Full Fix INTERRUPT EXCEPTION IKKE HÅNDTERET i Windows 10

Windows 10 er et viktig skritt mot et enhetlig Windows-økosystem av Microsoft - det er en del av grunnen til at Microsoft gjorde det til en gratis oppgradering. Hvis du vil lage et enhetlig økosystem, må du ha så mange som mulig på plattformen, og det er derfor en gratis oppgradering ikke bare gir mening, men er også nødvendig for utviklingen av dette økosystemet.

Dessverre - gratis oppgraderings tilbudet var akkurat som navnet antyder, en oppgradering. Og Windows-oppgraderinger er ikke noe med et meget godt rykte når det gjelder stabilitet.

Denne artikkelen vil fokusere på INTERRUPT EXCEPTION NOT HANDLED blå skjermfeil, som kan skyldes forskjellige ting, men de fleste ganger er det et sjåførproblem. Noen ganger kan driverne fra den eldre Windows-installasjonen nekte å jobbe med Windows 10 etter en oppgradering og forårsake denne blå skjermfeilen.

Windows 10-oppsettet er selvfølgelig ment å lete etter slike drivere og oppdatere dem selv, men det virker ikke alltid. Så for den første løsningen skal vi prøve og oppdatere driverne. Mange av feilene som Error 0x803F7000 på Windows 10 kan enkelt løses bare ved å følge våre guider, så følg løsningene som er gitt nedenfor riktig.

Men før vi fortsetter, er det noen flere eksempler på dette problemet:

 • Avbryt unntak som ikke håndteres Windows 7 - Selv om vi snakker om Windows 10 her, kan dette problemet også vises i Windows 7. Du kan likevel fortsatt bruke de fleste løsningene fra denne artikkelen.
 • Windows 10 stopp kodeavbrudd unntak håndteres ikke
 • Windows 10 blått skjermavbrudd unntak håndteres ikke
 • Windows 7 blå skjermavbrudd unntak håndteres ikke
 • interrupt_exception_not_handled 3d
 • Blå skjerm 0x0000003d - Denne feilkoden er vanligvis knyttet til INTERRUPT EXCEPTION NOT HANDLED problemet i Windows 10. Så, hvis det ser ut, kan du likevel bruke de samme løsningene.
 • Avbryt unntak ikke håndtert overklokk - Ifølge enkelte brukere kan INTERRUPT EXCEPTION NOT HANDLED noen ganger skje hvis CPUen er overklokket.

Løs INTERRUPT EXCEPTION NOT HANDLED i Windows 10

Innholdsfortegnelse:

 1. Oppdater driverne
 2. Kjør SFC-skanningen
 3. Kjør DISM
 4. Kjør maskinvare feilsøking
 5. Kjør DISM
 6. Sjekk harddisken

Slik løser du feilen UTSLIPP IKKE UTBYTTET i Windows 10

Løsning 1 - Oppdater driverne

Oppdater driverne - dette er en vanskelig løsning for å holde hender gjennom. Utdaterte eller feil drivere kan skape et stort rot på PC-en. Vi har lagt ut en artikkel om Rotation Lock Grayed ut på Windows 10, hvor en av grunnene var utdaterte drivere. Så du må sørge for at du har oppdaterte drivere, og hvis ikke, oppdater dem.

Ikke bare trenger du å oppdatere driverne for den store maskinvaren, for eksempel grafikkortet ditt, du må også oppdatere driverne for de forskjellige sjetongene i hovedkortet ditt.

Du har nettopp oppgradert operativsystemet ditt, du må installere de nyeste driverne for alle de forskjellige sjetongene i systemet ditt - for eksempel lydbehandlingsenheten, nettverksadapteren og styringsbrikken. Du finner disse driverne på hovedkortets nettside, vanligvis under støtteseksjonen. Hvordan finner du hovedkortets detaljer du spør? Dette er hvordan:

 • Åpne Startmenyen og skriv "cmd", og trykk deretter på Enter.
 • I kommandoprompt skriver du inn dette: " wmic baseboard få produkt, Produsent, versjon, serienummer " og trykk Enter.
 • Navnet under "Produkt" er ditt hovedkorts modellnummer.

Hvis oppdatere driverne ikke gjorde trikset, må vi gå gjennom løsning 2 - som er en mye enklere løsning, selv om det mest sannsynlig ikke vil hjelpe deg. Dette er en bare-i-sak-prøve - noe som kanskje eller kanskje ikke fungerer, men det er verdt et skudd.

Løsning 2 - Kjør SFC-skanningen

 • Åpne Start-menyen og skriv "cmd", og trykk deretter på Enter.
 • I kommandoprompt, skriv " sfc / scannow og trykk Enter - denne prosessen kan ta litt tid, så vær tålmodig.
 • Når det er ferdig, vil det fortelle deg om det fant noen feil og om det reparerte dem.

System File Checker kan løse mange problemer, inkludert dette og andre som Microsoft Edge Disappeared på Windows 10, så dette bør definitivt fungere.

Oppdater drivere automatisk

Å søke etter sjåfører på egen hånd kan være tidkrevende. Så, vi anbefaler deg å bruke et verktøy som vil gjøre dette for deg automatisk. Å bruke en automatisk driveroppdaterer vil sikkert spare deg for å måtte lete etter drivere manuelt, og det vil alltid holde systemet oppdatert med de nyeste driverne.

Tweakbit's Driver Updater (godkjent av Microsoft og Norton Antivirus) vil hjelpe deg å oppdatere drivere automatisk og forhindre skade på PCen forårsaket av å installere feil driverversjoner. Etter flere tester konkluderte teamet vårt om at dette er den best automatiserte løsningen.

