Full Fix: Smite problemer i Windows 10, 8.1, 7

Smite blir et ganske populært MOBA-spill, og hvis du er en fan av dette spillet, bør du vite at Smite har noen problemer med Windows 10. Det er imidlertid ikke nødvendig å bekymre deg, fordi det er en måte å fikse Smite-problemer på Windows 10.

Brukere har rapportert manglende dll-filer og feil 0xc00007b mens de prøver å kjøre Smite på Windows 10, så la oss se hvordan du løser disse problemene.

Slik løser du smid Msvcp100.dll mangler og feil 0xc00007b på Windows 10

Smite problemer kan være problematisk, og noen ganger vil du ikke kunne spille spillet i det hele tatt på grunn av disse problemene. Når det gjelder Smite-problemer, er det noen vanlige problemer som brukere rapporterte:

 • Slår ikke i stand til å koble til server - Dette problemet kan oppstå på grunn av antivirusprogrammet ditt, og hvis du har noen problemer, anbefaler vi deg å deaktivere antivirusprogrammet og kontrollere om det hjelper.
 • Smite vil ikke starte, åpner ikke - Hvis Smite ikke engang starter på PCen, er det mulig at du ikke har de nødvendige DLL-filene. For å løse problemet, installer de nødvendige Visual C ++-omfordelbare og kontroller om det løser problemet.
 • Smite krasj - Smitekrasj kan noen ganger oppstå på grunn av visse oppdateringer. For å løse problemet, bare finn og fjern disse oppdateringene fra PCen.
 • Slett dårlig eller manglende konfigurasjon - Dette problemet kan oppstå hvis Smite-installasjonen din er skadet. Du kan imidlertid løse problemet ved å installere Smite på nytt.

Løsning 1 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Ifølge brukerne kan den vanligste årsaken til Smite-problemer være antivirusprogramvaren. Noen ganger kan antivirusprogrammet forstyrre spillet og hindre at du kjører det. For å løse problemet må du kontrollere at spillet er lagt til i utelukkelseslisten i både antivirus og brannmur.

Hvis det ikke virker, må du kanskje deaktivere visse antivirusfunksjoner og kontrollere om det løser problemet. Hvis det ikke virker, ville ditt neste skritt være å deaktivere antivirusprogrammet helt. I noen tilfeller må du kanskje avinstallere antivirusprogrammet ditt.

Brukere rapporterte problemer med Avast Antivirus, så hvis du bruker dette antiviruset, må du deaktivere det eller fjerne det før du starter Smite. Hvis du klarte å løse problemet ved å fjerne antivirusprogrammet ditt, bør du kanskje bytte til et annet antivirusprogram.

Det er mange gode antivirusverktøy på markedet, men hvis du vil ha et antivirusprogram som ikke vil forstyrre spillesesjonene dine, bør du vurdere BullGuard . Dette antivirusprogrammet har en spillmodusfunksjon som optimaliserer antivirusinnstillingene dine, så det vil ikke forstyrre spillene dine.

Løsning 2 - Pass på at Hi-Rez Studios Authenticate and Update Service kjører

Brukere klager på at de ikke kan installere Smite på Windows 10, og hvis du har dette problemet, kan du også prøve å aktivere Hi-Rez Studios Authenticate and Update Service. For å gjøre dette, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + R, skriv Services.msc og trykk Enter .

 2. Liste over tjenester vil vises. Finn Hi-Rez Studios Authenticate and Update Service .
 3. Høyreklikk denne tjenesten og velg Start .
 4. Prøv å installere Smite på nytt.

Etter å ha startet denne tjenesten, prøv å installere spillet igjen og kontroller om problemet er løst.

Løsning 3 - Installer Smite og Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable Package

Ifølge brukerne kan noen ganger dette problemet oppstå hvis det er et problem med Smite og Visual C ++ installasjon. For å fikse dette problemet foreslår brukerne å installere Smite og Visual C ++ komponenter på nytt.

Før du begynner, må du fjerne Smite fra PCen. Du kan gjøre det rett fra Innstillinger-appen, men vanligvis er det bedre å bruke en avinstalleringsprogramvare. Hvis du ikke er kjent, er avinstalleringsprogramvaren et spesielt program som kan fjerne alle filer og registeroppføringer knyttet til problematisk applikasjon.

Revo Uninstaller er et enkelt, men kraftig avinstalleringsprogram, og hvis du vil fjerne et bestemt program fra PCen, foreslår vi at du prøver dette programmet.

Når du fjerner Smite fra PCen, trenger du bare å gjøre følgende:

 1. Last ned Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable Package herfra.
 2. Kjør denne filen. Hvis du får en melding som sier at du har oppdatert versjon installert på datamaskinen, må du avinstallere Microsoft Visual C ++ Redistributable fra datamaskinen og prøve å kjøre nedlastet fil igjen. Vi må nevne at hvis du har en 64-biters versjon av Windows, må du installere både 32-biters og 64-biters versjon av Microsoft Visual C ++ 2010.
 3. Etter installering av Microsoft Visual C ++ 2010-distribusjonspakker, installer du Smite på nytt.

