Full fix: Du har blitt logget inn med en midlertidig profil i Windows 10, 8.1, 7

Helt siden Windows 10 ble lansert, har brukerne klaget på sine datamaskiner noen ganger, skriver de inn med en midlertidig profil. På grunn av denne feilen kan brukerne ikke få tilgang til en rekke filer på sine datamaskiner, selv om de er rettighetsfulle administratorer av deres systemer.

Ikke engang årsdagen oppdateringen kunne fikse dette problemet. Det ser ut som denne irriterende feilen er her for å holde seg, og tvinger brukerne til å lete etter løsninger for å få full tilgang på sine datamaskiner.

Løs: Du har blitt logget inn med en midlertidig profil

Du har blitt logget inn med en midlertidig profilmelding kan vises av ulike grunner og forhindre deg i å få tilgang til brukerkontoen din. Når vi snakker om denne meldingen, er det noen lignende problemer som brukere rapporterte:

 • Windows 8 fast i midlertidig profil - Ifølge brukere kan dette problemet vises på Windows 8, og siden Windows 10 og 8 er så like, kan du bruke de fleste løsninger fra denne artikkelen til Windows 8 også.
 • Brukeren fortsetter å logge inn med midlertidig profil Windows 7 - Mange Windows 7-brukere rapporterte dette problemet. Dette problemet kan oppstå på grunn av antivirusprogrammet ditt, så vær sikker på å deaktivere det midlertidig og se om det hjelper.
 • En midlertidig profil er lastet - Hvis det er et problem med profilen din, kan du støte på denne meldingen på PCen. Du kan imidlertid fikse problemet ved å logge inn i Safe Mode.
 • Du har blitt logget inn i en midlertidig profil - Dette er en annen variant av denne feilen, og for å fikse det, trenger du bare å deaktivere PIN-pålogging og kontrollere om det løser problemet.

Løsning 1 - Utfør SFC- og DISM-skanninger

Noen ganger for å fikse dette problemet må du utføre et par skanninger. Du kan gjøre det enkelt ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X for å åpne Win + X-menyen . Velg Kommandoprompt (Admin) eller PowerShell (Admin) fra menyen.

 2. Når Command Prompt starter, skriver du inn sfc / scannow og trykker Enter for å kjøre den.
 3. SFC-skanning vil nå starte. Skanningen kan ta omtrent 15 minutter, så ikke avbryte den.

Når skanningen er ferdig, start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet er løst. Hvis du ikke klarer å kjøre SFC-skanning, eller hvis SFC-skanning ikke løser problemet, må du også kjøre DISM-skanning.

Du kan gjøre det ved å starte Command Prompt som administrator og kjører DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth- kommandoen. Skanningen kan ta omtrent 20 minutter, så vær tålmodig. Hvis du vil, kan det være lurt å utføre en SFC-skanning igjen, bare i tilfelle.

Etter å ha kjørt begge skanene, start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet er løst.

Løsning 2 - Logg inn med passordet ditt istedenfor PIN-koden din

Hvis du fortsetter å få Du har blitt logget inn med en midlertidig profilmelding, kan problemet være innloggingsmetoden. Mange brukere bruker en PIN-kode for å logge på Windows, men det kan føre til visse problemer. Du kan imidlertid fikse problemet ved å deaktivere PIN-påloggingen. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Kontoer- delen.

 2. Velg Innloggingsalternativer . I høyre rute, gå til PIN-delen og klikk på Fjern- knappen.

 3. Skriv inn passordet ditt og klikk OK .

Etter at du har gjort det, blir PIN-påloggingen deaktivert, og problemer med midlertidig profil skal løses.

Løsning 3 - Slett profilen fra registret

Noen ganger kan dette problemet oppstå på grunn av problemer med registeret ditt. Det kan være en ødelagt profil og for å fikse dette problemet, du må gjøre følgende:

 1. Logg inn på datamaskinen som en annen administrator
 2. Flytt den ødelagte brukerprofilmappen C: \ users \ to c: \ Backup \
 3. Åpne Registerredigering og gå til: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ ProfileList

 4. Finn mappen som har ProfileImagePath som peker på c: \ users \. Det slutter vanligvis i ".back". Slett hele mappen.
 5. Start datamaskinen på nytt og logg inn med den berørte brukerprofilen.

