Hyppige Dragon Quest Heroes bugs og hvordan å fikse dem

Dragon Quest Heroes er et hack-and-slash action spill som sender deg på et nytt eventyr for å gjenopprette orden til en en gang fredelig verden nå fylt med monstre. Som spiller vil du delta i episke kamper med opptil fire spillere som kan spille i samarbeidende multiplayer for å beseire en vanlig trussel.

Dette er imidlertid ikke den eneste utfordringen du trenger å bekymre deg for. Spillere rapporterer at Dragon Quest Heroes er noen ganger berørt av en rekke irriterende tekniske problemer, og i denne artikkelen kommer vi til å liste de vanligste Dragon Quest Heroes-problemene rapportert av spillere slik at du vet hva du kan forvente. Samtidig vil vi også oppgi de tilsvarende løsningene, hvis tilgjengelig.

Dragon Quest Heroes rapporterte feil

Hvit skjerm når du starter en kamp

Når jeg tar en tøff motstander som den som er i oasen, blir skjermen hvit og jeg kan høre handling skjer, og hvis jeg er heldig kan jeg vinne kampen blind, men det skjer med andre tøffe monstre som dette og med forskjellige innstillinger. Noen andre har dette problemet?

Hvis du opplever dette problemet, kan du prøve å snu Volumetrisk tåke igjen hvis den er av.

Spill krasjer

vel som tittelen sier at jeg ikke kan starte spillet uten å krasje på meg Jeg prøvde vindu og fullskjerm for å se om det ville være et arbeid, men jeg har ingen flaks, noen hjelp, vær så snill?

Hvis du kjører Windows 7, kan du prøve å installere KB2670838. Installer også de nyeste operativsystemene for operativsystemet og grafikkdriveren på maskinen din.

Dragon Quest Heroes vil ikke starte

Spillere rapporterer at meldingen "Forberedelse for å starte" vises på skjermen, men spillet lukker plutselig uten å starte.

Spillere kan ikke bytte tegn

Etter at en av mine medlemmer var nede i kampen med den første sjefen i ørkenen, kan jeg ikke bytte tegn, noen andre har samme ting eller en rettelse?

FPS problemer

Jeg får veldig dårlig FPS, selv med 1920 × 1080 oppløsning og mellomstore detaljer på min bærbare. Mine spesifikasjoner er:

Intel i7 4720HQ @ 2, 6 GHz

NVIDIA Geforce GTX 980M 4 GB

16 GB RAM

2x 500 GB SSD

[...] Så jeg prøvde å tvinge spillet til å bruke NVIDIA-grafikken via NVIDIA Kontrollpanel. Unfortunetately nå begynner spillet ikke lenger (når jeg klikker på spill, skjer ingenting). Så jeg byttet tilbake til automatisk utvalg av GPU i NVIDIA Control Panel: Nå begynner spillet igjen bur selvfølgelig, har jeg fortsatt de samme problemene som før.

For å løse dette problemet, ALT + TAB ut av spillet og trykk ALT + TAB for å komme tilbake til spillet. Dette er de vanligste problemene som påvirker Dragon Quest Heroes. Hvis du har kommet over andre løsninger for å fikse ulike spillproblemer, kan du hjelpe fellesskapet ved å oppgi feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor. Relaterte historier du trenger å sjekke ut
  • Slik løser du spill-DVR-problemer på Windows 10
  • Hvordan fikse spillkrasj og andre problemer på Windows 10 Creators Update