Fix: 'Kontoen din ble ikke endret til denne Microsoft-kontoen'

Vil du lære å fikse Windows 10 eller Windows 8.1 hvis du får feilmeldingen "Kontoen din ikke ble endret til denne Microsoft-kontoen"? Ved å følge trinn for trinn vil instruksjonene som er oppført i opplæringen nedenfor, raskt løse dette problemet og komme tilbake til arbeidet ditt.

Du kan veldig enkelt snuble på denne meldingen etter at du har oppgradert Windows 10 til Windows 8.1 eller Windows 10, og det blir vanligvis fulgt av 0x80070426 feilkoden. Du får beskjeden "Kontoen din ikke ble endret til denne Microsoft-kontoen" i Windows 8.1 eller Windows 10 fordi du mest sannsynlig oppdaterte Windows-operativsystemet ditt, logget på med Microsoft-kontoen din, og det er viktig at noen registernøkler må justeres.

Løs nå "Din konto ble ikke endret til denne Microsoft-kontoen" -meldingen i Windows 10 og Windows 8.1:

Som et godt sikkerhetstrinn anbefales det å lage en kopi av operativsystemet ditt før du gjør disse trinnene, eller kanskje opprette et systemgjenopprettingspunkt før du prøver å bruke disse endringene.

 1. Trykk og hold inne "Windows" -knappen og "R" -knappen.
 2. Skriv i løpeboksen følgende: "regedit".
 3. Trykk på "Enter" -knappen på tastaturet.
 4. Nå har du vinduet "Registerredigering" foran deg.
 5. Trykk og hold "Ctrl" -knappen og "F" -knappen for å åpne "Finn" -boksen.
 6. I "Finn" -vinduet må du legge merke til ved siden av "Taster", "Verdier" og "Data" -funksjonene.
 7. I boksen ved siden av "Finn hva" må du skrive inn din Microsoft-konto.

  Eksempel: [email protected]

 8. Venstre klikk eller trykk på "Finn" -knappen.
 9. Din "Finn" -funksjonen skal få deg to resultater som inkluderer ditt Microsoft-kontonavn.
 10. På høyre side må du venstre klikke eller trykke på registernøkkelen som inneholder Microsoft-kontoen din, og deretter venstre klikk eller trykk på "Fil" -menyen øverst til venstre i vinduet.
 11. Velg "Eksporter" -funksjonen fra "Fil" -menyen og lagre den på skrivebordet eller et annet sted, men vær sikker på å vite hvor det er.

  Merk: Eksporter den andre registernøkkelen til at "Finn" -funksjonen viste deg nøyaktig hvordan du gjorde det ovenfor.

 12. Nå må du slette disse to registernøklene fra denne "Registerredigeringsmenyen" ved å høyreklikke på dem og velge "Slett" -alternativet.
 13. Når du har slettet dem, må du lukke vinduet "Registerredigering" og starte Windows 8.1 eller Windows 10-enheten på nytt.
 14. Etter at enheten er slått på, bør du ikke ha noen problemer med feilmeldingen ovenfor.

Konto-relaterte problemer i Windows 10 kan være en ekte hodepine. Du kan også ha andre irriterende problemer som du kanskje vil fikse. Vi foreslår at du sjekker først og fremst guiden 'kan ikke logge inn med min Microsoft-konto'. Dette er et vanlig problem som ofte vises på forskjellige Windows 8.1 og Windows 10-PCer. Også her er en flott guide som løser "Du må fikse Microsoft-kontoen din".

Var det vanskelig? Jeg tror at noen kan gjøre det på bare fem eller ti minutter av sin tid og fikse "meldingen din ikke ble endret til denne Microsoft-kontoen" i Windows 8.1 eller Windows 10. Du kan også skrive oss nedenfor hvis du har andre spørsmål om dette emnet, og vi vil hjelpe deg så snart som mulig.