FIXED: VUDU Player fungerer ikke på Windows 10

Streaming-tjenester er på topp, med noen få store spillere og mange små, men likevel populære tjenester. Og en av de spesialiserte tjenestene som er ganske populære i USA, er VUDU, med et fantastisk utvalg av filmtitler. Det har imidlertid noen problemer, da Windows 10-appen er subpar og den nettbaserte spilleren ofte virker feil. Vi har utført forskning og gitt deg de vanligste feilsøkingstrinnene i tilfelle VUDU-spilleren ikke fungerer på Windows 10.

Slik feilsøker du VUDU-spillerproblemer på Windows 10

 1. Slett nettleservinduet
 2. Tilbakestill appen til fabrikkverdiene
 3. Tilbakestill Adobe Air
 4. Installer appen på nytt
 5. Prøv en alternativ nettleser
 6. Gå for SD-kvalitet

Løsning 1 - Fjern nettleservinduet

For det første, kontroller du forbindelsen og kontroller at du bruker en kablet. En Ethernet-tilkobling er alltid et foretrukket alternativ over Wi-Fi, spesielt når du streamer.

I tillegg deaktivere alle VPN / proxy løsninger som de tilsynelatende ikke vil fungere med VUDU. Hvis du kommer fra et område som ikke støttes, kan du nesten ikke bruke det.

Siden det er to måter du kan få tilgang til VUDU-spilleren disse dager på Windows 10, bestemte vi oss for å takle begge alternativene. Denne løsningen gjelder selvsagt en nettleserbasert spiller. Hvis du opplever problemer med streaming, bør du vurdere å prøve dem først.

Som en hvilken som helst nettleser har en tendens til å hakke mye av hurtigbufferen og lagre den lokalt. Dette vil til slutt nedgradere ytelsen. Og det er spesielt dårlig når det gjelder online streaming.

Derfor anbefaler vi sterkt at du sletter nettleserdataene (med passord som et unntak) og fortsetter. Hvis du ikke er sikker på hvordan du fjerner nettleserens cache, følger du disse instruksjonene:

Google Chrome og Mozilla Firefox

 1. Trykk Shift + Ctrl + Delete for å åpne menyen " Clear browsing data ".
 2. Velg " All time " som tidsintervallet.
 3. Fokuser på å slette ' Cookies', ' Cached Images and Files ', og andre nettsteddata.
 4. Klikk på Clear Data- knappen.

Microsoft Edge

 1. Åpne kant .
 2. Trykk Ctrl + Shift + Delete .
 3. Kontroller alle boksene og klikk på Slett .

Løsning 2 - Tilbakestill appen til fabrikkverdiene

På den annen side, hvis du bruker appen, er den analoge handlingen å tilbakestille den til fabrikkinnstillinger. Dette kan hjelpe av ulike grunner, og den viktigste er en korrupsjon av lokalt cached-filer. Så, før du installerer VUDU-appen på nytt, prøv å tilbakestille den.

Vi er godt klar over en mengde problemer denne appen bringer til bordet, men hvis det allerede er ditt førstevalg, kan du også prøve og gjøre alt i din makt.

Slik gjenoppretter du appen til fabrikkverdiene:

 1. Trykk på Windows-tasten + I for å åpne Innstillinger .
 2. Velg Apps .
 3. Utvid VUDU-appen og åpne Avanserte innstillinger .
 4. Rull ned og klikk på Tilbakestill .

Løsning 3 - Tilbakestill Adobe Air

Selv om VUDU-appen sikkert gir en dårlig service, er det fortsatt noen eksteriørgrunner på spill. Hvis VUDU-spilleren ikke fungerer på Windows 10, kan Adobe Air-versjonen være årsaken.

Nemlig, basert på rapporter vi samlet inn, ser det ut til at visse versjoner av Adobe Air ikke vil fungere med VUDU-spilleren. Dette antyder at rulling tilbake til en eldre versjon kan lindre deg av streaming problemer.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. I Kontrollpanel for Windows skriver du Kontroll og åpner Kontrollpanel .
 2. Velg Avinstaller et program .
 3. Avinstaller Adobe Air- klienten.
 4. Naviger her og last ned en eldre kjøretidversjon av Adobe Air-klienten.
 5. Installer Adobe Air og prøv å streame med VUDU-spilleren igjen.

Løsning 4 - Installer appen på nytt

Hvis den forrige oppløsningen ikke var fruktbar, er det eneste gjenværende feilsøkingstrinnet vi kan gi råd til, å reinstallere. Dette er så generisk som det ser ut, men uansett om vi ser på standard skrivebordsprogram eller en Windows 10 UWP-app, kan mange problemer løses ved en enkel installering.

Slik installerer du VUDU Player-appen på nytt:

 1. Åpne Start og se etter VUDU- appen.
 2. Høyreklikk på den og avinstaller den.
 3. Åpne Microsoft Store og installer VUDU app på nytt.

Løsning 5 - Prøv en alternativ nettleser

Hvis en nettleser ikke fungerer, kan du prøve en annen. Basert på rapporter var flertallet av streaming problemer noe relatert til Microsofts nettlesere - Internet Explorer og Edge. Derfor foreslår vi å prøve et av de mange alternativene, som Chrome eller Firefox.

I tillegg kan adblocking-utvidelsene forstyrre den nettbaserte spilleren også. Så, sørg for å deaktivere dem mens du bruker VUDUs nettbaserte spiller. Du kan også hviteliste en bestemt nettside ved å klikke på utvidelsen i øverste hjørne og deaktivere den. På den måten vil adblocker være aktiv på andre nettsteder mens du ignorerer VUDU.

Løsning 6 - Gå til SD-kvalitet

Til slutt, hvis du ikke klarer å laste inn en bestemt tittel i en foretrukket høy oppløsning (HDX), prøv nedgradering, og den skal fungere. Vi er klar over at dette ikke er en løsning per se, men noen vokale brukere opplevde krasjer utelukkende på disse innstillingene. Og dette er noe VUDU-støtte trenger å se på. Inntil da, prøv med lavere kvalitet, og det kan bare fungere.

Husk at de offisielle kravene til streaming av høy kvalitet er 11 MB / s. Hvis du ikke oppfyller kravene, er sjansene at strømmen ikke starter.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. I tilfelle du har spørsmål eller forslag, er du velkommen til å fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor.