FIX: YouTube fullskjerm fungerer ikke i nettleseren din

YouTube er kanskje den mest populære online videokanalen som brukes av verdensomspennende brukere på bærbare, berøringsbaserte eller stasjonære enheter, uansett hvilket operativsystem vi kanskje tenker på. Når du har problemer med Youtube, er det derfor viktig å løse problemene så snart som mulig, ellers vil du ikke kunne få tilgang til og sjekke favorittfilmer, videoklipp, musikk og så videre.

Ligner på problemet med Youtube grønt skjerm, et annet irriterende problem som rapporteres av brukere av Windows 10, 8 og Windows 8.1, er relatert til fullskjermmodusen som ikke fungerer riktig når du bruker en bestemt nettleserklient.

Så hvis du la merke til at du ikke kan se Youtube-klipp i fullskjermmodus på din Windows 10/8-baserte nettbrett, laptop eller skrivebord, ikke nøl med og les retningslinjene nedenfor, der vi skal prøve å løse problemene dine for å fikse og forbedre YouTube-opplevelsen din.

Slik løser du fullskjermproblemet på Youtube på Windows 10, 8

  1. Sjekk innholdsinnstillingene i Chrome
  2. Lukk bakgrunnsprogrammer og programmer
  3. Slå av maskinvareaccelerasjon
  4. Installer nettleseren din på nytt
  5. Deaktiver nettleserutvidelser / tilleggsprogrammer
  6. Oppdater nettleseren din
  7. Bruk en annen nettleser

1. Kontroller innholdsinnstillingene i Chrome

Først må vi sørge for at du har de riktige innholdsinnstillingene, ellers kan du oppleve YouTube fullskjermproblem.

Her er hva du trenger å gjøre:

  • skriv inn: "krom: // innstillinger / innhold" i nettleserens nettlinje og trykk på Enter;
  • velg deretter Beskyttet innhold;
  • Det er to alternativer her, og begge må være slått på.

Hvis du bruker en eldre versjon av Google Chrome, kan det være at to flash-spillere er installert i stedet for en. Du kan utføre en rask sjekk ved å skrive "chrome: // plugins" i nettadresselinjen og trykk Enter.

Hvis du har to flash-spillere, må du deaktivere en. Finn først innspillingen til spilleren, inkludert "pepflashplayer.dll", og klikk deretter på Deaktiver.

Til slutt, start Chrome og sjekk om problemet er løst.

Det vil også være viktig å bruke Flash Player, da HTML 5-spilleren er slags buggy.

2. Lukk bakgrunnsprogrammer og programmer

En annen ting du kan prøve, er å lukke alle prosessene som er relatert til nettleseraktiviteten din og til Youtube hver gang du opplever fullskjermproblemet. Få bare tilgang til Windows Oppgavebehandling og lukk de nevnte prosessene.

3. Slå av maskinvareaccelerasjon

I tillegg, i nettleserinnstillingene dine, må du deaktivere maskinvareaccelerasjon og angi historie til "Aldri husk". Mange brukere bekreftet at denne raske løsningen virket for dem, så det er verdt å prøve.

Trenger du mer informasjon om denne løsningen? Sjekk nå hvordan du deaktiverer maskinvareakselerasjon.

4. Sett på nytt nettleseren din

Du kan også velge å installere nettleserklienten på nytt og prøve igjen, da en ren installasjon enkelt kan løse problemene dine.

5. Deaktiver nettleserutvidelser / tilleggsprogrammer

Noen ganger kan nettleserutvidelser forhindre deg i å se YouTube-videoer i fullskjermmodus. Som en løsning må du deaktivere alle utvidelsene midlertidig for å identifisere skyldige av denne YouTube-fullskjerm-glitchen.

Når du har identifisert, vet du hvilken utvidelse som skal slås av når du vil spille YouTube-videoer på fullskjerm.

6. Oppdater nettleseren din

Pass på at du kjører den nyeste nettleserversjonen på datamaskinen. Alle de store nettleserne som er tilgjengelige på markedet, mottar regelmessig oppdateringer som forbedrer den generelle nettleseropplevelsen og retter feilene som rapporteres av brukerne.

Hvis YouTube fullskjermsproblemet skyldes et kjent problem, har problemet kanskje blitt løst i den nyeste nettleserversjonen, så sjekk for oppdateringer. Det samme gjelder for Windows OS-oppdateringer, så ikke glem å gå til Windows Update og se etter oppdateringer.

7. Bruk en annen nettleser

Først av alt er det viktig å legge merke til når du har å gjøre med det nevnte problemet. For eksempel bør du teste for å se om YouTube fullskjermproblemet bare er forårsaket av en nettleserklient eller av en annen lignende plattform.

Det første du må gjøre er å bruke Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox eller andre nettleserprogrammer. Sannsynligvis vil Youtube kjøres jevnt når du bruker et annet program enn det nåværende.

Flere brukere rapporterte problemer med Youtube ved bruk av Google Chrome - det ser ut som at nettleserprogrammet har mottatt en ny oppdatering som forårsaker dette problemet. Hvis du bruker Google Chrome, blir det best å bytte til en annen plattform midlertidig.

Slik kan du håndtere dine Youtube-skjermproblemer på Windows 10, 8 eller Windows 8.1. Hvis du kjenner til andre feilsøkingsløsninger, ikke nøl med og del det samme med oss ​​(bruk kommentarfeltet nedenunder for det saks skyld) og vi vil oppdatere denne opplæringen tilsvarende.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juli 2014 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.