Her er en rask guide til hvordan du bruker den:

 1. Last ned og installer TweakBit Driver Updater

 2. Når programmet er installert, begynner programmet automatisk å skanne PCen din for utdaterte drivere. Driver Updater vil sjekke de installerte driverversjonene dine mot sin sky database med de nyeste versjonene og anbefale riktige oppdateringer. Alt du trenger å gjøre er å vente på at skanningen skal fullføres.

 3. Ved fullføringen av skanningen får du en rapport om alle problemdriverne som er funnet på PCen. Gå gjennom listen og se om du vil oppdatere hver sjåfør individuelt eller alt på en gang. For å oppdatere en driver om gangen, klikk koblingen Oppdater driver, ved siden av drivernavnet. Eller bare klikk på "Oppdater alle" -knappen nederst for å installere alle anbefalte oppdateringer automatisk.

  Merk: Noen drivere må installeres i flere trinn, slik at du må trykke "Oppdater" -knappen flere ganger til alle komponentene er installert.

Løsning 3 - Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet

Windows 10s innebygde feilsøkingsverktøy er et verktøy som kan løse alle slags problemer i Windows 10. Inkludert BSOD-problemer.

Slik kjører du feilsøkingsprogrammet til Windows 10:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .
 2. Velg Feilsøking fra menyen til venstre.
 3. Velg BSOD fra høyre rute og klikk Kjør feilsøking .

 4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre feilsøkingsprogrammet.

Løsning 4 - Kjør SFC-skanningen

SFC-skanningen er et annet feilsøkingsverktøy som kan hjelpe deg med BSOD-problemer. Så hvis Windows 10s innebygde feilsøking ikke løste problemet, er SFC-skanningen definitivt et verktøy verdt å kjøre.

Slik kjører du SFC-skanningen i Windows 10:

 1. Høyreklikk på Start-menyknappen, og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Skriv inn følgende linje og trykk Enter: sfc / scannow

 3. Vent til prosessen er ferdig (det kan ta en stund).
 4. Hvis løsningen er funnet, blir den automatisk brukt.
 5. Lukk nå Kommandoprompt og start datamaskinen på nytt.

Løsning 5 - Kjør DISM

Deployment Image Servicing and Management (DISM) er et kraftig verktøy som nyskaper systembildet. Og den prosessen kan eliminere potensielle BSOD-problemer. Så, hvis ingen av de forrige feilsøkingsprogrammene løste problemet, kan vi prøve med DISM.

Vi går deg gjennom både standard og prosedyren som bruker installasjonsmediet nedenfor:

 • Standard måte
 1. Høyreklikk Start og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Lim inn følgende kommando og trykk Enter:
   • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth

 3. Vent til skanningen er ferdig.
 4. Start datamaskinen på nytt og prøv å oppdatere på nytt.
 • Med Windows installasjonsmedia
 1. Sett inn Windows-installasjonsmediet ditt.
 2. Høyreklikk Start-menyen, og velg kommandoprompt (Admin) fra menyen.
 3. I kommandolinjen skriver du inn følgende kommandoer og trykker på Enter etter hver:
  • dism / online / cleanup-image / scanhealth
  • dism / online / cleanup-image / restorehealth
 4. Skriv inn følgende kommando og trykk Enter:
  • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth /source:WIM:X:SourcesInstall.wim:1 / LimitAccess
 5. Pass på å endre en X- verdi med brevet på den monterte stasjonen med Windows 10-installasjonen.
 6. Når prosedyren er ferdig, start datamaskinen på nytt.

Løsning 6 - Kontroller harddisken

Det neste du bør gjøre, er å sjekke om harddisken ikke er skadet. Fordi i tilfelle det er et problem med harddisken eller partisjonen, kan BSOD problemer oppstå. For å sjekke harddisken, kjør kommandoen chkdsk i kommandoprompt. Denne kommandoen vil skanne partisjonene dine, og avgjøre om det er noe galt.

Slik kjører du kommandoen chkdsk i Windows 10:

 1. Skriv inn avansert oppstart (Start datamaskinen på nytt mens du holder Shift- tasten nede ).
 2. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer .
 3. Velg Kommandoprompt fra listen over alternativer.
 4. Når Kommandoprompt vises, skriver du inn følgende linjer og trykker på Enter etter hver linje for å kjøre den:
  • bootrec.exe / rebuildbcd
  • bootrec.exe / fixmbr
  • bootrec.exe / fixboot
 5. Noen brukere foreslår også at du må kjøre flere chkdsk- kommandoer også. For å utføre disse kommandoene, må du vite stasjonsbokstaver for alle harddiskpartisjonene dine. I kommandoprompt bør du skrive inn følgende (men husk å bruke bokstavene som passer til harddiskpartisjonene på PCen din):
  • chkdsk / rc:

  • c hkdsk / rd:

  Dette er bare vårt eksempel, så husk at du må utføre chkdsk-kommandoen for hver harddiskpartisjon du har.

 6. Start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet er løst.

Hvis du fortsatt har problemer på PCen din, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil.

Hvis du installerer Windows 10 på nytt, er det ganske enkelt, og siden lisensnøkkelen din nå er koblet til PCen og lagret i skyen, trenger du ikke engang å huske det lenger. Du må bare formatere disken din og installere Windows 10. Du vil miste alle dataene dine, men sørg for at du sikkerhetskopierer dataene dine før du gjør noe av dette.