Noen brukere foreslår også at du installerer alle versjoner, både x86 og x64, av Visual C ++ Redistributable fra 2010 til 2013. Du finner alle filene du trenger her.

I noen tilfeller trenger du ikke engang å laste ned Visual C ++ Redistributables. De fleste spillene kommer med nødvendige omfordeler, så du kan enkelt installere dem. For å gjøre det, gå til Smites installasjons katalog og naviger til BinariesRedist . Kjør nå installasjonsfilene fra den katalogen for å installere nødvendige omfordeler.

Løsning 4 - Installer smitte gjennom damp

Hvis du fortsetter å få feil 0xc00007b mens du prøver å kjøre Smite, kan du prøve å laste ned spillet fra Steam. Brukere har bekreftet at nedlasting av spillet fra Steam har løst dette problemet for dem, så denne løsningen kan være verdt å prøve.

Løsning 5 - Flytt msvcp110.dll og msvcr100.dll til SysWow64-mappen

En ekstra løsning på feilen 0xc00007b er å flytte msvcp110.dll til SysWow64-mappen. For å fikse dette må du laste ned 32-bitersversjonen av den dll-filen og flytte den til SysWow64 Windows 10-katalogen.

For å fikse problemet, finn bare disse filene og flytt dem til katalogen C: WindowsSysWOW64. Etter å ha flyttet disse to filene, må problemet løses helt og Smite skal begynne å jobbe igjen.

Hvis du fortsatt har problemer med .dll-filene, anbefaler vi at du laster ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel manglende eller ødelagte .dlls, men også filtap og skadelig programvare.

Løsning 6 - Fjern oppdateringene for Microsoft Visual C ++ x64 og x86

Denne løsningen gjelder hvis du får MSVCR100.dll eller MSVCP.dll feil (her er en artikkel som forklarer hvordan du fikser disse bestemte feilene i Windows 10), og for å fikse det må du fjerne visse oppdateringer. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen ved hjelp av Windows Nøkkel + I- snarvei.
 2. Gå nå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .

 3. Velg Vis oppdateringslogg .

 4. Velg alternativet Avinstaller oppdateringer .

 5. Finn den problematiske oppdateringen, og dobbeltklikk den for å fjerne den.

Når du har fjernet de problematiske oppdateringene, må du kontrollere om problemet er løst. Hvis problemet ikke vises lenger, må du blokkere Windows fra å installere automatiske oppdateringer for å forhindre at dette problemet oppstår igjen.

Løsning 7 - Opprett en ny brukerkonto

Noen ganger kan smitteproblemer skyldes brukerkontoen din. Flere brukere rapporterte at de løste problemet ved å opprette en ny brukerkonto. Dette er ganske enkelt å gjøre på Windows 10, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen ved hjelp av Windows Nøkkel + I- snarvei.
 2. I appen Innstillinger navigerer du til kontoen .

 3. Velg Familie og andre personer fra venstre rute. Klikk nå Legg til noen andre til denne PC- knappen i høyre rute.

 4. Velg Jeg har ikke denne personens påloggingsinformasjon .

 5. Velg nå Legg til en bruker uten en Microsoft-konto .

 6. Skriv inn ønsket brukernavn og klikk på Neste .

Når du har opprettet en ny konto, bytt til den og kontroller om problemet fortsatt vises. Hvis ikke, må du flytte dine personlige filer til den nye kontoen og begynne å bruke den i stedet for den gamle.

Løsning 8 - Kjør spillet på en enkelt skjerm

Ifølge brukere kan Smite-problemer som forstyrrelser forekomme hvis du bruker en dual-monitor-oppsett. Noen ganger kan flere skjermer føre til at dette problemet oppstår, og det anbefales at du kobler fra den andre skjermen før du starter Smite.

Dette er bare en løsning, men det bør fungere i henhold til brukerne, så sørg for å prøve det ut.

Løsning 9 - Installer spillet på SSD-stasjon

Hvis du har Smite-problemer, for eksempel frysing, kan problemet være harddisken din. Harddisker er tregere enn SSD-er, og hvis du har lagt merke til økt harddiskaktivitet mens du prøver å kjøre Smite, kan problemet være harddisken din.

Ifølge brukerne klarte de å løse dette problemet ved å installere spillet på SSD-stasjonen, så hvis du har en SSD-stasjon, må du prøve denne løsningen.

Les nå: Topp 5 + spillboosterprogramvare for Windows 10

Vi håper at disse løsningene var nyttige for deg, og at du har klart å fikse eventuelle problemer du hadde med Smite on Windows 10.