Full Fix: For mange samtidige tilkoblinger Outlook-feil

Mange Outlook-brukere rapporterte for mange samtidige tilkoblingsmeldinger mens de prøvde å sjekke e-posten deres. Dette kan være et stort problem og hindre deg i å motta nye e-postmeldinger, men det er en måte å løse dette problemet på, og i denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du gjør det.

Slik løser du for mange samtidige tilkoblinger Outlook-feil?

 1. Deaktiver Send og motta alle tidsplaner
 2. Sjekk antivirusprogrammet ditt
 3. Installer de nyeste oppdateringene
 4. Logge ut fra bestemte enheter eller applikasjoner
 5. Sjekk passordet ditt
 6. Endre Server Timeout-verdi
 7. Bruk webmail
 8. Bruk en annen desktop klient

Løsning 1 - Deaktiver Send og motta alle tidsplaner

Hvis du får for mange samtidige tilkoblinger Outlook-feil, kan problemet være innstillingene dine. Som du vet, har Outlook en bestemt tidsplan, og det kontrollerer for nye e-postmeldinger hvert par minutter.

Men noen ganger kan du kanskje ikke motta e-postene dine på grunn av visse innstillinger. Ifølge brukerne, for å fikse dette problemet, trenger du bare å deaktivere Send & Receive timeplan i Outlook. For å gjøre det, må du følge disse trinnene:

 1. Klikk på Fil> Info> Alternativer i Outlook.
 2. Velg Avansert fra venstre rute. Klikk nå på Send / Receive- knappen.
 3. Send / Motta Grupper- vinduet vil nå vises. Deaktiver Planlegg automatisk, send / motta hvert alternativ og klikk Lukk .
 4. Lagre endringer.

Når du har deaktivert dette alternativet, bør problemet med Outlook løses. Vi må advare deg om at ved å deaktivere dette alternativet, vil Outlook ikke se etter nye meldinger automatisk, så du må gjøre det manuelt.

Dette er en solid løsning, så vær så snill å prøve den ut.

Løsning 2 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Å ha en god tredjeparts antivirus er viktig hvis du vil beskytte PCen mot online trusler. Men noen ganger kan antivirusprogrammet forstyrre Outlook, og det kan føre til at mange samtidige tilkoblinger Outlook-feil vises.

For å fikse dette problemet, anbefales det å deaktivere visse antivirusfunksjoner og kontrollere om det hjelper. Hvis det ikke virker, ville ditt neste skritt være å deaktivere antivirusprogrammet helt. I flere tilfeller måtte brukerne fjerne tredjeparts antivirus for å fikse dette problemet, så det kan hende du må gjøre det også.

Hvis du fjerner antivirusproblemet ditt, løser du problemet, bør du vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Det er mange flotte antivirusprogrammer, men hvis du vil ha maksimal beskyttelse som ikke vil forstyrre systemet, bør du prøve BullGuard .

Løsning 3 - Installer de nyeste oppdateringene

Hvis du får for mange samtidige tilkoblingsfeil i Outlook, kan problemet være de manglende oppdateringene. For å sikre at dette problemet ikke vises, anbefales det at du oppdaterer Outlook til den nyeste versjonen og kontroller om det løser problemet.

I tillegg til Outlook, er det viktig at du også oppdaterer Windows. Som standard laster Windows 10 ned oppdateringene automatisk, men du kan også sjekke om oppdateringer manuelt ved å gjøre følgende:

 1. Bruk Windows-tast + I- snarvei for å åpne appen Innstillinger .
 2. I appen Innstillinger går du til Oppdatering og sikkerhet .

 3. Klikk nå på Søk etter oppdateringer .

Windows vil nå se etter tilgjengelige oppdateringer og laste dem ned automatisk i bakgrunnen. Når du laster ned oppdateringene, start datamaskinen på nytt for å installere dem. Når systemet og Outlook er oppdatert, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 4 - Logg ut fra bestemte enheter eller applikasjoner

For mange samtidige tilkoblinger kan meldingen vises på grunn av visse begrensninger i Gmail. Hvis du ikke vet, kan du ha 15 simuleringer til Gmail-kontoen din, og hvis du overskrider denne grensen, får du den nevnte feilmeldingen.

Det er verdt å nevne at visse programmer kan bruke to eller flere tilkoblinger for å få tilgang til Gmail, så hvis du har flere e-postklienter eller flere enheter koblet til Gmail-kontoen din, er det mulig å overskride denne grensen raskt.

For å fikse dette problemet, anbefales det å logge ut av bestemte e-postklienter på PCen, telefonen eller nettbrettet. Etter at du logget ut på noen klienter, bør problemet løses, og du får tilgang til Gmail igjen.

Hvis du vil, kan du også logge deg ut av alle økter. Du må imidlertid logge inn igjen på nytt i hver klient manuelt. For å logge ut av alle økter i Gmail, gjør du følgende:

 1. Åpne Gmail i nettleseren din.
 2. Bla helt ned og finn siste kontoaktivitet . Klikk nå Detaljer .

 3. Et nytt vindu vil nå vises. Du bør kunne se alle dine nåværende økter. Klikk på Sign ut alle andre websessinger .

Etter at du har gjort det, vil du bli logget av fra Gmail på alle andre enheter, og problemet skal nå løses. Husk at du må logge på manuelt på hver e-postklient, men det bør ikke være et stort problem.

Løsning 5 - Sjekk passordet ditt

For mange samtidige tilkoblinger Outlook-feil kan oppstå hvis passordet ditt ble endret, eller hvis det er utløpt. Dette kan være et problem, men du kan fikse det ved å tilbakestille passordet ditt.

Når du har tilbakestilt passordet ditt, må du gjøre endringer i Outlook og endre påloggingsinformasjonen din tilsvarende. Etter dette må problemet løses helt og alt skal begynne å fungere igjen.

Løsning 6 - Endre Server Timeout-verdi

For mange samtidige tilkoblinger kan feilmeldingen vises på grunn av Server Timeout-verdien, og for å fikse dette problemet må du gjøre noen justeringer. Tilsynelatende, hvis Server Timeout-verdien er for lang, vil klienten forsøke å gjøre flere tilkoblinger som forårsaker denne feilen.

Du kan imidlertid løse problemet ved å gjøre følgende:

 1. I Outlook åpner du Kontoinnstillinger .
 2. Gå til fanen Avansert og senk serverens tidsavbrudd .
 3. Etter å ha gjort det, klikk OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort disse endringene, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 7 - Bruk webmail

Hvis du fortsetter å få for mange samtidige tilkoblinger Outlook-feil, kan du kanskje løse problemet ved å bruke webmail. Nesten alle e-postleverandører tilbyr webmail, så hvis du fortsetter å få feilmeldinger i Outlook, vil du kanskje prøve å bruke webmail for øyeblikket.

Webmail har ikke mange problemer som skrivebordsklienter har, så hvis du har problemer, foreslår vi at du prøver å bruke webmail som en midlertidig løsning.

Løsning 8 - Bruk en annen desktop klient

For mange samtidige tilkoblinger er meldingen vanligvis forårsaket av e-postklienten, spesielt Outlook, og hvis du fortsetter å få denne feilen, vil du kanskje vurdere å bytte til en annen e-postklient.

Det er mange gode e-postklienter, for eksempel Thunderbird eller Mail app, men hvis du vil ha en e-postklient som fungerer og føles som Outlook, foreslår vi at du prøver eM Client .

For mange samtidige tilkoblinger Outlook- feilen forhindrer deg i å motta nye e-postmeldinger, men du bør kunne løse dette problemet ved hjelp av en av våre løsninger.