Fast: Du kan ikke åpne Windows Store uten Internett-tilkobling

Vanligvis utfører Windows-eiere bare de nyeste oppdateringene og blir ikke informert om hva disse oppdateringene er. Her prøver vi å bryte ned individuelle oppdateringer slik at du vet hva som blir løst. Denne gangen snakker vi om.

Som en del av den nyeste oppdateringsoppdateringen har Microsoft også tatt noen forbedringer i funksjonaliteten til Windows Store. Denne spesifikke oppdateringen vi snakker om i dag er en del av filen KB 3008279, og du har mottatt den hvis du har utført den nyeste Windows Update-sjekken.

Microsoft-fast Windows Store vil ikke åpne uten en Internett-tilkobling

Det offisielle problemet kalles 'du kan ikke åpne Windows Store uten en Internett-tilkobling i Windows 8.1 eller Windows Server 2012 R2', og her er hvordan symptomene som fører til dette, er beskrevet:

Du endrer visningsspråket til arabisk (Saudi-Arabia) på en datamaskin som kjører Windows 8.1, Windows RT 8.1 eller Windows Server 2012 R2.

Du starter datamaskinen på nytt, og deretter deaktiverer du alle Internett-tilkoblinger.

Du prøver å kjøre Windows Store.

I dette scenariet avslutter Windows Store umiddelbart.

Så vi kan se at denne spesifikke løsningen ser ut til å løse problemer for dem som har satt visningsspråket til arabisk (Saudi-Arabia), men jeg har hørt rapporter fra våre lesere at denne spesifikke oppdateringen brakte forbedringer for andre språk, som vi vil.

Beslektede problemer i Windows Store

Ikke bare mangelen på Internett-tilkobling kan føre til at Windows (Microsoft) Store ikke åpnes. Dette kan skyldes en mislykket oppdatering av Windows Store. Forhåpentligvis har vi oppdaget de mest brukte løsningene, og har klart å lage en veiledning om hvordan du fikser Windows Store, ikke åpne i Windows 10, og en annen artikkel for Windows Store åpner ikke i Windows 8.1. Prøv å fikse dette problemet og gi oss beskjed om hvilken løsning som hjalp deg. Hvis du allerede har installert oppdateringen og problemet er løst, vil du ikke ha noen bekymringer.

Denne oppdateringen gjelder for alle versjoner av Windows Server 2012 R2 og alle versjoner av Windows 8.1 og Windows RT 8.1. Legg igjen kommentaren din nedenfor og gi oss beskjed hvis du fortsatt får feilen.