Full Fix: Sims 4 vil ikke starte på Windows 10, 8.1, 7

The Sims 4 er et av de mest populære livssimuleringsspillene over hele verden. Akkurat som i det virkelige livet, kan spillere engasjere sine Sims i ulike aktiviteter og kan danne relasjoner med andre Sims.

The Sims 4 er et veldig stabilt spill, men spillerne rapporterer at ulike tekniske problemer kan oppstå fra tid til annen, og begrenser spillopplevelsen.

Når jeg klikker på Sims 4-ikonet, tar det meg til Origin, men når jeg klikker Plau-knappen på Origin, tenker det om det et øyeblikk og gjør ingenting. Sims 4 laster ikke, det fungerer fint med mitt andre spill, men ikke med Sims 4. Jeg prøvde å starte datamaskinen på nytt, men hadde det samme problemet. Origin vil ikke laste inn Sims 4, selv om det gjorde det tidligere på dagen.

Hvis du ikke kan starte spillet, har du kommet til rett sted. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du løser startproblemer i The Sims 4.

The Sims 4 vil ikke åpne, hvordan fikse det?

The Sims 4 er et populært spill, men mange brukere rapporterte at The Sims 4 ikke vil starte på sin PC i det hele tatt. Når det gjelder problemer med The Sims, er det noen andre problemer som brukere rapporterte:

 • Sims 4 åpner ikke Windows 10, etter oppdatering - Ifølge brukerne vil spillet ikke åpne i det hele tatt. Dette kan oppstå på grunn av applikasjoner fra tredjeparter, så du må kanskje utføre en ren oppstart og finne de problematiske applikasjonene.
 • Sims 4 kan ikke starte, vil ikke kjøre, vil ikke laste, vil ikke spille, vil ikke starte - Brukere rapporterte ulike problemer med The Sims 4, men du bør kunne fikse de fleste av disse problemene ved å bruke en av våre løsninger.

Løsning 1 - Reparer spillet

Ifølge brukerne, vil The Sims 4 noen ganger ikke åpne hvis installasjonen er skadet. For å fikse problemet, trenger du bare å reparere The Sims 4-installasjonen. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne opprinnelse .
 2. Gå nå til biblioteket, høyreklikk på Sims 4 og velg Reparer spillalternativ.

Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre reparasjonsprosessen. Husk at reparasjonen kan ta en stund, så du må være tålmodig. Når spillet er reparert, prøv å starte det på nytt og sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 2 - Rengjør oppstart datamaskinen

Noen ganger kan tredjeparts applikasjoner og tjenester forstyrre spillet ditt og forårsake dette og andre lignende problemer. Hvis The Sims 4 ikke starter på PCen, vil du kanskje prøve å utføre en ren oppstart.

I Clean boot-tilstand vil alle tredjeparts applikasjoner og tjenester bli deaktivert, så det vil ikke være noe å forstyrre spillet ditt. For å utføre en ren oppstart må du bare gjøre følgende:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn msconfig . Trykk nå på Enter eller klikk OK .

 2. På fanen Tjenester klikker du for å merke avkrysningsboksen Skjul alle Microsoft- tjenester> velg Deaktiver alle .

 3. Oppstart- fanen klikker du Åpne Oppgavebehandling .

 4. Velg hvert oppstartsparti> klikk på Deaktiver .

 5. Lukk Oppgavebehandling> klikk OK > start datamaskinen på nytt.

Hvis Clean boot løser problemet, må du aktivere deaktiverte applikasjoner og tjenester en etter en eller i grupper til du finner årsaken til problemet. Når du har gjort det, fjerner du programmet og problemet løses permanent.

Løsning 3 - Rengjør registeret

I noen tilfeller kan registeret forårsake problemer med spillet. Hvis The Sims 4 ikke starter på PCen, kan det være en god tid for deg å rydde registret. Rengjøring av registeret manuelt kan være en vanskelig og kjedelig oppgave, derfor er det bedre å bruke et verktøy som CCleaner .

Hvis du ikke er kjent, kan CCleaner fjerne gamle og unødvendige filer fra PCen, men det kan også rydde registret og fjerne gamle og unødvendige oppføringer. Etter å ha rengjort registeret ditt med CCleaner, prøv å starte The Sims 4 igjen og kontroller om problemet fortsatt er der.

Løsning 4 - Slett opprinnelsesbufferfilene

Over tid samler disse filene utdaterte eller ødelagte data som forårsaker ulike problemer. Her finner du origin cache-filene:

 • Opprinnelsesmappe i C: \ Users \\ AppData \ Local \
 • Opprinnelsesmappe i C: \ Users \ \ AppData \ Roaming \

Hvis du ikke kan se noen filer på disse stedene, kan du dekke dem. Gå til søkemenyen, skriv inn mappe, og velg deretter Vis skjulte filer og mapper fra søkeresultatene.

