Full Fix: Dropbox-synkroniseringsikonene vises ikke i Windows 10, 8.1, 7

Dropbox er en av de beste skylagringstjenestene som er tilgjengelige, slik at brukerne kan vise og redigere filene på en hvilken som helst enhet, når som helst og hvor som helst, dele filer og automatisk sikkerhetskopiere arbeidet deres. Denne tjenesten er en UWP-app, og er kompatibel med mange Windows 10-funksjoner, for eksempel Windows Hello, Live Tiles og Notifications.

Dropbox er en pålitelig app, men noen ganger støter Windows 10-brukere på ulike problemer når de kjører den på Microsoft nyeste OS. Ofte klaget brukerne om at Dropbox-synkroniseringsikonene ikke vises i Windows 10, spesielt etter at de har oppgradert til dette operativsystemet.

Dropbox-synkroniseringsikonene virker ikke på Windows 10, hvordan kan de løses?

Dropbox er en flott sky lagringstjeneste, men mange brukere rapporterte at Dropbox-synkroniseringsikonene mangler på PCen. Dette kan være et stort problem, og når det gjelder Dropbox-problemer, er det noen lignende problemer som brukere rapporterte:

 • Dropbox ikon mangler Windows 10 - Dette problemet kan vises på Windows 10, men andre versjoner av Windows er ikke ekskluderinger. Hvis du støter på dette problemet, må du prøve noen av våre løsninger.
 • Dropbox green check mark missing - Noen ganger kan dette problemet oppstå med grønne merketikoner. Hvis dette skjer, start deretter om Dropbox og kontroller om problemet fortsatt er der. Alternativt kan du installere Dropbox og kontrollere om problemet løser problemet.
 • Dropbox-mappen viser ikke synkroniseringsikoner - Noen ganger vil Dropbox-mappen ikke vise noen synkroniseringsikoner. Hvis du støter på dette problemet, må du sørge for å gjøre et par endringer i registeret ditt, og problemet bør løses.

Bruk dette verktøyet for å fikse ulike PC-feil

 • Trinn 1 : Last ned denne PC-skanne og reparasjonsverktøyet
 • Trinn 2 : Klikk på "Start Scan" for å finne Windows-problemer som kan forårsake ulike feil i Windows 10
 • Trinn 3 : Klikk på "Start Repair" for å fikse alle problemer.

Løsning 1 - Installer den nyeste versjonen av Dropbox-skrivebordsprogrammet

I noen tilfeller kan det være en midlertidig feil med Dropbox, og det kan forårsake problemer med Dropbox-synkroniseringsikonene. En måte å løse problemet på er å starte Dropbox igjen og se om det løser problemet.

På den annen side kan du oppleve problemer med Dropbox-synkroniseringsikonene fordi installasjonen er skadet. Du kan imidlertid fikse det enkelt ved å installere Dropbox på nytt.

Når du avinstallerer Dropbox, last ned den nyeste versjonen og installer den på nytt. Etter at du har installert den nyeste versjonen, bør problemet med synkroniseringsikonene løses.

Løsning 2 - Tilpass meldingsområdet

Noen ganger kan du støte på problemer med Dropbox-synkroniseringsikonene fordi Dropbox-ikonene ikke er angitt for å vises på oppgavelinjen. Du kan imidlertid fikse det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Når Innstillinger-appen åpnes, navigerer du til Personliggjøringsseksjonen .

 3. I oppgavelinjen velger du oppgavelinjen . Rull ned til delen Notifikasjonsområde og velg Velg hvilke ikoner som vises på oppgavelinjen .

 4. Finn Dropbox på listen, deaktiver den og vent et øyeblikk. Slå på Dropbox igjen.

Etter å ha gjort det, bør problemet løses helt og synkroniseringsikonene vises igjen.

Løsning 3 - Koble fra og lenke datamaskinen til Dropbox

Noen brukere hevder at du kanskje kan løse problemet ved å koble fra PCen din fra Dropbox. Dette er bare midlertidig, så du vil ikke miste noen synkroniserte filer. For å mislikke din konto, gjør du bare følgende:

 1. Logg inn på dropbox.com> åpne konto-menyen.
 2. Velg Innstillinger > velg fanen Sikkerhet .
 3. I delen Enheter klikker du X for datamaskinen du vil fjerne sammenkoblingen.

5. Koble din Windows-datamaskin fra skrivebordsboken.

Løsning 4 - Hakk registret

Hvis Dropbox-synkroniseringsikonene ikke vises, kan problemet være relatert til registeret ditt. Windows har en grense på 15 overleggsikoner som kan lastes inn. For å prioritere Dropbox-synkroniseringsikonet overlegg, hacke registret:

 1. Trykk på Windows-tasten + R og skriv inn regedit .

 2. Gå til HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ ShellIconOverlayIdentifiers

 3. Hvis Dropbox-overleggene er i de første 15 stillingene, vil de vise.
 4. Hvis Dropbox-overleggene ikke er i de første 15 stillingene> høyreklikk Dropbox-filene> velg Gi nytt navn > legg til et mellomrom før navnet på Dropbox-filene for å ta dem til de første posisjonene.

