Full Fix: Noe gikk galt, og vi kan ikke logge deg inn akkurat nå

Hvis du bruker Microsofts Outlook som din viktigste e-posttjeneste, er det stor sjanse for at du har oppdaget mange feilmeldinger eller feil. Denne gangen kommer vi til å snakke om en irriterende "Noe gikk galt, og vi kan ikke logge deg på akkurat nå Outlook" feilmelding som forhindrer brukerne i å logge inn normalt.

Ulike faktorer kan forårsake denne feilmeldingen, som en ødelagt fil i nettleseren, eller feil i Microsofts servere. Så, her er et par løsninger på dette problemet, basert på en årsak til feilmeldingen.

Hvordan fikse noe gikk galt, og vi kan ikke logge deg på akkurat nå Outlook "-feil

Noe gikk galt, og vi kan ikke logge deg på akkurat nå, det kan oppstå feil når du prøver å få tilgang til Outlook. Når det gjelder problemer, er det noen lignende problemer som rapporteres av brukerne:

 • Hotmail, Outlook, noe gikk galt - Dette problemet kan oppstå når du prøver å få tilgang til Hotmail eller Outlook, og det er vanligvis knyttet til nettleseren din. For å fikse problemet, fjerner du hurtigbufferen og kontrollerer om problemet fortsatt er der.
 • Kan ikke logge på Outlook-e-post - Hvis du ikke kan logge deg på Outlook-e-post, kan du prøve å bruke en stasjonær e-postklient. Windows har allerede en innebygd e-postklient, men det finnes også mange andre gode e-postklienter.
 • Noe gikk galt Outlook 365 - Dette problemet kan også forekomme med Outlook 365, men du bør kunne løse problemet ved hjelp av en av våre løsninger.
 • Kan ikke logge på Hotmail-kontoen min - Mange brukere rapporterte at de ikke kan logge på Hotmail-appen sin. For å fikse problemet, må du kontrollere antivirusprogrammet og sørge for at Hotmail ikke er blokkert.
 • Kan ikke logge på Outlook-webapp - Hvis du ikke klarer å få tilgang til Outlook-nettapp, kan problemet være nettleseren din. Flere brukere rapporterte at ominstallering av nettleseren løste problemet, så du vil kanskje prøve det.

Løsning 1 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Hvis du ikke har tilgang til Outlook på grunn av at noe gikk galt, og vi ikke kan logge deg på akkurat nå, kan problemet være ditt antivirusprogram. For å fikse problemet, må du kontrollere antivirusinnstillingene og sørge for at Outlook og lignende nettsteder ikke er blokkert.

Hvis alt er i orden når det gjelder innstillinger, deaktiver antivirusprogrammet og kontroller om det hjelper. Hvis problemet fortsatt er der, må du kanskje fjerne antivirusprogramvaren helt.

Når du har fjernet antivirusprogrammet, start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke kommer opp igjen, bør du vurdere å bytte til et annet antivirusprogram.

Det finnes mange gode antivirusverktøy på markedet, men hvis du vil ha et antivirusprogram som gir god beskyttelse som ikke vil forstyrre systemet ditt, bør du definitivt vurdere BullGuard .

Løsning 2 - Fjern nettleservinduet, informasjonskapslene og Internett-historien

Hvis noe er galt med nettleseren din, som noen skadet fil eller noe, er det en sjanse for at du ikke kan logge på Outlook-kontoen din. Så, før du prøver noe annet, må du bare fjerne nettleserdata på din nåværende nettleser, og du bør kunne koble til.

I de fleste tilfeller er problemet relatert til cachen din, og for å fikse det, anbefales det å fjerne cachen i nettleseren din. Du kan enkelt gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Klikk på menyikonet øverst til høyre og velg Innstillinger .

 2. Bla helt ned og klikk på Avansert .

 3. Finn nå Ryd nettlesingsdata og klikk på det.

 4. Angi tidsintervall til hele tiden og sjekk alle alternativene. Klikk nå Slett dataknapp.

Når du har fjernet hurtigbufferen, kan du prøve å logge på Outlook webapps, og se om problemet er løst.

Løsning 3 - Sjekk om Microsofts servere er nede

Hvis du ikke kan koble fra en hvilken som helst nettleser, er det sannsynligvis noe feil med Microsofts servere. Hvis Microsofts servere er nede, er det i utgangspunktet ingenting du kan gjøre for å koble til Outlook-kontoen din, men å vente på Microsoft for å få servere tilbake på nettet.

For å sjekke om Microsofts servere er nede, gå til denne linken. Dette er offisiell Microsofts serverstatuskontroll, og det viser om Outlook og Office 365-tjenerne er online eller ikke.

Løsning 4 - Bruk Outlook-appen for Windows 10

Microsoft lanserte sin offisielle Mail app for Windows 10 sammen med systemet. Appen oppdateres jevnlig, og fungerer ganske bra for de fleste brukere, så hvis du ikke klarer å logge på Outlook-kontoen din fra en nettleser, kan du prøve den offisielle UWP-appen.

