Full Fix: Oppdater feil 0x800f0922 på Windows 10, 8.1, 7

Gjennom hyppige oppdateringer av Windows 10 får kundene bedre sikkerhet og reparasjoner for vanlige systembugs. I tillegg forsøker Windows 10-støtte å implementere ulike nye funksjoner. Noen av dem er ivrig etterlengtet.

Men vi opplevde alle forskjellige problemer knyttet til oppdateringer. Feilen 0x800f0922 ble tidligere kjent som oppgraderingsfeil til Windows 8.1. Men en eller annen måte er fortsatt tilstede i Windows 10s standardoppdateringsprosedyre. Hvorfor er det slik? Vel, årsakene er like. Men i stedet for å oppgradere til det nye operativsystemet, oppstår feilen med den nye bygningen. Denne feilen oppstår når:

 • PCen kan ikke koble til en oppdateringsserver.
 • Du har mindre enn 500 MB i systemreservert partisjon.

Vi forberedte noen få løsninger som burde løse dette problemet på kort tid. Du kan sjekke dem ut nedenfor.

Slik løser du Windows 10 Update-feil 0x800f0922

Oppdateringsfeil 0x800f0922 forhindrer deg i å installere bestemte oppdateringer og snakker om oppdateringsfeil. Her er noen lignende problemer som brukere rapporterte:

 • Feil 0x800f0922 Windows Server 2012 r2 - Mange brukere rapporterte dette problemet med Windows Server. Selv om du ikke bruker Windows 10, kan du kanskje løse dette problemet med en av våre løsninger.
 • Oppdateringsfeil for Windows 8.1 0x800f0922 - Denne oppdateringsfeilen kan også vises på Windows 8.1. De fleste av våre løsninger er universelle, og de vil fungere med eldre versjoner av Windows, så vær så snill å prøve dem ut.
 • Windows klarte ikke å installere oppdateringsfeil 0x800f0922 - Dette er bare en variant av den opprinnelige feilen. Hvis du støter på dette problemet, kan du prøve å deaktivere antivirusprogrammet og kontrollere om det hjelper.
 • 0x800f0922 Framework 3.5 - Flere brukere hevder at dette problemet skyldes .NET Framework. For å fikse problemet, aktiver denne funksjonen og prøv å oppdatere på nytt.
 • 0x800f0922 Sikker oppstart - I noen tilfeller kan denne feilen oppstå på grunn av Secure Boot-funksjonen. Du kan imidlertid fikse problemet ved å deaktivere Secure Boot i BIOS.

Løsning 1 - Sjekk Internett-tilkoblingen din og slå av VPN

Det første fornuftige trinnet ville være å sjekke forbindelsen din. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Prøv å koble til via en nettleser. Hvis det ikke er noen tilkobling, fortsett.
 2. Start ruteren og PCen på nytt.
 3. Prøv å bruke en kablet tilkobling i stedet for Wi-Fi.
 4. Deaktiver VPN hvis du bruker noen.
 5. Kjør feilsøking.
 6. Deaktiver båndbredde hogging programmer som en torrent klient og nedlasting ledere.

Hvis VPN var problemet, vil du kanskje vurdere å bytte til en annen VPN-løsning. Noen ganger kan VPN-verktøy forstyrre nettverkstilkoblingen din og føre til at dette problemet vises, derfor er det viktig å bruke et godt VPN-verktøy.

Det finnes mange flotte VPN-verktøy, men det beste er CyberGhost VPN,værsnill å prøve det.

 • Last ned nå Cyber ​​Ghost VPN (spesiell 50% på alle planer)

Løsning 2 - Sjekk. NET Framework

Mulig skyldig for denne irriterende feilen kan være .NET Framework. På grunn av det, må du sørge for at du har den nyeste versjonen av NET Framework installert. I tillegg vil du sannsynligvis aktivere den i Windows-funksjoner . For å gjøre det, følg disse instruksjonene:

 1. Åpne Søk Windows-konsoll og skriv inn Windows-funksjoner .
 2. Klikk Slå Windows-funksjoner på eller av .
 3. Sjekk eventuelle bokser relatert til. Net Framework og lagre utvalg.

 4. Start datamaskinen på nytt.

Husk å bruke dette med forsiktighet siden det er noen viktige funksjoner. Bare aktiver NET Framework og fortsett. På den annen side, hvis oppdateringsfeilen oppstår ubarmhjertig, går du videre til neste trinn.

Løsning 3 - Slå av brannmuren

Vi vet at dette er merkelig å gjøre, men selv Firewall kan forhindre oppdateringer av og til. Det skal ikke fungere på den måten, men det er hva det er. Så, hva skal du gjøre er å deaktivere Windows-brannmur mens du kobler til. Ikke desto mindre må du aktivere det før oppdateringene er installert. For å deaktivere brannmuren, gjør du som følger:

 1. Gå til Søk i Windows og skriv inn brannmur . Velg Windows Defender-brannmur .

 2. Åpne Slå av eller på Windows Firewall.

 3. Slå av brannmur for både private og offentlige nettverk.

 4. Lagre ditt valg.
 5. Prøv å oppdatere nå.

Husk å aktivere brannmur før du fortsetter å installere oppdateringer. I tillegg kan sikkerheten din være truet, og vi vil ikke ha det sikkert.

I tillegg til Windows-brannmur kan antivirusprogramvaren også føre til at dette problemet vises. For å fikse problemet, anbefales det å deaktivere visse antivirusfunksjoner og kontrollere om det hjelper. Hvis problemet fortsatt vedvarer, må du deaktivere antivirusprogrammet helt.

