Full Fix: Et brytepunkt er nådd Windows 10, 8.1, 7

Et bruddpunkt har blitt nådd meldingen kan noen ganger vises på PCen mens du prøver å kjøre et bestemt program eller når du prøver å slå av datamaskinen. Denne meldingen kan være ganske irriterende, og i dagens artikkel viser vi hvordan du kan fikse det.

Et bruddpunkt har blitt nådd meldingen kan noen ganger vises og forhindre at du kjører bestemte programmer på PCen. Når du snakker om denne feilmeldingen, er det noen lignende problemer som brukere rapporterte:

 • Et bruddpunkt er nådd Windows 10, 8.1, 7 - Dette problemet kan vises på nesten hvilken som helst versjon av Windows, men uansett hvilken versjon av Windows du bruker, bør du finne de fleste av våre løsninger nyttige.
 • Unntakbruddspunktet er nådd Firefox, Origin, Outlook - Dette problemet kan oppstå hvis programmet du prøver å kjøre ikke er oppdatert, eller hvis installasjonen er skadet. Bare installer applikasjonen på nytt og problemet skal være borte.
 • Unntakspause 0x80000003 Windows 10 - Denne feilmeldingen kommer noen ganger med en feilkode. For å løse problemet, sørg for å prøve noen av våre løsninger.
 • Et bruddpunkt er nådd når du slår av - Noen ganger kan dette problemet oppstå på grunn av tredjeparts applikasjoner. For å fikse det, må du finne og fjerne problematiske applikasjoner, og problemet bør løses.

Et bruddpunkt har blitt nådd feilmelding, hvordan å fikse det?

 1. Skann din PC for skadelig programvare
 2. Fjern skjermsparere fra tredjepart
 3. Fjern overklokkingsinnstillinger
 4. Deaktiver problematiske applikasjoner
 5. Fjern eventuelle nylig installerte applikasjoner
 6. Pass på at programmet du prøver å kjøre, er oppdatert
 7. Opprett en ny brukerkonto
 8. Pass på at systemet ditt er oppdatert
 9. Utfør en systemgjenoppretting

Løsning 1 - Skann PCen din for skadelig programvare

Ifølge brukerne kan dette problemet noen ganger oppstå hvis systemet er infisert av skadelig programvare. For å fikse problemet, anbefales det at du utfører en full systemskanning og sjekker om det løser problemet. Husk at en fullstendig systemskanning kan ta en time eller så, så du må være tålmodig.

For å unngå malwareinfeksjoner i fremtiden anbefales det å bruke et godt og pålitelig antivirusprogram. Hvis du vil oppnå maksimal beskyttelse, foreslår vi at du prøver Bitdefender .

 • Bitdefender Total Security 2019: Den beste multi-platform antivirusprogramvaren

Løsning 2 - Fjern skjermsparere fra tredjepart

Noen ganger Et bruddpunkt er nådd meldingen kan vises på grunn av skjermsparere fra tredjepart på PCen. Det ser ut til at skjermsparere fra tredjepart kan forstyrre Windows 10 på en eller annen måte, og det vil føre til denne feilmeldingen.

For å fikse problemet, anbefales det at du finner og fjerner tredjeparts skjermsparere fra PCen. Flere brukere rapporterte at skjermsparere var årsaken til dette problemet, men etter at de ble fjernet, ble problemet løst.

Løsning 3 - Fjern overklokkingsinnstillinger

Flere brukere rapporterte at et bruddpunkt er nådd, meldingen ble vist på grunn av det overklokkede grafikkortet. For å fikse dette problemet foreslår brukerne å fjerne overklokkingsinnstillinger og sjekke om det løser problemet.

Mange brukere overklokker maskinvaren for å oppnå bedre ytelse, men noen ganger overklokking av maskinvaren kan føre til programvareproblemer som denne. Når du fjerner overklokkingsinnstillingene på grafikkortet ditt, må du kontrollere om problemet fortsatt er der.

Løsning 4 - Deaktiver problematiske applikasjoner

Noen ganger kan tredjepartsapplikasjoner føre til at et feilbruddspunkt har blitt nådd, og for å fikse det, anbefales det å finne og fjerne det problematiske programmet. Den vanlige årsaken kan være din antivirusprogramvare, så prøv å deaktivere den og se om det hjelper. I noen tilfeller må du kanskje fjerne antivirusprogrammet for å fikse dette problemet.

Hvis det ikke virker, ville ditt neste skritt være å utføre en ren oppstart. Som du kanskje vet, starter mange programmer automatisk med Windows 10, og noen ganger kan disse programmene forårsake problemer så snart de starter.

For å finne årsaken til problemet, må du deaktivere alle oppstartsprogrammer ved å gjøre følgende:

 1. Trykk W indows Key + R og skriv msconfig . Klikk på OK eller trykk på Enter .

 2. Systemkonfigurasjonsvinduet starter nå. Gå til kategorien Tjenester og merk av for Skjul alle Microsoft-tjenester . Klikk nå på Deaktiver alle- knappen for å deaktivere alle oppstartstjenester.

 3. Gå over til Startup- kategorien og klikk på Åpne oppgavebehandling .
 4. En liste over oppstartsprogrammer vises. Høyreklikk på den første oppføringen i listen og velg Deaktiver . Gjør dette for alle applikasjoner på listen.

 5. Når du deaktiverer alle applikasjoner, går du tilbake til vinduet Systemkonfigurasjon og klikker Bruk og OK .
 6. Start datamaskinen på nytt.

Når datamaskinen din har startet på nytt, kontroller du om problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke vises, betyr det at en av oppstartsprogrammer eller tjenester forårsaket problemet. For å finne årsaken må du aktivere tjenester og applikasjoner i grupper til du klarer å gjenopprette problemet.

Husk at du må starte datamaskinen på nytt hver gang du aktiverer et program eller en tjeneste for å kunne bruke endringene. Når du har funnet den problematiske applikasjonen, fjerner du den eller holder den deaktivert, og problemet skal løses.

Løsning 5 - Fjern eventuelle nylig installerte applikasjoner

Hvis Et brytepunkt er nådd, meldingen startet vises nylig, kan problemet være relatert til tredjepartsapplikasjoner. Noen ganger vil visse programmer også installere noen uønskede programmer, og det kan føre til dette og mange andre problemer.

For å fikse dette problemet, anbefales det å fjerne eventuelle nylig installerte programmer eller eventuelle mistenkelige programmer som du ikke husker å installere. Det finnes flere metoder du kan bruke til å avinstallere et program, men det mest effektive er å bruke en avinstalleringsprogramvare som Revo Uninstaller .

Hvis du ikke vet, er avinstalleringsprogramvaren et spesielt program som lett kan fjerne programvare fra PCen. I tillegg til å fjerne den ønskede applikasjonen, fjerner avinstalleringsprogramvaren også alle filer og registeroppføringer som er knyttet til programmet. Ved å gjøre det, vil du forhindre at dette problemet vises i fremtiden.

Løsning 6 - Pass på at programmet du prøver å kjøre, er oppdatert

Hvis dette problemet oppstår når du prøver å kjøre et bestemt program, er det mulig at det er en feil som forårsaker denne feilen. For å fikse det, anbefales det å sørge for at programmet du prøver å kjøre, er oppdatert.

Hvis du ikke engang kan starte programmet for å oppdatere det, anbefales det å installere det på nytt og sjekke om det løser problemet. Pass på å laste ned og installere den nyeste versjonen. Etter å ha gjort det, sjekk om feilmeldingen fortsatt er der.

Løsning 7 - Opprett en ny brukerkonto

Noen ganger Et bruddpunkt er nådd Feil kan oppstå på grunn av en ødelagt brukerkonto. Din konto kan bli ødelagt av ulike årsaker, og hvis det skjer, kan det hende du støter på ulike problemer. For å fikse dette problemet anbefales det at du oppretter en ny brukerkonto og sjekker om problemet også vises der. For å opprette en ny brukerkonto gjør du følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen og hør til kontoen . For å åpne Innstillinger-appen raskt kan du bruke snarvei Windows Nøkkel + I.
 2. Velg Familie og andre personer fra menyen til venstre. Velg Legg til noen andre til denne PCen .

 3. Naviger til Jeg har ikke denne personens påloggingsinformasjon> Legg til en bruker uten en Microsoft-konto .
 4. Skriv inn ønsket brukernavn for den nye kontoen, og klikk på Neste .

Når du har opprettet en ny brukerkonto, bytt til den og kontroller om problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke vises, er problemet sannsynligvis din brukerkonto. Siden det ikke er noen enkel måte å fikse din brukerkonto på, flyttes dine personlige filer til den nye og begynner å bruke den i stedet for den gamle kontoen din.

Løsning 8 - Pass på at systemet er oppdatert

Hvis dette problemet fortsetter å vises, er det mulig at årsaken er relatert til systemet ditt. Feil og feil kan vises en gang om gangen, og hvis du støter på dem, er den beste måten å håndtere dem, å sørge for at operativsystemet ditt er oppdatert.

Windows 10 installerer vanligvis de manglende oppdateringene automatisk, men du kan alltid sjekke om oppdateringer på egen hånd ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til delen Oppdater og sikkerhet .
 2. Klikk nå på Søk etter oppdateringer i høyre rute.

Windows vil nå se etter tilgjengelige oppdateringer og installere dem automatisk. Når oppdateringene er installert, kontroller om problemet fortsatt er der.

Løsning 9 - Utfør en systemgjenoppretting

Hvis Et brytepunkt er nådd, meldingen startet vises nylig, kanskje du kan fikse problemet ved å utføre en Systemgjenoppretting. Systemgjenoppretting er en nyttig funksjon som gjør at du kan gjenopprette systemet til en tidligere tid og fikse ulike problemer underveis.

For å utføre en systemgjenoppretting må du bare gjøre følgende:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv systemgjenoppretting . Velg Opprett et gjenopprettingspunkt fra listen over resultater.

 2. Systemegenskaper- vinduet skal nå åpnes. Klikk på Systemgjenopprett- knappen.

 3. Når vinduet Systemgjenoppretting åpnes, klikker du Neste .
 4. Merk av for Vis flere gjenopprettingspunkter, hvis det er tilgjengelig. Velg gjenopprettingspunktet og klikk på Neste .

 5. Følg instruksjonene for å fullføre restaureringen.

Når du har gjenopprettet systemet, må du kontrollere om problemet fortsatt er der.

Et bruddpunkt er oppnådd. Meldingen skyldes vanligvis tredjepartsapplikasjoner, men du bør kunne løse dette problemet ved å bruke en av våre løsninger.