Hvis du ikke kan bruke Mail app for Windows 10, eller det vises en feilmelding, kan du prøve å sjekke ut vår artikkel om problemer med Outlook-appen i Windows 10, og kanskje finner du en løsning. Selv om Mail-appen i Windows 10 fungerer bra, er det for det meste visse avanserte funksjoner som mangler. Hvis du er en avansert e-postbruker, bør du kanskje prøve Mailbird, en leder på postklient-applikasjonsmarkedet.

Denne applikasjonen har mange flotte funksjoner som avanserte brukere vil bruke, så hvis du leter etter en kraftig e-postklient, må du prøve det.

Løsning 5 - Pass på at informasjonskapsler for Outlook og Microsoft er aktivert

Mange nettsteder stole på informasjonskapsler for å kunne fungere skikkelig, og hvis du sperret informasjonskapsler fra Microsoft eller Outlook, kan det hende du støter på visse problemer. Brukerne rapporterte at de var løst. Noen gikk galt, og vi kan ikke logge deg inn nå, bare ved å gjøre noen få endringer i nettleseren sin.

For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Klikk på menyknappen øverst til høyre og velg Innstillinger fra menyen.
 2. Bla helt ned og klikk på Avansert for å avsløre de avanserte innstillingene. Velg Innholdsinnstillinger .

 3. Velg Popups fra menyen.

 4. Klikk på Legg til- knappen i Tillat- delen. Nå legger du til både Microsoft og Outlook-nettadresser til listen.

Etter å ha tillatt popup fra disse to nettstedene, må problemet løses, og du får tilgang til Outlook igjen.

Løsning 6 - Oppdater nettleseren din

Ifølge brukerne kan noen ganger dette problemet oppstå hvis nettleseren din er utdatert. Hvis du får noe, noe gikk galt, og vi kan ikke logge deg inn akkurat nå, kan du prøve å oppdatere nettleseren din og sjekke om det hjelper. For det meste vil nettleseren din se etter oppdateringer automatisk, men du kan alltid sjekke om oppdateringer manuelt ved å gjøre følgende:

 1. Klikk på menyikonet øverst til høyre.
 2. Velg Hjelp> Om Google Chrome .

 3. En ny fane åpnes og nettleseren vil sjekke om tilgjengelige oppdateringer.

Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, blir de installert automatisk. Når nettleseren din er oppdatert, bør problemet løses.

I tillegg til å oppdatere nettleseren din, kan du prøve å installere Beta- eller Canary-versjonen. Beta-versjonen tilbyr nye oppdateringer, men det er ikke fullt stabil, slik at du kan støte på forskjellige problemer med det en gang i mellom.

På den annen side tilbyr Kanariske versjonen de nyeste oppdateringene, men det er mindre stabilt enn Beta-versjonen, så hold det i bakhodet.

Løsning 7 - Installer nettleseren din på nytt

Hvis du fortsetter Få noe gikk galt, og vi kan ikke logge deg på akkurat nå beskjed mens du prøver å få tilgang til Outlook webapp, kan det være et problem med nettleseren din. Brukerne rapporterte dette problemet i Firefox, og etter å ha installert det på nytt, ble problemet fullstendig løst.

Husk at dette problemet ikke bare er relatert til Firefox, og det kan vises i en hvilken som helst annen nettleser. Hvis du opplever denne feilen i nettleseren din, anbefales det å installere det på nytt og sjekke om det hjelper.

Det er flere måter å installere programmet på nytt på, og mens den vanlige metoden kan fungere for de fleste brukere, er det noen ganger nødvendig å fjerne alle filer og registeroppføringer relatert til nettleseren din. Eventuelle gjenværende filer fra nettleseren din kan føre til at dette problemet vises, derfor anbefales det å fjerne nettleseren din helt.

Det finnes flere måter å gjøre det på, men det enkleste er å bruke en avinstalleringsprogramvare. Uninstaller programvare er et spesielt program som fjerner alle filer og registeroppføringer relatert til programmet du prøver å fjerne. Som et resultat blir applikasjonen helt fjernet, og det vil ikke forstyrre systemet.

Det er mange flotte avinstalleringsprogrammer på markedet, men en av de beste er Revo Uninstaller, så vær sikker på å prøve den ut. Når du fjerner nettleseren din ved hjelp av dette programmet og installerer det igjen, vil problemet bli fullstendig løst.

Løsning 8 - Prøv å bruke en annen nettleser

Hvis du ikke får tilgang til Outlook i nettleseren din på grunn av at noe gikk galt, og vi ikke kan logge deg på akkurat nå, kan du kanskje vurdere å bruke en annen nettleser.

Hvis dette problemet vises i din nåværende nettleser, bytt til en annen nettleser og kontroller om det løser problemene.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å løse "Noe gikk galt, og vi kan ikke logge deg på akkurat nå Outlook", og at du nå kan koble til Outlook-kontoen uten problemer. Hvis du har kommentarer eller spørsmål, bare skriv dem ned nedenfor.