Full Fix: Deceit-spillproblemer på Windows 10, 8.1, 7

Deceit er en multiplayer førstepersonsskytter som vil sette dine instinkter på prøve. Som en spiller våkner du i en asyl til lyden av en ukjent stemme, omgitt av fem andre. Du skjønner at en tredjedel av gruppen din har blitt smittet med et virus. Det eneste spørsmålet er: hvem vil flykte?

Deceit er et utfordrende og interessant spill, men spillerne rapporterer det er også påvirket av ulike tekniske problemer. Heldigvis har spillutviklerne publisert et nyttig innlegg, og forklarer hvordan man løser de hyppigste svindelbugs som spillerne kan støte på.

Hvordan fikse hyppige deceit bugs

Deceit er et unikt multiplayer spill, men det har sin andel av problemer. Når det gjelder problemer, er det noen vanlige problemer som brukere rapporterte:

 • D eceit spill fryser, lav fps - Ifølge brukerne kan spillet noen ganger fryse eller støte på fps-problemer. For å fikse det, må du fjerne eventuelle problematiske programmer som kan forstyrre spillet.
 • Deceit vil ikke starte, starte, fungerer ikke, har sluttet å fungere - Mange brukere rapporterte at spillet ikke vil starte i det hele tatt på PCen. Dette kan være et problem, men du kan fikse det ved å deaktivere antivirusprogramvaren.
 • Deceit mislyktes i å laste inn profil - Dette er en annen vanlig feil, og det kan skyldes manglende komponenter eller ødelagte spillfiler. Verifiser integriteten til spillfiler og installer DirectX og Visual C ++-komponenter, og problemet bør løses.
 • Deceit-spillet fortsetter å krasje - Krasj kan oppstå på grunn av visse tredjepartsprogrammer. For å fikse det, må du helt fjerne disse programmene.
 • Deceit voice chat ikke fungerer - Dette problemet kan oppstå på grunn av lydkonfigurasjonen eller driverne dine. Hvis mikrofonen er riktig konfigurert, oppdater du lyddriverne og kontroller om det løser problemet.

Løsning 1 - Start på nytt damp

Noen ganger kan dette problemet oppstå på grunn av mindre svikt med damp. Men du trenger bare å starte Steam for å fikse dette problemet. Når Steam starter på nytt, prøv å kjøre spillet igjen og sjekk om det løser problemet.

Løsning 2 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Ifølge brukerne kan den vanligste årsaken til deceit-problemer være ditt antivirusprogram. For å fikse problemet, er det nødvendig at du legger til spillet i ekskluderingslisten i antivirusprogrammet og la det gå gjennom brannmuren.

Hvis det ikke virker, kan du prøve å deaktivere bestemte antivirusfunksjoner, eller deaktivere antivirusprogrammet helt. Hvis det ikke virker, er det endelige alternativet å fjerne antivirusprogrammet ditt. Husk at systemet ditt vil bli beskyttet med Windows Defender hvis du fjerner antivirusprogrammet ditt, så du trenger ikke bekymre deg.

Hvis du fjerner antivirusproblemet, løser du problemet, bør du vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Bitdefen der har en Gaming Mode-funksjon, så det vil ikke forstyrre spillene dine på noen måte, og samtidig gir den den beste beskyttelsen på markedet, så vær sikker på å prøve den ut.

Løsning 3 - Installer de nyeste oppdateringene

Hvis du har problemer med Deceit-spill, kan du kanskje løse disse problemene ved å installere de nyeste Windows-oppdateringene. Ifølge brukerne kan noen ganger de enkelte feilene på Windows 10 vises, og for å fikse dem, er den beste metoden å installere de manglende Windows-oppdateringene.

Windows 10 installerer vanligvis de manglende oppdateringene automatisk, men du kan alltid sjekke om oppdateringer manuelt ved å gjøre følgende:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger.
 2. Når Setti ngs app åpnes, gå til Oppdater og Sikkerhets seksjon.

 3. Klikk på Kontroller oppdateringer- knappen.

 4. Windows vil nå se etter oppdateringer. Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, blir de lastet ned i bakgrunnen og installert så snart du starter datamaskinen på nytt.

Når de siste oppdateringene er installert, kontroller om problemet fortsatt er der.

Løsning 4 - Installer de nyeste driverne

Noen ganger kan problemer med Deceit og andre spill skje hvis driverne er utdaterte. Problemer skyldes vanligvis grafikkortdrivere, så sørg for å oppdatere dem først. Du kan laste ned de nødvendige driverne ved å gå til grafikkortets produsentens nettsted og søke etter modellen din der.

