Full fix: NDIS intern feil feil i Windows 10

Blue Screen of Death-feil er en av de mest plagsomme feilene på Windows 10. Disse typer feil vil krasje Windows og starte datamaskinen på nytt for å unngå skade, og siden de er forårsaket av programvare, eller noen ganger feil maskinvare, kan de være vanskelig å fikse. Siden disse typene feil er så alvorlige, skal vi i dag vise deg hvordan du reparerer NDIS INTERN ERROR BSoD.

Fix NDIS INTERN ERROR BSoD-feil i Windows 10

 1. Sjekk om Windows 10 og drivere er oppdatert
 2. Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet
 3. Kjør SFC-skanningen
 4. Kjør DISM
 5. Sjekk harddisken
 6. Avinstaller problematisk programvare
 7. Oppdater SSD-fastvaren din
 8. Tilbakestill Windows 10
 9. Sjekk maskinvaren din

Fremgangsmåte for å fikse NDIS INTERN FEIL

Løsning 1 - Sjekk om Windows 10 og drivere er oppdatert

Disse typer feil skyldes ofte maskinvare- eller programvarekompatibilitet, derfor er det viktig å laste ned nyeste Windows-oppdateringer. Ved å bruke Windows Update, laster du ned de nyeste sikkerhetsforbedringene, samt feilrettinger. Siden mange av disse løsningene er utformet for å fikse problemer med maskinvare og programvarekompatibilitet, kan det hende at nedlasting av den nyeste Windows-oppdateringen kan fikse NDIS INTERNET ERROR-feil for deg .

Windows-oppdateringer er avgjørende for systemstabilitet og sikkerhet, men det er like viktig å laste ned de nyeste driverne. Noen ganger kan driverne dine ikke være fullt kompatible med Windows 10, og det kan føre til at disse typer feil vises. For å fikse BSoD-feil, er det viktig at du holder driverne oppdatert. Oppdatering av drivere er ganske enkelt, og alt du trenger å gjøre er å besøke maskinvareprodusentens nettsted og laste ned den nyeste driveren for enheten din.

Alternativt kan du alltid bruke Enhetsbehandling til å laste ned de nyeste driverne. For å laste ned de nyeste driverne med Enhetsbehandling, gjør du følgende:

 1. Trykk Windows-tast + X for å åpne Power User-menyen og velg Enhetsbehandling fra listen.

 2. Når Enhetsbehandling åpnes, finn enheten du vil oppdatere, høyreklikk den og velg Oppdater driverprogramvare .

 3. Velg nå Søk automatisk for oppdatert driverprogramvare . Windows 10 vil nå automatisk søke og laste ned den beste driveren for enheten din.

 4. Gjenta de forrige trinnene for alle enhetene du vil oppdatere.

Oppdater drivere automatisk

Å søke etter sjåfører på egen hånd kan være tidkrevende. Så, vi anbefaler deg å bruke et verktøy som vil gjøre dette for deg automatisk. Å bruke en automatisk driveroppdaterer vil sikkert spare deg for å måtte lete etter drivere manuelt, og det vil alltid holde systemet oppdatert med de nyeste driverne.

Tweakbit's Driver Updater (godkjent av Microsoft og Norton Antivirus) vil hjelpe deg å oppdatere drivere automatisk og forhindre skade på PCen forårsaket av å installere feil driverversjoner. Etter flere tester konkluderte teamet vårt om at dette er den best automatiserte løsningen.

Her er en rask guide til hvordan du bruker den:

 1. Last ned og installer TweakBit Driver Updater

 2. Når programmet er installert, begynner programmet automatisk å skanne PCen din for utdaterte drivere. Driver Updater vil sjekke de installerte driverversjonene dine mot sin sky database med de nyeste versjonene og anbefale riktige oppdateringer. Alt du trenger å gjøre er å vente på at skanningen skal fullføres.

 3. Ved fullføringen av skanningen får du en rapport om alle problemdriverne som er funnet på PCen. Gå gjennom listen og se om du vil oppdatere hver sjåfør individuelt eller alt på en gang. For å oppdatere en driver om gangen, klikk koblingen Oppdater driver, ved siden av drivernavnet. Eller bare klikk på "Oppdater alle" -knappen nederst for å installere alle anbefalte oppdateringer automatisk.

  Merk: Noen drivere må installeres i flere trinn, slik at du må trykke "Oppdater" -knappen flere ganger til alle komponentene er installert.

