FIXED: Jeg kan ikke streame Xbox-spill til Windows 10

4 løsninger for å fikse Xbox til PC spill streaming problemer

  1. Aktiver spillstrøm
  2. Oppdater Xbox-programmet
  3. Sjekk Xbox One-signalstyrken
  4. Deaktiver Game DVR

Windows 10 brakte mange forbedringer til Microsofts OS. En av disse forbedringene er relatert til spill. Som du sikkert har hørt, planlegger Microsoft å bringe PC- og Xbox-spillere sammen, slik at du kan streame Xbox-spillene dine til Windows 10.

Noen brukere kan imidlertid ikke streame til Windows 10 via Xbox-appen, så her er noen tips som kan være nyttige. Vi håper at en av løsningene som er oppført nedenfor, løser problemer med spillestrømmer.

Hvis du eier en Xbox-konsoll og Windows 10, vil du kanskje slappe av og spille favorittspillene dine på din PC eller laptop i stedet for på TVen din. Alt du trenger å gjøre er en Xbox-kontroller, din Windows 10-datamaskin og en stabil internettforbindelse.

Men hvis du opplever streaming problemer mens du streamer fra Xbox til Windows 10, kan du prøve disse løsningene.

Hva å gjøre hvis Xbox One ikke streamer til Windows 10

Løsning 1 - Aktiver spillets streaming

Har du noen gang lurt på hvorfor datamaskinen din ikke vil starte opp for å legge merke til at du glemte å koble den inn? Vel, det kan skje når du prøver å streame Xbox One-spill til din PC også.

Så, først først, sørg for at du har aktivert Xbox One-spilling.

  1. Gå til konsollets Innstillinger-side
  2. Gå til Innstillinger> velg Xbox app-tilkobling
  3. Deretter aktiverer du alternativet Tillat spillestreaming til andre enheter.

Løsning 2 - Oppdater Xbox-programmet

Noen brukere har rapportert at de ikke kan streame til sine PCer, men dette er vanligvis løst ved å oppdatere Xbox-programmet.

For å gjøre det, må du gå til den innebygde Windows-butikken og se etter oppdateringene. I tillegg kan du bare søke etter appen og åpne den i appvisning, og den skal oppdatere seg selv. Hvis det ikke gjør det, gi det et minutt eller to før det begynner å oppdatere.

Løsning 3 - Kontroller Xbox One-signalstyrken

Noen ganger er problemer forårsaket av signalstyrken til det trådløse nettverket, så du må navigere til tilkoblingsområdet og kontrollere signalstyrken som ligger ved siden av navnet på enheten din. Hvis signalindikatoren er rød, kan det hende du opplever problemer med streaming.

For å fikse dette kan du koble til den trådløse ruteren din med Xboxen for å se om problemet er relatert til det. Hvis den trådløse ruteren er problemet, kan du erstatte den, eller hvis du ikke vil gjøre det, kan du koble til den ved hjelp av nettverkskabelen.

Løsning 4 - Deaktiver Game DVR

Game DVR er kjent for å forårsake mange problemer for spillere. Mange brukere har faktisk bekreftet at de har løst sine problemer med spillstrøm etter at deaktivert denne funksjonen. Så, fortsett og deaktiver Game DVR og sjekk om problemet vedvarer.

Hvis du har andre Windows 10-relaterte problemer, kan du sjekke om løsningen i Windows 10 Fix-delen.

Relaterte poster å sjekke ut:

  • Slik reparerer du Xbox One-problem med fuzzy skjerm
  • Xbox-mikrofonen din er veldig stille? Her er løsningen
  • Slik løser du problemer med videostreaming i Windows 10

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i august 2015 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.