velg deretter mål operativsystemet for å fikse.
 6. Windows vil starte reparasjonen og deretter starte på nytt.

Merk: Hvis du fortsatt har dette problemet, foreslår jeg at du tar enheten til butikken der du kjøpte den, fordi det mest sannsynlig er en maskinvarefeil.

Nå har du seks måter å fikse på " Din PC løp inn i et problem og trenger å starte om " -feilen, du kan fikse problemet i Windows 10 eller 8. Skriv også andre problemer angående dette emnet nedenfor, og vi vil hjelpe deg videre med denne saken.