Løsning 2 - Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet

Hvis oppdateringen av driverne ikke ble gjort, vil vi søke hjelp fra Windows 10s feilsøkingsverktøy. Det første verktøyet vi skal prøve er BSOD feilsøkingsprogrammet. Som navnet sier, kan dette verktøyet hjelpe til med ulike BSOD-problemer, inkludert NDIS INTERN ERROR-feilen.

Slik kjører du Windows 10s BSOD feilsøking:

 1. Gå til Innstillinger.
 2. Gå over til oppdatering og sikkerhet .
 3. Velg Feilsøking fra menyen til venstre.
 4. Velg BSOD fra høyre rute og klikk Kjør feilsøking .

 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre feilsøkingsprogrammet.

Løsning 3 - Kjør SFC-skanningen

Det neste verktøyet vi skal prøve her er SFC-skanningen. Dette er et kommandolinjeverktøy som i utgangspunktet skanner systemet for potensielle problemer. Dette inkluderer BSOD-feil som NDIS INTERN ERROR.

Slik kjører du SFC-skanningen i Windows 10:

 1. Gå til Søk, skriv cmd, og åpne kommandoprompt som administrator.
 2. Skriv inn følgende linje og trykk Enter: sfc / scannow

 3. Vent til prosessen er ferdig (det kan ta en stund).
 4. Hvis løsningen er funnet, blir den automatisk brukt.
 5. Lukk nå Kommandoprompt og start datamaskinen på nytt.

Løsning 4 - Kjør DISM

Og den tredje feilsøkeren vi skal prøve, er DISM. Dette verktøyet gjenoppbygger systembildet, løser potensielle problemer underveis. Så det kan også være nyttig med NDIS_INTERNAL_ERROR problemet.

Vi går deg gjennom både standard og prosedyren som bruker installasjonsmediet nedenfor:

 • Standard måte
 1. Gå til Søk, skriv cmd, og åpne kommandoprompt som administrator.
 2. Lim inn følgende kommando og trykk Enter:
   • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth

 3. Vent til skanningen er ferdig.
 4. Start datamaskinen på nytt og prøv å oppdatere på nytt.
 • Med Windows installasjonsmedia
 1. Sett inn Windows-installasjonsmediet ditt.
 2. Høyreklikk Start-menyen, og velg kommandoprompt (Admin) fra menyen.
 3. I kommandolinjen skriver du inn følgende kommandoer og trykker på Enter etter hver:
  • dism / online / cleanup-image / scanhealth
  • dism / online / cleanup-image / restorehealth
 4. Skriv inn følgende kommando og trykk Enter:
  • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth /source:WIM:X:SourcesInstall.wim:1 / LimitAccess
 5. Pass på å endre en X- verdi med brevet på den monterte stasjonen med Windows 10-installasjonen.
 6. Når prosedyren er ferdig, start datamaskinen på nytt.

Løsning 5 - Kontroller harddisken

Hvis det er noe galt med harddisken din, er BSOD-problemene mer enn mulig. Så vi skal sjekke harddiskens nåværende tilstand ved å kjøre kommandoen chkdsk. Som du sikkert kan fortelle, skanner denne kommandoen alle partisjonene dine, som løser eventuelle problemer (hvis mulig).

Slik kjører du kommandoen chkdsk i Windows 10:

 1. Skriv inn avansert oppstart (Start datamaskinen på nytt mens du holder Shift- tasten nede ).
 2. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer .
 3. Velg Kommandoprompt fra listen over alternativer.
 4. Når Kommandoprompt vises, skriver du inn følgende linjer og trykker på Enter etter hver linje for å kjøre den:
  • bootrec.exe / rebuildbcd
  • bootrec.exe / fixmbr
  • bootrec.exe / fixboot
 5. Noen brukere foreslår også at du må kjøre flere chkdsk- kommandoer også. For å utføre disse kommandoene, må du vite stasjonsbokstaver for alle harddiskpartisjonene dine. I kommandoprompt bør du skrive inn følgende (men husk å bruke bokstavene som passer til harddiskpartisjonene på PCen din):
  • chkdsk / rc:

  • c hkdsk / rd:

  Dette er bare vårt eksempel, så husk at du må utføre chkdsk-kommandoen for hver harddiskpartisjon du har.

