Fast: 'Tar lang tid å åpne et vedlegg i Microsoft Outlook'

Microsoft har nylig utstedt mange reparasjoner for Windows 8, 8.1 og kommende Windows 10-eiere, og en av de nyeste oppdateringene innebærer noen rettelser for problemer knyttet til Microsoft Outlook-vedlegg. La oss ta en titt nedenfor.

Hvis du støter på følgende problem - "det tar lang tid å åpne et vedlegg i Microsoft Outlook i Windows 10, Windows 8.1 eller Windows Server 2012 R2", så vil du gjerne høre at problemer har blitt løst av Microsoft-teamet . Du må bare sørge for at du har kjørt den nyeste Windows Update siden det ikke har blitt gitt en hurtigreparasjon for nedlasting.

Problemer med Microsoft Outlook-vedlegg fastsatt for noen Windows 8, 8.1, 10 brukere

Slik er det offisielle problemet beskrevet:

Du har en datamaskin som kjører Windows 8.1, Windows RT 8.1 eller Windows Server 2012 R2. Du prøver å åpne et vedlegg i Microsoft Outlook, og omadressering av mappen brukes til å lagre vedlegget til en bestemt mappe. Nettverkstilkoblingsforsinkelsen er høy.

Oppdateringsopprullingen 2984006 er den som inneholder reparasjonen, så vær sikker på at du ikke går glipp av det. Løsningen gjelder for Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1, Windows RT 8.1 og alle versjoner av Windows Server 2012 R2.

Fix 'Outlook tar lang tid å åpne et vedlegg' enkle løsninger

Først og fremst, prøv å kjøre Outlook i Cached Exchange-modus. Dette kan åpne noen problematiske vedlegg. Slik gjør du det:

  • Åpne Outlook, klikk "Fil" øverst i appen, og velg "Kontoinnstillinger"
  • Velg en Exchange-konto i "e-post" -fanen og klikk på "Endre" etter
  • Merk av for «Bruk bufret utvekslingsmodus» det vil tillate at Outlook kjører i hurtigbufret modus
  • Start Outlook på nytt

Du kan også prøve en annen enkel løsning - oppdater Outlook til en nyere versjon. De nye Outlook-versjonene kjører raskere og kan ta i bruk større vedlegg og e-post. Hvis du ikke kommer for å fikse dette problemet, endrer du bare e-postklienten. Vi anbefaler på det sterkeste deg Mailbird, en av de beste e-postklientene for øyeblikket. Du kan laste ned den gratis versjonen fra Mailbird nettsiden.

Legg igjen kommentaren din nedenfor og gi oss beskjed hvis du har løst dine problemer.