Full Fix: Skriv inn nettverkspassordmeldingen, og fortsett å dukke opp i Outlook

Mange Outlook-brukere rapporterte at Enter Network Password- vinduet fortsetter å poppe opp på PCen. Dette kan være et irriterende problem, og i dagens artikkel viser vi deg hvordan du enkelt kan løse dette problemet på Windows 10.

Oppgi nettverkspassordet fortsetter å poppe opp i Outlook

 1. Sjekk passordet ditt
 2. Endre Send & Receive timeplanen
 3. Sjekk antivirusprogrammet ditt
 4. Gi nytt navn til Beskytt-mappen
 5. Gjenta din e-postkonto
 6. Sjekk om e-postkontoen din er riktig konfigurert
 7. Tillat tilgang til mindre sikre apper
 8. Bruk webmail eller en annen e-postklient

Løsning 1 - Sjekk passordet ditt

Oppgi nettverkspassordmeldingen oppstår vanligvis hvis passordet ditt ble endret nylig. Noen ganger kan du endre passordet i webmailen og glemme å endre det i Outlook-innstillinger.

Hvis du er positiv at du ikke endret passordet ditt, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt og konfigurere Outlook-kontoen din på nytt. Etter å ha gjort det, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 2 - Endre Send & Receive planen

I følge brukerne kan noen ganger skrive inn nettverkspassordmeldingen på grunn av Send & Receive-skjemaet. For å fikse dette problemet, må du kanskje justere Send & Receive timer. Du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Gå til Arkiv> Info> Alternativer i Outlook.
 2. Fra menyen til venstre velger du Avansert . Klikk på Send / Receive- knappen.
 3. Send / Motta Grupper- vinduet åpnes. Sett Planlegg automatisk send / motta alle til 0 og sjekk om feilen vises.
 4. Hvis ikke, kan du endre planleggingen automatisk send / motta hver 30 eller 20 minutter.

Etter å ha gjort denne endringen, bør problemet løses permanent. Som du kan se, er dette ganske enkelt en løsning, så du vil kanskje prøve det ut.

Få brukere rapporterte at de måtte deaktivere sin Send & Receive-skjema for å fikse dette problemet. Dette er en anstendig løsning, men det vil kreve at du manuelt sjekker for e-post hver gang.

Løsning 3 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Å ha et godt antivirusprogram er viktig hvis du vil beskytte PCen mot online trusler, men antivirusprogrammet kan noen ganger forstyrre Outlook og føre til at Enter-nettverkspassordfeil vises.

For å fikse dette problemet må du kontrollere at brannmuren og antivirusprogrammet ikke blokkerer Outlook. Hvis Outlook ikke er blokkert, kan du prøve å deaktivere bestemte antivirusfunksjoner og kontrollere om de forstyrrer Outlook. Hvis det ikke hjelper, ville ditt neste skritt være å deaktivere antivirusprogrammet ditt helt.

I noen tilfeller er det ikke nok å deaktivere antivirusprogrammet ditt, så du må avinstallere det. Hvis du bruker Windows 10, holder Windows Defender deg beskyttet selv om du avinstallerer antivirusprogrammet ditt, så du trenger ikke å bekymre deg for sikkerheten din.

Når du fjerner antivirusprogrammet, kontroller du om problemet fortsatt er der. Hvis du fjerner antivirusproblemet, løser du problemet, bør du vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Det finnes mange gode antivirusverktøy på markedet, men hvis du vil ha maksimal beskyttelse som ikke vil forstyrre andre applikasjoner, foreslår vi at du prøver Bitdefender .

Løsning 4 - Gi nytt navn til Beskytt-mappen

Hvis du fortsetter å oppgi nettverkspassordmeldingen i Outlook, kan problemet være beskyttelsesmappen . Innholdet i denne mappen kan bli ødelagt, og det kan føre til dette og mange andre feil. For å fikse dette problemet, foreslår brukere å gi nytt navn til denne katalogen. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn % appdata% . Trykk nå på Enter eller klikk OK .

