Full Fix: Slow OneDrive nedlasting

OneDrive er en solid cloud storage service, men mange brukere opplevde langsom OneDrive nedlastingshastighet på PCen. Dette kan være et stort problem, så i dagens artikkel viser vi deg hvordan du løser dette problemet.

Slow OneDrive nedlasting, hvordan fikse det?

 1. Tilbakestill OneDrive
 2. Sjekk antivirusprogrammet ditt
 3. Fjern annen synkroniserings- og reserveprogramvare
 4. Fjern alle filer som er 0KB i størrelse
 5. Koble fra og logg deg tilbake til OneDrive
 6. Start File Explorer på nytt
 7. Last ned filer i batchene
 8. Deaktiver filer på forespørsel
 9. Deaktiver Office-integrasjon
 10. Gjør endringer i gruppepolicy

Løsning 1 - Tilbakestill OneDrive

Hvis du har problemer med treg OneDrive-nedlasting, kan problemet være OneDrive-programmet. Enkelte feil kan forekomme en gang imellom, og for å fikse dem, anbefales det at du tilbakestiller OneDrive.

Denne prosessen vil ikke slette noen av filene dine, men det vil gjenopprette dem, så det kan ta en stund før alle filene er fullstendig resynced. For å tilbakestille OneDrive trenger du bare å gjøre følgende:

 1. Trykk på Windows-tast + R for å åpne dialogboksen Kjør .
 2. Skriv nå % localappdata% \ Microsoft \ OneDrive \ onedrive.exe / reset og trykk Enter eller klikk OK .

Det kan ta et minutt eller to for OneDrive å tilbakestille på PCen, men når programmet tilbakestilles, kontroller om problemet fortsatt er der.

Løsning 2 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Å bruke et godt antivirusprogram er viktig hvis du vil beskytte deg mot online-trusler, men til tross for bruken av antivirusverktøy, kan det noen ganger føre til at visse problemer oppstår. Antivirusprogrammet kan forstyrre andre applikasjoner, og i noen tilfeller kan det føre til langsom OneDrive-nedlasting.

For å fikse dette problemet må du kontrollere at OneDrive har lov til å gå gjennom antivirus og brannmur. I tillegg kan du prøve å deaktivere bestemte antivirusfunksjoner eller deaktivere antivirusprogrammet ditt helt.

Hvis det ikke virker, ville ditt neste skritt være å fjerne tredjeparts antivirusprogrammet. Flere brukere rapporterte at fjerning av antivirusprogrammet løste problemet for dem, så du vil kanskje prøve det.

Hvis du fjerner antivirusproblemet, løser problemet ditt, det neste trinnet er å bytte til en annen antivirusløsning. Hvis du vil ha et antivirusprogram som gir maksimal beskyttelse uten å forstyrre systemet, bør du prøve BullGuard .

Løsning 3 - Fjern annen synkroniserings- og backupprogramvare

Noen ganger kan sakte OneDrive nedlastning oppstå på grunn av annen backup programvare på PCen. Andre programmer kan prøve å sikkerhetskopiere filene du prøver å synkronisere, og det kan forårsake problemer med OneDrive.

For å fikse dette problemet anbefales det å fjerne annen sikkerhetskopieringsprogramvare fra PCen. Det finnes flere måter å gjøre det på, men det mest effektive er å bruke en avinstalleringsprogramvare som IOBit Uninstaller .

Avinstalleringsprogramvare er et spesielt program som fjerner det valgte programmet, men det vil også fjerne alle filer og registeroppføringer tilknyttet det. Takket være avinstalleringsprogramvaren sikrer du at ønsket program og alle dets gjenværende filer er fjernet helt fra PCen.

Når du fjerner programmer som kan forstyrre OneDrive, bør problemet løses helt.

Løsning 4 - Fjern alle filer som er 0KB i størrelse

Ifølge brukere kan enkelte filer i enkelte tilfeller forårsake sakte OneDrive-nedlastingsproblemer. Angivelig er dette problemet forårsaket av filer som er 0KB i størrelse, og for å fikse problemet, må du fjerne disse filene.

Å finne alle filer som er 0KB i størrelse, er ikke så vanskelig, og du trenger bare å åpne OneDrive-katalogen og angi størrelse: 0 i søkefeltet øverst til høyre.

Nå bør du se alle filer som er 0KB i størrelse. Slett disse filene og sjekk om problemet er løst. Før du fjerner disse filene, må du kontrollere om du faktisk trenger dem. Hvis disse filene ikke er en del av prosjektet ditt, eller hvis de ikke ser ut til deg, kan du bare slette dem. Noen ganger kan selv små filer være en del av et arbeidsprosjekt, så sørg for å dobbeltsjekke alle filene før du fjerner dem.

