Fotballleder 2017 Kinesisk oversettelse er pågående arbeid

Football Manager 2017 vil snart være tilgjengelig for nedlasting, slik at spillerne kan fordype seg til det mest realistiske fotballføringsspillet til dags dato. Din oppgave er å administrere fotballklubben din så godt du kan og ta den til seier. Spillet er tilgjengelig på både Windows PC og Xbox One.

Det er for tiden mye røre rundt Football Manager 2017 på grunn av mangelen på kinesisk språkstøtte. For øyeblikket er anmeldelser for dette spillet blandet ikke på grunn av dårlig spillkvalitet, men fordi det ikke er noen kinesisk oversettelse tilgjengelig.

Den gode nyheten er at SEGA jobber for å oversette Football Manager 2017 til tradisjonell kinesisk. Den dårlige nyheten er at oversettelsen ikke vil være klar innen 4. november. Med litt flaks kan kanskje den første store oppdateringen for spillet inkludere støtte fra kinesisk.

SEGA har begynt å jobbe med å oversette Fotball Manager 2017 og Football Manager Touch 2017 til tradisjonell kinesisk. SEGA vurderer også forenklede kinesiske alternativer. For øyeblikket er det ingen solid utgivelsesdato for de lokale versjonene, men vi vil gjerne forsikre vår kinesiske fanebase om at en versjon kommer.

Denne nyheten førte til røre blant de kinesiske fansen av spillet. Mange antyder at Football Manager 2017 skal oversettes til forenklet kinesisk fordi de fleste kinesiske spillere er tilbøyelig til forenklet kinesisk, derfor er antallet spillere i tradisjonell kinesisk for liten.

Alt i alt, nyheten om at en kinesisk oversettelse vil være tilgjengelig for Football Manager 2017, gjorde mange fans lykkelige og de angrer ikke lenger på å kjøpe spillet.

Du kan kjøpe Football Manager 2017 for $ 54.99 fra Steam.