FIX: Yahoo Messenger Video virker ikke i Windows 10

I følge flere onlinerapporter ser det ut til at det er ulike problemer med Yahoo Messenger i Windows 10, spesielt med videosamtalerfunksjonene. Her er noen mulige løsninger.

Mange Windows-brukere har klaget over at det fortsatt ikke er en offisiell app for Yahoo! Messenger på Windows Store, men standardprogrammet har vist seg å være ok så langt. Og det har vært forskjellige andre innleveringer til Windows Store, selv om de ikke var offisielle.

Forlate det til side, la oss snakke om problemet ved hånden. Her er hva den berørte brukeren har sagt:

HI, KAN IKKE VIDEO KALLE I YAHOO MESSENGER 11. AM BRUKER WINDOWS 10. FOR AUDIO CALL NO PROBLEM. MEN IN VIDEO CALL VIDEO ARBEID IKKE (webkamera). Hjelp meg med å løse dette problemet.

Andre har rapportert at videoanropsknappen er grå, og de kan ikke klikke på den.

Slik fikser du Yahoo Messenger-videosamtaler

  1. Oppdater driverne
  2. Installer Yahoo Messenger på nytt
  3. Installer en gammel YM-versjon

Løsning 1 - Oppdater driverne

Selvfølgelig står det selvsagt at det aller første du må gjøre er å sjekke om du har de nyeste grafikkdriverne installert, og selvfølgelig, hvis du kjører den nyeste versjonen av Yahoo Messenger.

Løsning 2 - Installer Yahoo Messenger på nytt

Du kan også prøve å installere programvaren på nytt. Dette er en av de raskeste måtene for å fikse YM-problemer.

Hvis alt dette er bra, må du prøve å starte programmet i administratormodus. Høyreklikk på .exe-filen, velg deretter Egenskaper> Kompatibilitet> Endre innstillinger for alle brukere, og legg til en avkrysningsboks for å kjøre dette programmet som administrator, og klikk deretter Bruk.

Løsning 3 - Installer en gammel YM-versjon

Andre brukere som er berørt av dette problemet, har rapportert at de klarte å løse det ved å installere en eldre versjon av Yahoo Messenger. Du kan også prøve å forfriske Windows 10, men sørg for at du sikkerhetskopierer alt før du fortsetter.

For tiden er dette alt vi vet om dette problemet. Hvis du kommer til å kjenne noen andre feilrettinger, gå videre og legg igjen kommentaren din nedenfor og gi oss beskjed om hvilke disse er.

OPPDATERING : Yahoo slår av sitt direktemeldingsverktøy den 18. juli 2018. Dette betyr at verktøyet ikke lenger er tilgjengelig for brukere. Imidlertid sa Yahoo at det snart ville starte arbeidet med et bedre direktemeldingsverktøy, og flere detaljer ble avslørt underveis.

Den gode nyheten er at det er mange chat-apper tilgjengelig på markedet som er kompatible med Windows 10. Du kan sjekke ut vår guide for å lære mer om de beste chat-appene du kan installere på datamaskinen.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i september 2015 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.