Full Fix: Windows Store laster ikke inn Windows 10

Ulike problemer med Windows Store er en vanlig ting i Windows 10-operativsystemet. Denne gangen klaget noen brukere på at de ikke kan laste inn butikken, så vi forberedte et par løsninger som kan være nyttige.

Microsoft Store lastes ikke inn i Windows 10

Windows Store er en nøkkelkomponent i Windows 10, men mange brukere rapporterte visse problemer med det. Når det gjelder problemer, er det noen problemer som brukere rapporterte:

 • Windows Store fungerer ikke Windows 10, åpner Windows 10, viser opp, svarer, vises, starter - Det er forskjellige problemer med Windows Store som kan oppstå, men du bør kunne løse de fleste av disse problemene ved hjelp av en av våre løsninger.
 • Windows Store kunne ikke lastes inn - Dette er et vanlig problem med Windows Store, og hvis du støter på det, må du sjekke antivirusprogramvaren. Hvis det er nødvendig, må du kanskje fjerne antivirusprogramvaren for å fikse problemet.
 • Windows Store fortsetter å laste - Mange brukere rapporterte at Windows Store holder lasting på PCen. Dette kan være et stort problem, men du kan fikse det ved å registrere på nytt Windows Store-appen.
 • Windows Store vil ikke åpne - Mange brukere rapporterte at Windows Store ikke vil åpne i det hele tatt på PCen. Vi har allerede dekket dette problemet i detalj i en av våre artikler, så sørg for å sjekke det ut for mer informasjon.

Løsning 1 - Juster dato og klokkeslett

Mange faktorer som ikke er direkte koblet til Windows Store, kan forhindre at det fungerer, og feil dato og klokkeslett er en av dem. Ja, du har allerede gjettet løsningen, du trenger bare å justere dato og klokkeslett på datamaskinen din, og Store vil kanskje fungere igjen. Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, følger du bare disse trinnene:

 1. Klikk på klokkeslett og dato på høyre side av oppgavelinjen, og gå til Juster dato / klokkeslett .
 2. Hvis Set time automaticall y er merket, og det viser feil tid, gå og fjern markeringen.

 3. Klikk på Endre, under endringsdato og klokkeslett, og angi en riktig dato og klokkeslett på datamaskinen.

Løsning 2 - Deaktiver proxy-tilkobling

Proxy-innstillingene dine kan også stoppe Windows-butikken din fra åpningen. Så du kan prøve å deaktivere den, og se om du kan kjøre Windows Store nå. Her er akkurat det du trenger å gjøre:

 1. Gå til Søk, skriv inn Internett-alternativer og åpne Internett-alternativer .

 2. Gå til Tilkoblinger- fanen, og klikk på LAN-innstillinger .

 3. Fjern merket av Bruk proxy-server for ditt LAN .

 4. Klikk på OK .

Selv om proxy er en solid metode for å beskytte personvernet ditt, kan det noen ganger føre til visse problemer med Windows Store. Hvis du fortsatt er bekymret for personvernet ditt, foreslår vi at du vurderer å bruke et VPN.

VPN fungerer på samme måte som en proxy, og i motsetning til proxy, vil det ikke forårsake problemer med andre applikasjoner. Det er mange flotte VPN-klienter tilgjengelig på markedet, men Cyberghost VPN (for øyeblikket 77% avslag) er et av de enkleste VPN-ene til bruk, så vi anbefaler å prøve det ut.

Løsning 3 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Noen ganger kan antivirusprogramvaren forstyrre systemet og forårsake problemer med Windows Store. Hvis det er tilfelle, må du kontrollere om Windows Store har lov til å gå gjennom brannmuren. I tillegg kan du prøve å deaktivere visse antivirusfunksjoner og kontrollere om det hjelper. I noen tilfeller kan du til og med kanskje helt deaktivere antivirusprogrammet ditt.

Noen ganger er det ikke nok å deaktivere antivirusprogrammet ditt, og for å fikse dette problemet må du avinstallere det. Hvis avinstallering av antivirusprogrammet løser problemet, kan dette være en perfekt tid å vurdere å bytte til et annet antivirusprogram.

BullGuard er et antivirusprogram som gir gode sikkerhetsfunksjoner og beskyttelse. I tillegg til avansert beskyttelse er dette antivirusprogrammet helt kompatibelt med Windows 10, så det vil ikke forstyrre det på noen måte.

Løsning 4 - Tilbakestill lagringsbuffer

Tilbakestilling av Windows Store-hurtigbufferen er noen ganger en løsning for ulike Windows Store-problemer, og det kan også løse dette. Tilbakestilling av hurtigbufferen er veldig enkel, alt du trenger å gjøre er å utføre en kommando, og slik er det:

 1. Gå til Søk, skriv wsreset.exe .
 2. Åpne WSReset.exe og la prosessen avsluttes.

Etter å ha utført denne handlingen, vil butikken din bli tilbakestilt, og kanskje forsvinner problemet.

Løsning 5 - Sjekk regionen din

Ifølge brukerne vil noen ganger ikke Windows Store laste på grunn av dine regionale innstillinger. Du kan imidlertid fikse det ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Tid og språk- delen.

 2. Fra menyen til venstre velger du Region og språk . I den høyre ruten skal du angi USA som land eller region .

Etter å ha endret regionen, prøv å starte Windows Store igjen og sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 6 - Re-register Windows Store app

Noen ganger kan det være visse feil i Windows Store, og det kan føre til at problemer som denne vises. Du kan imidlertid fikse problemet ved å omregistrere Windows Store-appen. Dette er en litt avansert prosedyre, men du kan utføre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn powerhell . Høyreklikk Windows PowerShell og velg Kjør som administrator fra menyen.

 2. Når PowerShell starter, skriver du inn følgende: PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$ manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore) .InstallLocation + '\ AppxManifest.xml'; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $ manifest} " og trykk Enter for å kjøre kommandoen.

Når kommandoen er utført, bør problemet med Windows Store være fullstendig løst.

Løsning 7 - Installer de manglende oppdateringene

Ifølge brukerne oppstår noen ganger dette problemet hvis du ikke har de nødvendige oppdateringene installert. Noen ganger kan det være visse feil i Windows Store, og den beste måten å fikse dem på er å holde systemet oppdatert.

Det er flere måter å gjøre det på, og den beste måten er å installere de manglende oppdateringene. Som standard installerer Windows 10 oppdateringene automatisk, men du kan også sjekke om oppdateringer manuelt ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .
 2. Klikk nå på Søk etter oppdateringer .

Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, laster Windows dem automatisk ned i bakgrunnen. Når oppdateringene er lastet ned, blir de installert automatisk så snart du starter datamaskinen på nytt. Etter at du har oppdatert systemet til den nyeste versjonen, bør problemet løses helt.

Løsning 8 - Kjør feilsøkingsprogrammet for Windows Store Apps

Hvis Windows Store ikke laster inn på PCen, kan du kanskje løse problemet ved å kjøre den innebygde feilsøkingsprogrammet. Windows 10 leveres med ulike feilsøkingsprogrammer som kan løse mange problemer, og hvis du har problemer med Windows Store, trenger du bare å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .
 2. Velg Feilsøking fra menyen til venstre. Velg Windows Store Apps fra høyre rute og klikk Kjør feilsøkingsprogrammet .

 3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre feilsøkingsprogrammet.

Når feilsøkingsprogrammet er ferdig, kontroller om problemet fortsatt er der.

Løsning 9 - Tilbakestill Windows Store-appen

Noen ganger vil Windows Store-appen ikke bli lastet hvis det er problemer med det. Du kan imidlertid nullstille programmet til standard, og det vil forhåpentligvis løse de fleste problemene. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Apps- delen.

 2. Finn Microsoft Store på listen, velg den og klikk på Avanserte alternativer .

 3. Klikk nå Tilbakestill- knappen. Klikk på Tilbakestill- knappen igjen for å bekrefte.

Når du har tilbakestilt Windows Store-appen, bør problemet løses, og du bør kunne bruke det igjen.

Løsning 10 - Opprett en ny brukerkonto

Hvis Windows Store ikke lastes, kan problemet være din brukerkonto. Ifølge brukerne er den enkleste måten å løse dette problemet på å opprette en ny brukerkonto. Du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Kontoer- delen.

 2. Fra menyen til venstre velger du Familie og andre personer . I høyre rute klikker du Legg til noen andre til denne PCen .

 3. Velg Jeg har ikke denne personens påloggingsinformasjon .

 4. Velg Legg til en bruker uten en Microsoft-konto .

 5. Skriv inn ønsket brukernavn og klikk på Neste .

Etter å ha opprettet en ny brukerkonto, bytt til den og kontroller om problemet fortsatt er tilstede. Hvis problemet ikke vises på den nye kontoen, må du kanskje flytte dine personlige filer til den nye kontoen og begynne å bruke den i stedet for den gamle.

Hvis du fortsatt har problemer på PCen din, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil.

Du kan også se på en annen artikkel som vi gjorde på ulike andre problemer med Windows Store i Windows 10, eller hvis du har problemer med oppdateringer, kan du også se denne veiledningen.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i september 2015 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.

Les også: Quick Fix: Spillkrasj i Windows 10