I verste fall kan det hende du må avinstallere ditt nåværende antivirusprogram. Hvis du fjerner antiviruset, løser problemet, anbefales det å bytte til en annen antivirusløsning. Det er mange gode antivirusverktøy, men det beste er Bitdefender, så værsnill å prøve det.

Løsning 4 - Bruk tredjeparts partisjoneringsverktøy for å endre partisjonsstørrelse

Hvis en eller annen grunn på grunn av overskytende data mangler systempartisjon, kan du bruke et tredjepartsverktøy for å utvide det. Husk at du til enhver tid trenger minst 500 MB ledig plass for å kunne installere oppdateringer. Hvis du har mindre enn det, kan du prøve og slette noen filer, bruk innebygd systemverktøy for å rydde opp søppel eller utvide partisjon med et tredjeparts partisjoneringsverktøy.

Hvis du leter etter en god partisjoneringsprogramvare, anbefaler vi sterkt at du vurderer MiniTool Partition Wizard . Dette verktøyet er utrolig enkelt å bruke, og det vil tillate deg å endre partisjonene dine slik som du vil.

Løsning 5 - Slett visse registerverdier

Ifølge brukerne kan noen ganger visse verdier i registeret føre til at oppdateringsfeil 0x800f0922 vises. For å fikse problemet, foreslår brukerne å finne og fjerne de problematiske registeroppføringene. Dette er relativt enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn regedit . Trykk Enter eller klikk OK for å starte Registerredigering .

 2. I venstre rute navigerer du til HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ WINEVT \ Publishers . Høyreklikk på Publishers- tasten og velg Eksporter fra menyen.

 3. Velg stedet der du vil eksportere denne nøkkelen, og skriv inn ønsket filnavn. Klikk nå Lagre . Hvis noe går galt etter endring av registeret, kan du bare kjøre filen som er opprettet i dette trinnet for å gjenopprette den til den opprinnelige tilstanden.

 4. Finn nå følgende nøkler og slett dem:
 • HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ WINEVT \ Publishers \ {e7ef96be-969f-414f-97d7-3ddb7b558ccc}
 • HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ WINEVT \ Utgivere \ {8c416c79-d49b-4f01-a467-e56d3aa8234c} For å slette en nøkkel, høyreklikker du bare på den og velger Slett fra menyen. Klikk nå Ja for å bekrefte.

Når du har slettet disse to tastene, må du kontrollere om problemet fortsatt varer.

Løsning 6 - Fjern alle midlertidige filene dine

Windows lagrer alle slags midlertidige filer på PCen, men noen ganger kan disse filene forstyrre systemet ditt og forårsake feil 0x800f0922 å vises. For å fikse problemet, anbefales det å slette alle midlertidige filer. Du kan gjøre det ved å følge disse enkle trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn % temp% . Trykk nå på Enter eller klikk OK .

 2. Når Temp- mappen åpnes, sletter du alt innholdet.
 3. Trykk på Windows-tast + R og skriv inn TEMP . Trykk Enter eller klikk OK .

 4. Slett innholdet i TEMP- mappen.

Etter å ha gjort det, bør problemet løses, og du vil kunne installere oppdateringer uten problemer.

Løsning 7 - Deaktiver sikker start

Secure Boot er en nyttig funksjon som kan beskytte din PC mot visse skadelige programmer, men denne funksjonen kan også føre til problemer med visse oppdateringer. Mange brukere rapporterte at de oppsto feil 0x800f0922 på grunn av Secure Boot-funksjonen.

For å fikse problemet, anbefales det at du midlertidig deaktiverer sikker oppstart. For å gjøre det behøver du bare å skrive inn BIOS og deaktivere sikker oppstart derfra. For å se hvordan du skriver inn BIOS og deaktiverer Secure Boot, anbefaler vi sterkt at du sjekker hovedkorthåndboken din for detaljerte instruksjoner.

Når du har deaktivert Secure Boot, kan du prøve å installere oppdateringen på nytt. Når oppdateringen er installert, kan du gå tilbake til BIOS og aktivere sikker start på nytt.

Løsning 8 - Reparasjon av installasjonen

Noen ganger kan dette problemet oppstå hvis installasjonen din er skadet. For å fikse problemet, anbefales det å utføre en SFC-skanning. Du kan gjøre det ved å følge disse enkle trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X og velg Kommandoprompt (Admin) eller PowerShell (Admin) fra menyen.

 2. Skriv inn sfc / scannow og trykk Enter .

 3. SFC-skanning vil nå starte. Skanningen kan ta omtrent 15 minutter, så ikke forstyrre den.

Hvis du ikke kan kjøre SFC-skanning eller hvis SFC-skanningen ikke løser problemet, bør du bruke DISM-skanning i stedet. For å gjøre det, start Command Prompt som administrator og kjør DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth- kommandoen. DISM-skanning kan ta opptil 20 minutter, så ikke avbryte det.

Når DISM-skanningen er ferdig, kontroller om problemet fortsatt er der. Hvis du ikke kunne kjøre SFC-skanning før, eller hvis DISM ikke løser problemet, må du gjenta SFC-skanning igjen.

Og det er det. Vi håper du klarer å løse oppdateringsproblemet ditt med disse løsningene. Hvis du har noen spørsmål eller forslag i tankene dine, er kommentarseksjonen alltid åpen.