Løsning 5 - Koble fra og logg deg tilbake til OneDrive

Slow OneDrive-nedlasting kan skyldes visse feil i OneDrive, og den enkleste måten å fikse disse feilene på er å koble fra OneDrive-kontoen din. Denne prosessen er ganske enkel, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Høyreklikk OneDrive- ikonet på oppgavelinjen og velg Innstillinger fra menyen.

 2. Gå nå til fanen Konto og klikk på Fjern kobling til denne PCen .

 3. En advarsel vil vises. Klikk på Unlink-konto- knappen.

Etter at du har gjort det, må du logge deg på OneDrive og genopprette alle filene dine. Denne metoden er kanskje ikke den mest effektive siden du fjerner elektroniske filer og må resyncere dem på nytt, så bruk kun denne løsningen hvis andre løsninger ikke kan løse problemet.

Løsning 6 - Start filutforskeren på nytt

I noen tilfeller kan sakte OneDrive nedlastingshastighet oppstå på grunn av feil på systemet ditt. Disse feilene er imidlertid vanligvis midlertidige, og du kan fikse problemet ved å starte File Explorer. For å gjøre det, trenger du bare å følge disse enkle trinnene:

 1. Trykk Ctrl + Shift + Esc for å åpne Oppgavebehandling .
 2. Finn Windows Utforsker på listen, høyreklikk den og velg Start på nytt fra menyen.

Etter et øyeblikk vil File Explorer starte på nytt og problemet ditt skal løses. Husk at dette bare er en løsning, så du må kanskje gjenta det hvis problemet oppstår.

Løsning 7 - Last ned filer i batchene

Hvis du har problemer med treg OneDrive nedlastingshastighet, kan problemet være antallet filer du prøver å synkronisere. Ifølge brukere oppstod det problemer etter at de prøvde å synkronisere alle filene på en gang.

Selv om det skal fungere, kan det oppstå problemer, og du kan oppleve redusert nedlastingshastighet. For å unngå dette problemet foreslår brukerne å laste ned filene dine i batchene. Last ned 10-20 + filer samtidig, og kontroller om problemet fortsatt vises.

Hvis ikke, fortsett å laste ned filer i batchene til du laster ned alle filene dine. Dette er ikke den mest enkle løsningen, men det er en anstendig løsning som kan fungere for deg, så vær sikker på å prøve den ut.

Løsning 8 - Deaktiver filer på forespørsel

OneDrive har filer på forespørsel, og noen ganger kan denne funksjonen føre til lave OneDrive nedlastingshastigheter. Dette er en ganske nyttig funksjon siden det lar deg laste ned kun filer du vil redigere.

Takket være denne funksjonen behøver du ikke lagre filer på både PCen og skyen. Dette er flott hvis du vil spare plass på PCen, men noen ganger kan det være problemer med denne funksjonen. Denne funksjonen kan føre til langsom nedlastingshastighet, og mange brukere foreslår å deaktivere denne funksjonen.

For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne OneDrive-innstillinger. Fjern avmerkingen Lagre plass og last ned filer mens du bruker dem .

 2. En advarsel vil nå vises. Klikk på OK for å lagre endringer.

Når du har deaktivert denne funksjonen, bør problemet med OneDrive løses helt.

Løsning 9 - Deaktiver Office-integrasjon

OneDrive har en nyttig funksjon som lar deg arbeide med Microsoft Office-filer med andre brukere. Dette er en utrolig nyttig funksjon, men det kan noen ganger føre til lave OneDrive nedlastingshastigheter. For å fikse problemet, anbefaler noen brukere å deaktivere denne funksjonen helt.

Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne OneDrive-innstillingsvinduet.
 2. Gå til Office- fanen og deaktiver alle alternativer.

Deretter lagrer du endringer, og problemet må løses helt.

Løsning 10 - Endre gruppepolicy

Hvis du har problemer med treg OneDrive nedlastingshastighet, kan du kanskje løse dette problemet ved å gjøre endringer i gruppepolicyinnstillingene. Dette er en litt avansert prosedyre, og du kan utføre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows-tast + R og skriv inn gpedit. MSC. Trykk Enter eller klikk OK .

 2. I venstre rute navigerer du til Brukerkonfigurasjon> Windows Innstillinger . Høyreklikk Policy-basert QoS og velg Opprett ny policy- alternativ.

 3. Skriv inn navnet på retningslinjene dine. Pass på at bare Angi utgående gashastighetsalternativ er merket. Sett verdien lavere enn opplastingshastigheten din. Brukere foreslår at du bruker en verdi som er tre ganger mindre enn din nåværende opplastingshastighet. Klikk på Neste .

 4. Ikke endre noen innstillinger i nye vinduer, bare fortsett å klikke Neste .

Etter å ha opprettet politikken, start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet med OneDrive er løst.