Du kan også få tilgang til disse katalogene ved å bruke dialogboksen Kjør. For å gjøre det, trykk bare Windows-tast + R for å åpne dialogboksen Kjør. Skriv inn en av følgende linjer:

 • For å skrive inn Roaming- katalog, skriv inn % appdata% og trykk Enter eller klikk OK .
 • For å skrive inn Lokal katalog, skriv inn % localappdata% og trykk Enter eller klikk OK .

Løsning 5 - Sjekk antivirusprogramvaren / brannmuren

I noen tilfeller kan antivirusprogrammet forstyrre spillet og hindre at du kjører det. Du kan imidlertid være i stand til å fikse problemet ved å deaktivere visse antivirusfunksjoner. Alternativt kan du prøve å legge til TS4.exe, Origin.exe og autorisasjonUI- filer til ekskluderingslisten i antivirusprogrammet, og kontroller om det hjelper.

Hvis problemet fortsatt er der, kan du prøve å deaktivere antivirusprogrammet og kontrollere om spillet kjører. I verste fall kan det hende du må fjerne antivirusprogrammet og kontrollere om det hjelper. Hvis du fjerner antivirusproblemet, løser du problemet, bør du vurdere å bytte til et nytt antivirusprogram.

Mange antivirusverktøy har en spesiell funksjon kalt spillmodus som sikrer at antivirusprogrammet ditt ikke forstyrrer spillesesjonene dine på noen måte. Hvis du vil ha en fullstendig systembeskyttelse som ikke vil forstyrre systemet, foreslår vi at du vurderer BullGuard (gratis nedlasting) .

Løsning 6 - Deaktiver Origin ingame

Flere brukere rapporterte at deaktivere Origin In Game løst problemet for dem. Ifølge brukerne kan denne funksjonen noen ganger forhindre at Sims 4 starter, og en måte å løse problemet på er å deaktivere Origin In Game. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne opprinnelse .
 2. Gå nå til Programinnstillinger> Opprinnelse i spillet .
 3. Fjern merket av opprinnelse i spillet .

Etter å ha gjort det, prøv å starte The Sims 4 igjen og sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 7 - Oppdater Windows OS, samt grafikkdrivere og spill

Ifølge brukerne vil This Sims 4 ikke starte noen ganger hvis PCen er utdatert. Windows 10 er et solidt operativsystem, men enkelte feil kan forårsake problemer som dette. For å holde systemet feilfritt, er det viktig å installere de nyeste oppdateringene, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Når Innstillinger-appen åpnes, går du til Oppdater og Sikkerhetsseksjon .

 3. Klikk nå på Søk etter oppdateringer i høyre rute.

Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, blir de lastet ned i bakgrunnen. Når oppdateringene er installert, kontroller om problemet fortsatt er der.

Når du har oppdatert systemet, må du være sikker på at du har de siste oppdateringene for The Sims 4 installert. For å gjøre det, høyreklikk på The Sims 4 i Origin> velg Søk etter oppdateringer .

I tillegg til å oppdatere systemet, er det viktig å oppdatere grafikkortdriverne. Du kan laste ned de nyeste grafikkdriverene fra følgende linker:

 • NVIDIA
 • AMD

Hvis du ikke vil laste ned for drivere manuelt, finnes det verktøy som automatisk laster ned de manglende driverne for deg.

Løsning 8 - Tilbakestill brukerfilene dine

Noen ganger kan du fikse problemet med The Sims 4 ved å tilbakestille brukerfilene dine. Dette er relativt enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Gå til Mine dokumenter > Åpne mappen Electronic Arts .
 2. Finn mappen Sims 4 > høyreklikk på den> velg Kopier .
 3. Gå til skrivebordet> Høyreklikk på ledig plass> velg Lim inn .
 4. Høyreklikk på den kopierte mappen> velg Gi nytt navn .
 5. Endre navnet til mappen> start et nytt spill.

Løsning 9 - Fjern nylig installerte applikasjoner

Noen programmer og programmer kan føre til konflikter med The Sims 4, og til og med blokkere lanseringsprosessen. Fjern de nyeste programmene du har installert på datamaskinen, og start spillet igjen. Hvis du vil sikre at den problematiske applikasjonen er helt fjernet, foreslår vi at du bruker en avinstalleringsprogramvare. Denne typen programvare fjerner alle filer og registeroppføringer knyttet til programmet du prøver å fjerne.

Hvis du leter etter en god avinstalleringsprogramvare, må du prøve å prøve IOBit Uninstaller (gratis nedlasting) .

Der du går, håper vi disse rask løsningene hjalp deg med å starte spillet. Hvis du har kommet over andre løsninger for å fikse startproblemer i The Sims 4, oppgi feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor.