Full fix: Bluestacks fast ved initialisering på Windows 10, 8.1, 7

Windows 10 er et flott operativsystem, og etter den store jubileumsoppdateringen ble det enda bedre med tillegg av nye funksjoner. Windows 10 er imidlertid ikke et perfekt operativsystem, og det har feil. Et problem som brukere rapporterte er Bluestacks fast ved initialisering, og i dag skal vi vise deg hvordan du kan fikse denne feilen.

Bluestacks fast på initialisering, hvordan fikse det?

Bluestacks er et nyttig program, men mange brukere rapporterte at Bluestacks blir sittende fast ved initialisering. Dette kan være et stort problem, og når det gjelder problemer, er det noen lignende problemer som brukere rapporterte:

 • Bluestacks fast ved å initialisere skjermen Windows 10, 8, 7 - Dette problemet kan vises på nesten hvilken som helst versjon av Windows, og selv om du ikke bruker Windows 10, bør du kunne bruke de fleste av våre løsninger på din Windows-versjon.
 • Bluestacks fast på startmotor - Noen ganger kan dette problemet oppstå på grunn av Bluestacks-prosesser som kjører i bakgrunnen. For å fikse problemet, må du bare avslutte prosessene og sjekke om det hjelper.
 • Bluestacks fast på velkomstskjermen - Dette er et annet problem som kan hindre Bluestacks i å kjøre. For å fikse problemet, må du kontrollere at antivirusprogrammet ikke forstyrrer Bluestacks.
 • Bluestacks stakk på bare et sekund - Flere brukere rapporterte dette problemet på PCen. For å fikse dette problemet, deaktiver alle oppstartsprogrammer og prøv å kjøre Bluestacks igjen.

Løsning 1 - Lukk eventuelle tilleggsprogrammer

Tredjeparts applikasjoner kan noen ganger forstyrre Bluestacks og forårsake at Bluestacks blir sittende fast ved initialisering. Siden mange av disse programmene starter automatisk med Windows, anbefales det at du utfører en ren oppstart og deaktiver alle oppstartsprogrammer og tjenester. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn msconfig . Trykk nå på Enter eller klikk OK .

 2. Systemkonfigurasjonsvinduet åpnes nå. Naviger til Tjenester- fanen og merk av for Skjul alle Microsoft-tjenester . Klikk nå på Deaktiver alle- knappen.

 3. Fortsett til oppstart- fanen og klikk på Åpne oppgavebehandling .

 4. Liste over oppstartsprogrammer vises nå i Oppgavebehandling . Høyreklikk på den første oppføringen i listen og velg Deaktiver fra menyen. Gjenta dette trinnet for alle oppstartsprogrammer på listen.

 5. Lukk Oppgavebehandling. Gå nå tilbake til System Configuration- vinduet og klikk Apply og OK for å lagre endringer. Start datamaskinen på nytt for å bruke endringene.

Når datamaskinen din har startet på nytt, kontroller du om problemet med Bluestacks fortsatt vises. Hvis ikke, betyr det at en av oppstartsprogrammene forårsaket det. For å finne årsaken, må du aktivere oppstartsprogrammer og tjenester til du finner det problematiske programmet.

Når du har funnet det, fjern det fra PCen og sjekk om det hjelper.

Løsning 2 - Installer den nyeste versjonen av Bluestacks

Noen ganger kan eldre og utdaterte versjoner av Bluestacks bli sittende fast under initialiseringsfasen, og for å løse dette problemet, anbefaler vi deg å installere Bluestacks-applikasjonen på nytt.

Pass på å avinstallere Bluestacks fra PCen din først, og last ned den nyeste versjonen av programvaren fra Bluestacks nettsted. I tillegg til å laste ned den nyeste versjonen, må du være sikker på at du har nødvendig .NET-rammeverk installert. Du kan laste ned alle nødvendige komponenter fra Microsofts nedlastingsside.

Noen brukere foreslår å helt fjerne alle filer, mapper og registernøkler assosiert med Bluestacks. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Avinstaller Bluestacks. Du kan gjøre det ved å gå til Innstillinger app> System> Apper og funksjoner . Finn Bluestacks og klikk på Avinstaller- knappen.
 2. Finn og fjern følgende mapper:
  • C: Programfiler (x86) BlueStacks eller C: Program FilesBlueStacks
  • C: ProgramDataBlueStacks
  • C: ProgramDataBlueStacksSetup
 3. Trykk Windows Key + R, skriv inn % temp% og trykk Enter eller klikk OK.

 4. Slett alle BST- filer og mapper. Du kan søke etter BST-filer ved hjelp av søkefeltet øverst til høyre.
 5. Last ned fjerningsverktøyet og bruk det for å fjerne Bluestacks.
 6. Etter at du har gjort det, kan du også bruke CCleaner til å fjerne eventuelle registeroppføringer igjen etter at du har fjernet Bluestacks-programvaren.

Hvis denne prosessen virker litt komplisert, kan du også fjerne Bluestacks ved hjelp av avinstalleringsprogramvaren. Uninstaller programvare er et spesielt program som vil helt fjerne det valgte programmet sammen med alle sine filer og registeroppføringer.

Ved å bruke programvare som Revo Uninstaller, sikrer du at Bluestacks er helt fjernet fra systemet. Når du fjerner Bluestacks ved hjelp av dette verktøyet, installerer du det igjen og kontrollerer om problemet er løst.

Løsning 3 - Endre sikkerhetsegenskapene

Brukerne rapporterte at Bluestacks-initialiseringsproblemer kan oppstå på grunn av sikkerhetsinnstillingene. Noen ganger har du kanskje ikke de nødvendige privilegiene for å kjøre dette programmet, men du kan fikse dette problemet ved å følge disse trinnene:

 1. Gå til Bluestacks installasjons katalog. Som standard skal det være C: Program FilesBlueStacks .
 2. Finn HD-StartLauncher, høyreklikk den og velg Egenskaper.

 3. Gå til kategorien Sikkerhet og klikk på Rediger.

 4. I delen Gruppe- eller brukernavn velg ditt brukernavn og under Tillatelser- delen, kontroller Full kontroll i Tillat kolonne.

 5. Når du er ferdig, klikker du Bruk og OK for å lagre endringer.

Løsning 4 - Kjør Bluestacks i kompatibilitetsmodus

Få brukere rapporterte at du kan fikse problemer med Bluestacks-initialisering ved å kjøre den i kompatibilitetsmodus. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Høyreklikk Bluestacks snarvei og velg Egenskaper fra menyen.
 2. Gå til kategorien Kompatibilitet, merk av Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for og velg en tidligere versjon av Windows fra rullegardinmenyen.

 3. Når du er ferdig, klikker du Bruk og OK for å lagre endringer.

Hvis du fortsatt har problemer på programvaren din, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil. Det vil også optimalisere PCen din for maksimal ytelse.

Løsning 5 - Slutt alle Bluestack-prosesser

Hvis Bluestacks blir sittende fast ved å initialisere på PCen, kan det hende du kan løse problemet ved å deaktivere alle Bluestacks prosesser. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Slå på flymodus. Hvis du ikke har en bærbar datamaskin, kan du bare deaktivere Internett-tilkoblingen din.
 2. Trykk Ctrl + Shift + Esc for å åpne Oppgavebehandling .
 3. Finn alle Bluestacks prosesser og avslutt dem. Du kan gjøre det ved å høyreklikke på Bluestacks-prosessen og velge End-oppgave fra menyen.

 4. Når du deaktiverer alle Bluestacks-prosesser, lukker du Oppgavebehandling .
 5. Naviger til Bluestacks installasjons katalog og kjør HD-Quit, HD-QuitMultiInstance og HD-Restart .
 6. Etter å ha gjort det, prøv å kjøre Bluestacks igjen.

Bluestacks burde nå starte. Deaktiver flymodus eller aktiver internettforbindelsen, og du er god til å gå.

Løsning 6 - Prøv en eldre versjon av Bluestacks

Ifølge brukerne kan noen ganger Bluestacks bli sittende fast ved initialisering på grunn av problemer i den nyeste versjonen. For å fikse dette problemet, foreslår brukerne å bytte tilbake til den eldre versjonen og kontrollere om det hjelper.

For å gjøre det, må du først slette din nåværende installasjon av Bluestacks helt. Etter at du har gjort det, installerer du den eldre versjonen og kontrollerer om det hjelper.

Løsning 7 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Noen ganger kan Bluestacks bli sittende fast ved initialisering på grunn av antivirusprogrammet ditt. Antivirusprogrammet kan forstyrre Bluestacks som forårsaker at dette problemet vises. Du kan imidlertid fikse dette problemet ved å deaktivere visse funksjoner i antivirusprogrammet ditt.

Hvis det ikke fungerer, må du legge til Bluestacks i listen over unntak i både antivirus og brannmur. Hvis problemet fortsatt er der, må du deaktivere antivirusprogrammet ditt helt. I verste fall kan ditt eneste alternativ være å fjerne antivirusprogrammet helt.

Hvis avinstallering av antivirus løser problemet, vil du kanskje vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Det er mange flotte antivirusprogrammer på markedet, og noen av dem som BullGuard gir god beskyttelse uten å forstyrre systemet.

Løsning 8 - Installer de nyeste oppdateringene

En annen årsak til problemer med Bluestacks kan mangle oppdateringer. Det er mulig at det er visse inkompatibilitetsproblemer mellom Bluestacks og din versjon av Windows. For å sikre at alt går bra, anbefaler vi sterkt at du holder Windows 10 oppdatert.

For det meste installerer Windows 10 de manglende oppdateringene automatisk, men noen ganger kan det forekomme visse feil som fører til at du hopper over oppdateringer. Du kan imidlertid sjekke om oppdateringer manuelt ved å gjøre følgende:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Når Innstillinger-appen åpnes, går du til Oppdater og Sikkerhetsseksjon .

 3. Klikk nå på Søk etter oppdateringer .

Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, blir de lastet ned automatisk i bakgrunnen. Når oppdateringene er installert, kontroller om problemet med Bluestacks er løst.

Bluestacks er et ganske nyttig verktøy, og hvis Bluestacks sitter fast ved initialisering på din Windows 10-PC, må du prøve noen av våre løsninger.