Fast: Office Documents Hang når du sparer gjennom et sakte nettverk

Som en del av de nyeste oppdateringene har Microsoft utstedt en løsning som påvirker problemet med Office-dokumenter som henger når du lagrer gjennom et sakte nettverk på en domenenavnet Windows 8.1 eller Windows 8-datamaskin. Flere detaljer nedenfor.

Hvis du har opplevd irriterende problemer som har å gjøre med frysing av Office-dokumentene dine, bør du vite at en potensiell løsning har blitt rullet ut.

Microsoft lanserte en oppdatering for å fikse dette problemet

Oppdateringsfil KB 3001266 løser problemet der Office-dokumenter fryser når du lagrer via et sakte nettverk på en datamaskin med domenekompatibilitet i Windows 8.1 eller Windows 8.

Slik ser feilen ut:

  • Du har et domene som har funksjonen Dynamisk tilgangskontroll aktivert i Active Directory Administrative Center.

  • Du har en domenekompatibel datamaskin som kjører Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8 eller Windows Server 2012.

  • Et Microsoft Office-dokument er plassert på en FCI-definert server.

  • Du prøver å oppdatere og lagre dokumentet gjennom et sakte nettverk.

Så hvis det ovenfor skjer, henger Microsoft Office-dokumentet i omtrent ett minutt før det er lagret.

Microsoft sier også at mens etterfølgende lagring av operasjoner i løpet av de neste åtte timene ikke opplever forsinkelser, vil det bli forsinkelse hver 8. time.

Les også: Fix: Microsoft Office åpner ikke i Windows 10, 8.

Det finnes ikke en hurtigreparasjon for nedlasting for dette problemet, så du må bare sørge for at du har oppdateringsoppdateringen for november 2014 for Windows RT 8.1, Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, samt Windows RT, Windows 8, eller Windows Server 2012 kjører.

[UPDATE] I mellomtiden har brukerne rapportert noen flere problemer relatert til Office-dokumenter. Selv med systemet ditt kontinuerlig oppdatert, kan du likevel støte på feil. Her er noen nyttige guider for å fikse dem:

  • Fiks: Kan ikke redigere Word 2016-dokumenter
  • Slik løser du korrupte .docx-filer på Windows 10
  • FIX: Kan ikke redigere et Word-dokument?
  • "Vennligst vent mens Windows konfigurerer" fast dialogboksen for Microsoft Office

Redaktørens oppmerksomhet: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2014 og har blitt oppdatert for å gi mer nyttige løsninger, friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.