Full fix: Google Disk sier at du ikke er logget på

Er Google Disk-appens systemstatusfelt ikonet grått uten å ha mulighet til å logge på? Hvis du ikke kan logge på med Google Disk-appen, er det noen mulige løsninger. Dette er noen sannsynlige løsninger for å prøve ut i ulike Windows-plattformer hvis du ikke kan logge på med Google Drive-klientprogramvaren.

Hvordan fikse du Du er ikke logget på meldingen i Google Disk?

Mange brukere bruker Google Disk til å lagre dataene sine online, men noen ganger kan problemer med Google Disk oppstå og forhindre deg i å logge på. Når det gjelder problemer med Google Disk, er det noen av de vanligste problemene brukere rapporterte:

 • Google Disk du er ikke logget på Internet Explorer, Chrome - Ifølge brukerne kan dette problemet vises i nesten hvilken som helst nettleser. Hvis det er tilfelle, prøv å deaktivere proxyen din og se om det hjelper. I tillegg kan du prøve å bytte til en annen nettleser og kontrollere om det hjelper.
 • Google Disk ikke logget på Windows 7 - Dette problemet kan vises i eldre versjoner av Windows, og Windows 7 og 8 er ikke unntak. Selv om du ikke bruker Windows 10, bør du kunne bruke de fleste av våre løsninger på systemet ditt.
 • Google Disk du ikke er logget på under opplasting - Ifølge brukerne kan du noen ganger støte på dette problemet mens du prøver å laste opp filene dine. For å løse problemet, må du kontrollere Internett-alternativene dine og endre dem hvis det er nødvendig.
 • Google Disk synkroniserer ikke Windows 10 - Hvis du har synkroniseringsproblemer med Google Disk, anbefaler vi deg å sjekke at Google Disk ikke synkroniserer artikkelen for flere løsninger.

Løsning 1 - Oppdater Google Disk Client Software

Først bør du vurdere å installere Google Disk for å sikre at den er den mest oppdaterte versjonen. Du kan avinstallere Google Disk-klienten omtrent det samme som de fleste Windows-programmer via Programmer og funksjoner.

Endre tittelen på Google Disk-mappen ved å høyreklikke den i Filutforsker og velg Gi nytt navn . Åpne deretter denne siden og klikk Last ned stasjon > PC . Start Windows på nytt når du har installert Google Disk på nytt.

Løsning 2 - Slå av Windows-brannmuren

Windows-brannmuren kan blokkere Google Disk-appen. Så slå av Windows-brannmuren for å se om det skiller seg ut. Du kan slå av brannmuren som følger.

 1. Klikk på Cortana- knappen på oppgavelinjen i Windows 10 og skriv inn "Windows-brannmur" i søkeboksen. Deretter kan du velge å åpne Windows-brannmurvinduet som vises i bildet nedenfor.

 2. Der bør du velge Slå Windows-brannmur på eller av .

 3. Deretter kan du velge alternativet Slå av Windows-brannmur og klikk OK .

Etter å ha gjort det, sjekk om problemet er løst.

 1. Alternativt kan du velge en Tillat en app eller funksjon gjennom Windows-brannmur- alternativet uten å slå av brannmuren. Det vil åpne vinduet i stillbildet nedenfor som inneholder en liste over apper.
 2. Rull ned til Google Disk for å sjekke om den er valgt der. Hvis det ikke er merket av, blokkerer Windows-brannmuren det.

 3. For å tillate appen gjennom brannmuren, trykk på Endre innstillinger- knappen og klikk på Google Diskens avmerkingsbokser. Trykk deretter på OK for å lukke vinduet.

Løsning 3 - Opprett Google Drive-banen på nytt

 1. Hvis du gjenoppretter Google Disk-banen, kan du kanskje logge deg på med GD-appen din igjen. For å gjøre det, må du først lukke Google Disk-appen fra oppgavelinjens systemstatusfelt.
 2. Åpne Filutforsker og skriv inn ' C: UsersUSERNAMEAppDataLocalGoogle ' i mappeboksen . Erstatt USERNAME i mappebanen med ditt faktiske PC-brukernavn.
 3. Høyreklikk på mappen Disk og velg Slett for å slette den.

Løsning 4 - Juster regioninnstillingene i Windows

 1. Hvis din Windows Region-innstillinger er noe annet enn engelsk (United States), bør du vurdere å bytte dem til det engelske amerikanske formatet. Du kan gjøre det ved å velge Region på kontrollpanelet for å åpne vinduet under.

 2. Du kan velge engelsk (USA) fra rullegardinmenyen Format.
 3. Trykk på Bruk og OK- knappene nederst i vinduet.
 4. Da bør du logge ut og tilbake til Windows.

Løsning 5 - Kontroller brukerrettighetene for Google Diskmappe

Kontroller også Google Disk-mappens tillatelser. Windows-kontoen du bruker med Google Disk, bør gi deg full kontroll over den mappen. Slik kan du sjekke GD-mappens tillatelser.

 1. Først bør du høyreklikke mappen Google Disk i Filutforsker og velge Egenskaper fra hurtigmenyen.
 2. Klikk kategorien Sikkerhet i Egenskaper-vinduet for å åpne alternativene nedenfor.

