Fast: Kan ikke skrive ut et A3-formatdokument i Windows 10, 8.1 eller Windows 7

Som en del av de nyeste oppdateringene som den har rullet ut denne måneden, har Microsoft også utstedt noen mindre forbedringer som forbedrer utskriftsfunksjonaliteten på enkelte enheter. I denne artikkelen skal vi snakke om korrigeringer hentet til A3 utskriftsproblemer.

Kan Windows 8.1 og Windows 7-eiere ha sagt at de støter på feil når de prøver å skrive ut et A3-formatdokument. Den spesifikke oppdateringsfilen KB 3005781 sies å fikse dette, men det finnes også en hurtigreparasjon som Microsoft har gitt offisielt.

Du må imidlertid vite at for å kunne bruke hurtigreparasjonen i denne pakken, trenger du ikke gjøre noen endringer i registret. Slik er det offisielle problemet beskrevet som:

Denne artikkelen beskriver et problem som oppstår når du skriver ut et A3-formatdokument i Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 7 Service Pack 1 (SP1) eller Windows Server 2008 R2 SP1. En hurtigreparasjon er tilgjengelig for å løse dette problemet.

Hvis du befinner deg i denne situasjonen, fortsett og følg denne sikre linken for å laste ned hurtigreparasjonen. Problemet oppstår når brukere har en omdirigert skriver som er opprettet ved hjelp av funksjonen Terminal Service Easy Print. Så, når den omdirigerte skriveren brukes til å skrive ut et dokument i et redigeringsprogram, kan du ikke skrive ut dokumentet på grunn av feil sidemarginaler.

Du kan løse dette problemet enten ved å laste ned den angitte hurtigreparasjonen eller ved å utføre den nyeste oppdateringen gjennom Windows Update. Rettelsen gjelder for følgende Windows-versjoner:

  • Alle Windows Server 2012 R2 versjoner
  • Windows 8.1 Enterprise / Pro / 8.1 / RT 8.1
  • Alle Windows Server 2008 R2 Service Pack 1-versjoner
  • Alle Windows 7 Service Pack 1 versjoner

Skriverrelaterte problemer og deres rettelser

Hvis du har andre skriverproblemer og trenger en løsning, vil vi legge igjen en liste over reparasjonsartikler nedenfor slik at du kan velge. Det er viktig å vite hva som er ditt problem, så du ikke vil skade systemet ditt mens du bruker feil feilsøkingsløsninger. Bare klikk på hvilken som vil hjelpe deg, og kontroller løsningene inni. Her er de:

  • Fiks: PDF-filer skrives ikke ut riktig i Windows 10
  • Fiks antivirusblokkering utskrift på Windows-PCer
  • Office 2016 skriver ikke ut [FIX]

Det er viktig å nevne at du kan prøve løsningene på både Windows 8.1 og Windows 10-systemer. Prøv dem og gi oss beskjed i kommentarseksjonen som en hjalp deg.