 6. Start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet er løst.

Løsning 6 - Avinstaller problematisk programvare

Programvare er ofte årsaken til NDIS_INTERNAL_ERROR BSoD-feilen, og for å løse dette problemet må du finne programvaren som forårsaker denne feilen. Ofte kan årsaken til BSoD-feil være ditt antivirusprogram, så vær sikker på å avinstallere det. Dessverre kan nesten alle antivirusprogrammer forårsake denne feilen, så vær sikker på at du fjerner alle tredjeparts antivirusprogrammer du har. For å fjerne et antivirusprogram helt, bør du bruke dedikerte avinstalleringsverktøy. Mange antivirusprogrammer tilbyr disse verktøyene for sine programmer, så sørg for å laste ned et av disse verktøyene for antivirusprogramvaren.

Når du har fjernet antivirusprogramvaren, må du kontrollere om problemet er løst. Hvis NDIS_INTERNAL_ERROR BSoD-feil ikke vises, betyr det at det var forårsaket av antivirusprogramvaren. Nå kan du erstatte antivirusprogramvaren med en annen, eller du kan installere samme programvare igjen, men sørg for å laste ned den nyeste versjonen for å unngå det samme problemet.

Selv om antivirus kan være den vanlige skyldige, er det verdt å nevne at nesten hvilken som helst programvare kan forårsake dette problemet, så hvis du installerte eller oppdaterte en bestemt programvare eller en driver, må du fjerne den og se om det løser feilen.

Løsning 7 - Oppdater SSD-firmware

Brukerne har rapportert problemer med NDIS_INTERNAL_ERROR mens de bruker M4 SSD, og ​​ifølge brukerne er dette et relativt vanlig problem. Åpenbart har M4 SSD-er visse problemer, og etter 5000 timer begynner dette problemet å oppstå som forårsaker denne feilen.

For å løse dette problemet anbefales det å oppdatere firmware på M4. Oppdatering av fastvare på en SSD er en avansert prosedyre, og hvis du ikke utfører det riktig, kan du forårsake uopprettelig skade på SSD-en. For å se hvordan du oppdaterer fastvaren til SSD, må du sjekke manualen eller produsentens nettsted for detaljerte instruksjoner.

Løsning 8 - Tilbakestill Windows 10

Hvis NDIS_INTERNAL_ERROR BSoD er forårsaket av en problematisk programvare, kan du reparere den ved å utføre Windows 10 reset. Hvis du nullstiller Windows 10, slettes alle filer og mapper fra C-stasjonen, så vær sikker på å sikkerhetskopiere alle nødvendige filer. Når du har opprettet sikkerhetskopien din, gjør du følgende for å tilbakestille Windows 10:

 1. Start datamaskinen på nytt noen ganger mens den starter opp. Dette bør starte automatisk reparasjonsmodus.
 2. Velg Feilsøking> Tilbakestill denne PCen .
 3. Velg Fjern alt> Bare stasjonen der Windows er installert> Bare fjern filene mine .
 4. Vent til prosessen skal fullføres.

Som tidligere nevnt, vil tilbakestilling av Windows 10 slette alle filer og mapper fra C-stasjonen din og installere Windows 10 på nytt, så hvis problemet var forårsaket av et programvareproblem, bør tilbakestillingsprosessen fikse det. Hvis problemet forblir, årsaken hvis sannsynligvis feil maskinvare.

Løsning 9 - Kontroller maskinvaren din

Hvis tilbakestilling ikke løste problemet, betyr det at feilen NDIS_INTERNAL_ERROR skyldes maskinvare. Pass på at du fjerner alle nylig installerte maskinvare og kontroller om PCen fungerer uten den. Hvis ingen ny maskinvare ble installert, er problemet sannsynligvis en feil maskinvare.

BSoD-feil skyldes vanligvis RAM-en, så vær sikker på at RAM-en din fungerer som den skal. Du kan gjøre det ved å fjerne alt annet enn en installert RAM-modul og teste om datamaskinen fungerer som den skal. Gjør dette til du finner den defekte modulen. I tillegg kan du prøve verktøy som MemTest86 + og sjekke hver RAM-modul for feil.

Hvis RAM-en din fungerer som den skal, kan årsaken være hovedkortet ditt eller annen maskinvarekomponent.

Men hvis du fortsatt har problemer med maskinvaren din eller du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi sterkt at du laster ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel maskinvarefeil, men også filtap og skadelig programvare.

NDIS_INTERNAL_ERROR kan forårsake uleilighet, men akkurat som de fleste andre BSoD-feil, er denne løs ved å erstatte den defekte maskinvaren eller ved å oppdatere eller fjerne problematisk programvare.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juni 2016 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.