 2. Naviger til Microsoft- katalogen og finn beskyttelsesmappen . Gi nytt navn til denne mappen til Protect.old .

 3. Etter å ha gjort det, start Outlook igjen, skriv inn passordet ditt og velg alternativet for å huske det.

Etter å ha gjort det, bør problemet løses permanent. Mange brukere rapporterte at denne løsningen virket for dem, så vi anbefaler deg på det sterkeste å prøve det ut.

Løsning 5 - Gjenta din e-postkonto

Noen ganger Angi nettverkspassordet kan vises i Outlook på grunn av e-postkontoen din. Kontoinnstillingene dine kan være skadet, og det kan føre til dette problemet. For å fikse problemet, anbefales det at du fjerner e-postkontoen din.

For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. I Outlook går du til Arkiv> Kontoinnstillinger .
 2. Velg nå kontoen du vil fjerne, og klikk på Fjern- knappen.
 3. Klikk Ja for å bekrefte.

Etter å ha gjort det, trenger du bare å legge til din konto igjen. Du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Gå til Arkiv> Info> Legg til konto
 2. Skriv inn den nødvendige informasjonen og følg instruksjonene på skjermen.

I de fleste tilfeller vil denne prosessen automatisk konfigurere e-postkontoen din, men i noen tilfeller må du kanskje konfigurere informasjonen manuelt.

Når du har lagt til en ny e-postkonto, må du sjekke om problemet fortsatt er der.

Løsning 6 - Sjekk om e-postkontoen din er riktig konfigurert

Ifølge brukerne kan det hende at e-postkontoinnstillingene dine kanskje ikke er konfigurert riktig, og det kan føre til å skrive inn nettverkspassordbeskjed i Outlook. Ifølge brukerne oppsto dette problemet fordi de angav hele e-postadressen, for eksempel [email protected] i stedet for brukernavnet.

Hvis du bruker POP3 eller IMAP-konto, må du være sikker på at servernavnet ditt er riktig angitt. Dette er noen mindre problemer, men noen ganger kan disse problemene føre til at denne feilen oppstår.

Løsning 7 - Tillat tilgang til mindre sikre apper

Hvis du får Enter-nettverkspassord i Outlook, kan problemet være din e-postkonfigurasjon. Denne løsningen fungerer bare hvis du prøver å bruke Gmail-kontoen din med Outlook, men hvis du bruker en annen e-postleverandør, vil du kanskje prøve en annen løsning.

Hvis du bruker Gmail, bør du vite at Gmail ikke fungerer sammen med alle e-postklienter der ute. Men hvis Gmail ikke fungerer med e-postklienten din, kan dette skyldes Gmail-innstillingene dine. For å fikse det, følg bare disse trinnene:

 1. Åpne innstillingssiden til Google-kontoen din.
 2. Finn nå Mindre sikre apps- delen.
 3. Slå på Tillat mindre sikre apper .

Hvis du vil endre denne innstillingen raskt, kan du få tilgang til den direkte her.

Husk at dette alternativet bare fungerer hvis du ikke bruker tofaktorautentisering. Hvis du bruker tofaktorautentisering, må du opprette et programspesifikt passord og sjekke om det løser problemet.

Løsning 8 - Bruk webpost eller en annen e-postklient

Angi nettverkspassordbeskjed er vanligvis relatert til Outlook-klient, og hvis du fortsetter å få denne feilen, kan du prøve å bruke webmail. De fleste e-postleverandører har en webmailversjon tilgjengelig, og det har ingen problemer som kan oppstå på skrivebordsklienter.

Hvis du foretrekker å bruke stasjonære klienter, vil du kanskje prøve Thunderbird. Hvis du vil ha en riktig utskifting av Outlook, vil du kanskje også prøve eM Client .

Angi nettverkspassordbeskjed i Outlook kan være ganske irriterende, og det kan føre til problemer når du mottar e-post. Du bør imidlertid kunne fikse denne feilen ved hjelp av en av våre løsninger.