Alternativt kan du løse dette problemet ved å gjøre noen små endringer i registret. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Start Kommandoprompt som administrator og kjør whoami / bruker kommando. Husk SID fordi du trenger det for fremtidige trinn.

 2. Start Registerredigering og gå til HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ ProfileList .
 3. Finn nøkkelen som har samme navn som ditt SID fra trinn 1 . Hvis det er to nøkler med samme navn, men en av dem har .bak på slutten, slett den uten .bak- utvidelse. Hvis det bare er en nøkkel med .bak- utvidelsen, endre navn på den og fjern .bak fra navnet sitt. Hvis nøkkelen din ikke har .bak-utvidelsen, bare fortsett til neste trinn.
 4. Velg riktig nøkkel og i den høyre ruten, finn ProfilImagePath- verdien. Dobbeltklikk det for å sjekke egenskapene, og sørg for at verdien er riktig. Hvis verdien ikke er C: \ Users \ your_username, må du endre den tilsvarende.

 5. Dobbeltklikk nå State entry, og sett verdien til 0.

Etter å ha gjort disse endringene, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 4 - Oppdater plasseringen

 1. Gå til denne PCen> høyreklikk på Dokumenter
 2. Klikk på Egenskaper > velg fanen Plassering
 3. Klikk på Finn mål
 4. Finn katalogen der du har filene dine, og klikk en gang på den
 5. Øverst på Filutforskeren klikker du til høyre for kataloglisten. En tekst med katalogplasseringen vil vises C: \ Users (YourUser) \ documents
 6. Kopier denne plasseringensteksten C: \ User \ (YourUser) \ Documents> Lukk File Explorer
 7. Lim inn plasseringsteksten i feltet rett over knappene> klikk på Bruk
 8. Start datamaskinen på nytt.

Løsning 5 - Oppdater systemet

Hvis du fortsetter å få Du har blitt logget inn med en midlertidig profilmelding, kan du kanskje løse problemet ved å installere de nyeste oppdateringene. For å se etter de nyeste oppdateringene, gjør du bare følgende:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Gå til Oppdater og Sikkerhets seksjonen.

 3. Klikk nå på Søk etter oppdateringer .

Windows vil nå se etter tilgjengelige oppdateringer og laste dem ned i bakgrunnen. Etter å ha lastet ned oppdateringene, start datamaskinen på nytt for å installere dem og kontroller om problemet er løst.

Løsning 6 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Ifølge brukerne kan antivirusprogrammet noen ganger forstyrre systemet ditt og fordi du har blitt logget inn med en midlertidig profilmelding som skal vises. Flere brukere rapporterte imidlertid at de løste problemet ved å avinstallere antivirusprogramvaren.

Ifølge dem var problemet forårsaket av Avast, men etter å ha fjernet søknaden ble problemet fullstendig løst. Husk at noen andre antivirusverktøy kan føre til at dette problemet vises, så du må kanskje fjerne dem for å løse dette problemet.

Hvis du løste problemet ved å fjerne antivirusprogrammet, kan dette være et godt tidspunkt å vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Det er mange gode antivirusverktøy på markedet, men BullGuard er en av de beste. Dette verktøyet gir god beskyttelse, og det vil ikke forstyrre systemet ditt, så vær sikker på å prøve den ut.

Løsning 7 - Gå til sikker modus

Flere brukere rapporterte at de løste det du har blitt logget på med en midlertidig profilfeil ved å gå inn i Safe Mode. For å gjøre det, trenger du bare å følge disse enkle trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .
 2. Gå til gjenopprettingsdelen i venstre rute. Klikk på Restart nå- knappen i avansert oppstartsseksjon i høyre rute.

 3. Du vil bli presentert med tre alternativer. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer> Oppstartsinnstillinger . Klikk på Startnytt .
 4. Når datamaskinen har startet på nytt, ser du en liste over alternativer. Velg hvilken som helst versjon av Safe Mode ved å trykke på den aktuelle tasten på tastaturet.

Når du går inn i Safe Mode, bruk den i et par minutter. Start datamaskinen på nytt, og problemet med sikker modus vil bli løst helt. Som du kan se, er dette en enkel løsning, så vær sikker på å prøve den ut.

Vi håper en av disse fire løsningene fungerer for deg. Hvis du har kommet over en løsning som vi ikke har listet opp i denne artikkelen, fortell oss mer om din erfaring i kommentarseksjonen nedenfor.