Løsning 5 - Fjern annen programvare for sky lagring

Ifølge brukerne kan noen ganger annen programvare for lagring av cloud-enheter forstyrre Dropbox, og at Dropbox-synkroniseringsikonene blir savnet. Du kan imidlertid fikse dette problemet ved å fjerne annen programvare for sky lagring fra PCen.

Det er mange måter å gjøre det på, men det mest effektive er å bruke avinstalleringsprogramvare som Revo Uninstaller . Hvis du ikke er kjent, er avinstalleringsprogramvaren et spesielt program som kan fjerne alle programmer, sammen med alle dens filer og registeroppføringer, fra din PC.

Når du fjerner annen programvare for sky lagring fra PCen, bør problemet løses helt.

I tillegg til skylagringsprogramvare kan andre programmer som har statusikoner også føre til at dette problemet vises, så hvis du har andre programmer som bruker synkroniseringsikoner på samme måte som Dropbox, må du fjerne dem.

Løsning 6 - Start explorer.exe på nytt

Hvis Dropbox-synkroniseringsikonene mangler, kan du kanskje løse dette problemet ved å starte explorer.exe på nytt. Noen ganger kan det være visse feil på systemet ditt, og for å fikse dem, er det nødvendig at du starter Windows Utforsker på nytt.

For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Ctrl + Shift + Esc for å åpne Oppgavebehandling .
 2. Liste over kjørende programmer vises nå. Finn Windows Utforsker, høyreklikk den og velg Start på nytt fra menyen.

Når Windows Utforsker starter på nytt, må du kontrollere om problemet med Dropbox-synkroniseringsikonene fortsatt er der. Husk at dette bare er en midlertidig løsning, og hvis problemet oppstår, må du gjenta denne løsningen.

Løsning 7 - Flytt Dropbox-mappen din

I noen tilfeller kan plasseringen av Dropbox-mappen føre til at synkroniseringsikonene for Dropbox blir feil. Hvis Dropbox-mappen er i rotkatalogen på PCen, kan det føre til at dette og andre problemer oppstår. Du kan imidlertid bare flytte Dropbox-mappen din og problemet må løses. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Klikk på Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet, og velg tannhjulikonet.
 2. Naviger til Synkronisering> Flytt .
 3. Velg en ny plassering for Dropbox-katalogen din og vent mens Windows flytter alle filene dine.

Når prosessen er ferdig, kontroller om problemet er løst.

Løsning 8 - Installer de nyeste oppdateringene

I noen tilfeller vil Dropbox-synkroniseringsikonene ikke vises på PCen på grunn av visse systemproblemer. Hvis systemet ditt er utdatert, kan det være et problem, og for å fikse det, må du installere de manglende oppdateringene.

Som standard installerer Windows 10 de manglende oppdateringene automatisk, men du kan alltid sjekke om oppdateringer manuelt ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen .
 2. Naviger til Oppdater og Sikkerhets seksjon.

 3. I høyre rute klikker du på Søk etter oppdateringer .

Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, blir de lastet ned automatisk i bakgrunnen. Når oppdateringene er installert, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet med Dropbox-synkroniseringsikonene fortsatt vises.

Løsning 9 - Deaktiver OneDrive

OneDrive er innebygd i Windows 10, og hvis du har problemer med Dropbox-synkroniseringsikonene, må du kanskje deaktivere OneDrive. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Høyreklikk OneDrive- ikonet i sysbarbaren og velg Innstillinger fra menyen.
 2. Gå nå til A ccount- delen, og klikk på Fjern linker til denne PC- opsjonen. Velg nå Fjern kobling til denne kontoen .

Etter å ha gjort det, blir OneDrive deaktivert og problemet skal løses helt.

Løsning 10 - Utfør en systemgjenoppretting

Hvis dette problemet begynte å vises nylig, kan det hende du kan fikse det ved å utføre en systemgjenoppretting. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv systemgjenoppretting . Velg Opprett et gjenopprettingspunkt .

 2. Når System Properties- vinduet åpnes, klikker du Systemgjenopprett- knappen.

 3. Systemgjenopprettingsvindu vil nå vises. Klikk på Neste for å fortsette.

 4. Hvis det er tilgjengelig, merk av for Vis flere gjenopprettingspunkter . Velg ønsket gjenopprettingspunkt og klikk på Neste .

 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre restaureringsprosessen.

Når systemet er gjenopprettet, kontroller om problemet er der fortsatt. Hvis ikke, kan det hende at et nylig installert program forårsaket dette problemet.

Som alltid, hvis du har funnet andre løsninger, kan du hjelpe samfunnet og dele opplevelsen din i kommentarseksjonen nedenfor.