Imidlertid kan andre drivere noen ganger føre til at dette problemet vises, og for å fikse det, anbefales det å oppdatere alle andre utdaterte drivere. Dette kan være en kjedelig prosess hvis du gjør det manuelt, så det er bedre å bruke en automatisk løsning, for eksempel TweakBit Driver Updater, som vil oppdatere alle driverne automatisk med et enkelt klikk.

Løsning 5 - Fjern problematiske applikasjoner

Automaton har allerede bekreftet de irriterende krasjene som påvirker spillet, og ser etter en permanent løsning. Det er også tilfeller der tredjepartsprogrammer fører til krasjer. Slike eksterne applikasjoner kjent for øyeblikket forårsaker problemer inkluderer NVIDIA ShadowPlay og NVIDIA GameStream .

For å løse dette problemet anbefales det å fjerne problematiske programmer fra PCen. Det finnes flere måter å gjøre det på, men den beste metoden er å bruke en avinstalleringsprogramvare, for eksempel Revo Uninstaller . Hvis du ikke er kjent, fjerner avinstalleringsprogrammet det valgte programmet sammen med alle filer og registeroppføringer som er tilknyttet det.

Ved å bruke avinstalleringsprogramvaren, sikrer du at søknaden er helt fjernet fra PCen. Når du har fjernet de problematiske programmene, må du kontrollere om problemet fortsatt er der.

Løsning 6 - Pass på at du laster ned de nyeste oppdateringene

Selv om Deceit har forskjellige problemer, jobber utviklere hardt for å fikse dem. Faktisk var det flere patcher utgitt som adresserte bildefrekvens og stabilitetsproblemer. For å fikse dette og mange andre problemer, sørg for å holde spillet oppdatert.

Game Fire er en spillbooster som blir kvitt fryser, lags, lav FPS og andre problemer mens du spiller. Last ned det nå (gratis) for en bedre spillopplevelse.

Løsning 7 - Last ned Universal C Runtime oppdatering

Hvis du kjører Deceit på en Windows 7, Windows 8-datamaskin, må du kontrollere at du har installert Universal C Runtime-oppdateringen. Du kan laste ned oppdateringen fra Microsofts Support-side.

Løsning 8 - Rediger game.cfg-filen

Ifølge brukerne tvinger spillet dem til å bruke 1920 × 1080 oppløsning uavhengig av deres nåværende skjermoppløsning. Dette kan være et stort problem for noen brukere, og for å fikse det, må du endre noen linjer i game.cfg-filen.

Dette er relativt enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

  1. Gå til

C: \ Brukere \ Ditt_brukernavn \ Saved Games \ deceit

  katalogen.
 1. Finn game.cfg- filen og åpne den med Notisblokk .
 2. Finn nå r_Height og r_Width verdier, og endre dem til din nåværende oppløsning tilsvarende.

Deretter lagrer du endringer, og spillet vil bli tvunget til å begynne å bruke oppløsningen du angav.

Løsning 9 - Kontroller integriteten til spillfiler

Hvis du har problemer med spillet, kan det hende at spillfiler er skadet. Dette kan skje av ulike grunner, men du kan enkelt fikse det ved å gjøre følgende:

  1. Åpen damp >.
  2. Gå til din

Bibliotek

   og finn

Bedrageri

   .

Høyreklikk

   det og velg

Eiendommer

   fra

Meny

   .

 1. Gå til Local Filesg> tab og klikk Verify Integrityn> of Game Files- knappen.

 2. Verifikasjonsprosessen vil nå starte. Dette kan ta omtrent 15 minutter, så ikke avbryte det.

Når prosessen er ferdig, prøv å starte spillet igjen.

Løsning 10 - Pass på at du har installert de nødvendige komponentene

Noen ganger vil deceit ikke kjøres riktig på PCen din, med mindre du har installert de nødvendige komponentene. Dette er vanligvis Visual C ++ Redistributables og DirectX. Du kan vanligvis finne de nødvendige komponentene i spillets installasjons katalog.

Bare søk etter vcredist og directX kataloger og kjør alle oppsettfiler fra disse katalogene. Alternativt kan du laste ned de nødvendige komponentene gratis fra Microsofts nettsted.

Løsning 11 - Bruk dedikert grafikkort

Ifølge brukere støter de på ulike problemer i Deceit, og problemet ser ut til å være relatert til grafikkortet ditt. Mange brukere har både integrert og på "> dedikert grafikk, og noen ganger kan det føre til ulike problemer.

For å fikse problemet, må du åpne kontrollpanelet på grafikkortet og angi ditt dedikerte grafikkort som standard grafikk. Alternativt kan du gå til BIOS og slå av den integrerte grafikken. Ved å gjøre det, vil du tvinge systemet til å bare bruke dedikert grafikk.

Deceit er et unikt spill, men det lider av ulike problemer, men vi håper at du klarte å løse noen av disse problemene ved å bruke våre løsninger.