 3. Der velger du din brukerkonto, og deretter kontrollerer du mappefilmene som er oppført i vinduet. Hvis noen av tillatelsene oppgitt er nektet, trykker du på Rediger- knappen.

 4. Klikk nå på alle Tillat-boksene for å gi mappen alle tillatelser.
 5. Trykk på Bruk og OK for å bekrefte de nye mappens innstillinger.

Løsning 6 - Prøv å få tilgang til Google Disk med en annen nettleser

Hvis du får Du er ikke logget på når du prøver å få tilgang til Google Disk med nettleseren din, kan du vurdere å bytte til en annen nettleser. Flere brukere rapporterte dette problemet mens de prøvde å få tilgang til Google Disk med Internet Explorer.

Internet Explorer er en gammel og litt utdatert nettleser, og mange nettsteder vil ikke fungere skikkelig med den. For å fikse dette problemet kan du prøve å få tilgang til Google Disk med Microsoft Edge eller Google Chrome, og sjekke om problemet fortsatt varer.

Løsning 7 - Fjern Google fra Trusted sites

Ifølge brukere kan noen ganger problemer med Google Disk vises på grunn av Internett-innstillingene dine. Hvis du får Du er ikke logget på meldingen mens du prøver å få tilgang til Google Disk, kan problemet være listen Trusted sites.

For å fikse dette problemet må du fjerne Google fra Trusted sites-delen. Dette er relativt enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn internettalternativer . Velg Internett-alternativer fra listen over resultater.

 2. Naviger til kategorien Sikkerhet og velg Trusted sites . Klikk nå på Sites- knappen.

 3. Nå bør du se alle nettsteder som er på listen over pålitelige nettsteder. Velg Google og klikk på Fjern- knappen.

 4. Når du fjerner Google fra listen over klarerte nettsteder, lagrer du endringer og lukker vinduet Internett-alternativer .

Etter å ha gjort disse endringene, skal Google Disk begynne å fungere igjen. Husk at listen over tillitstjenester er tom, og hvis du ikke tilføyde Google manuelt, kan du sannsynligvis hoppe over denne løsningen.

Løsning 8 - Sjekk proxyinnstillingene dine

For å beskytte deres personvern på Internett, bruker mange brukere proxy til å skjule sin identitet. Selv om proxy kan være ganske nyttig, kan det noen ganger forstyrre Google Disk og fordi du ikke er logget på meldingen som skal vises.

For å fikse dette problemet, anbefales det å sjekke proxy-innstillingene dine og deaktivere dem. For å gjøre det, trenger du bare å følge disse enkle trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger . Når appen Innstillinger åpnes, navigerer du til Nettverk og Internett- delen.

 2. Velg Proxy fra menyen til venstre. I den høyre ruten, deaktiver alle alternativer.

Etter at du har gjort det, må proxyen være helt deaktivert, og problemet skal løses. Som du kan se, er proxy en enkel måte å beskytte ditt privatliv på nettet, men det kan føre til visse problemer. Hvis du vil beskytte ditt privatliv på Internett, foreslår vi at du bruker et VPN i stedet. Det finnes mange flotte VPN-verktøy, men det beste er CyberGhost VPN .

Løsning 9 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Ifølge brukere, vil du i noen tilfeller ikke kunne logge på Google Disk på grunn av antivirusprogrammet ditt. Noen ganger kan antivirusinnstillingene dine forstyrre Google Disk, og for å løse dette problemet anbefales det å kontrollere antivirusinnstillingene dine og sørge for at Google Disk ikke er blokkert.

Hvis Google Disk ikke er blokkert av ditt antivirusprogram, kan du prøve å deaktivere bestemte antivirusfunksjoner og kontrollere om det hjelper. I noen tilfeller må du kanskje deaktivere antivirusprogrammet helt. I verste fall må du fjerne antivirusprogrammet og kontrollere om det løser problemet.

Hvis du fjerner antivirusproblemet, løser du problemet, bør du vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Det finnes mange flotte antivirusverktøy, men hvis du vil ha den beste beskyttelsen, bør du vurdere å bruke Bitdefender .

Løsning 10 - Installer Google Drive-klienten på nytt

Hvis du har problemer med Du er ikke logget på, kan du vurdere å installere om igjen Google Drive-klienten. Installasjonen din kan være skadet, eller Google Disk kan være feilkonfigurert og forårsaker derfor dette problemet. For å fikse problemet, anbefales det å avinstallere Google Disk og installere det på nytt.

Det er flere måter å fjerne Google Disk på, men det beste er å bruke avinstalleringsprogramvare. Uninstaller programvare er et spesielt program som lar deg helt fjerne alle programmer fra PCen. Ved å bruke avinstallasjonsprogramvare fjerner du alle filer og registeroppføringer relatert til programmet du vil fjerne. Dette sikrer at det ikke er noen gjenværende filer som kan forstyrre systemet.

Det er mange flotte avinstalleringsprogrammer, men det beste er Revo Uninstaller . Når du har fjernet Google Disk med dette verktøyet, må du installere det igjen, og problemet skal løses permanent.

Så med disse fikseringene, bør du nå kunne logge på med Google Disk-appen din. Sjekk ut dette Windows-rapportposten for ytterligere informasjon om Google Disk-appen.