Fiks: Xbox-feil ved innløsing av koder

Xbox er en av de mest populære spillplattformene i verden med millioner av brukere over hele verden. Dessverre kan du støte på visse feil på Xbox, og i dag skal vi vise deg hvordan du reparerer Xbox-feil når du løser inn koder.

Xbox-feil når du løser inn koder, hvordan løser du det?

Løs - Xbox-feil ved innløsing av koder

Når du innløser Xbox-koder, må du huske på at du ikke vil kunne gjøre det hvis Xbox-abonnementet ditt er suspendert, eller hvis du har viss balanse på grunn av kontoen din. Hvis du har noen av disse problemene, må du først løse dem før du kan løse inn en kode.

Løsning 1 - Sjekk om kjøp og bruk av innhold er tilgjengelig

Brukerne rapporterte en feilmelding mens de løste inn en forhåndsbetalt kode, og en måte å fikse det på er å sjekke og se om tjenesten for kjøp og bruk av innhold kjører. Du kan gjøre det ved å bruke en hvilken som helst enhet som har Internett-tilgang. Hvis denne tjenesten ikke kjører, kan du bare vente til Microsoft løser dette problemet.

Løsning 2 - Sjekk om innløsningskoden din er riktig

Hvis du får en feil mens du løser inn en kode, må du kontrollere om koden er riktig. Hvis du er sikker på at du har angitt riktig kode, kan du prøve å logge inn på din Microsoft-konto og skrive inn koden din derfra.

Løsning 3 - Sjekk medlemskapstypen

Enkelte brukere får en feilmelding som sier at koden ikke kan innløses under deres nåværende medlemstype. Husk at visse tilbud kun er gyldige for en Xbox Live Gold-bruker. Hvis du ikke har et Xbox Live Gold-abonnement, må du få det for å kunne bruke bestemte koder. For å sjekke abonnementstypen din må du gå til Innstillinger> Konto> Dine medlemsskap på Xbox 360. På Xbox One er denne prosedyren litt enklere, og du kan utføre den ved å navigere til Innstillinger> Konto . Du kan også sjekke medlemskapstypen din på din PC eller på en hvilken som helst annen enhet ved å logge inn på din Microsoft-konto og navigere til Tjenester og abonnementer .

Løsning 4 - Sjekk om promo-koden er aktivert av forhandleren

For at kampanjekoder skal fungere, må de aktiveres av forhandleren. Noen ganger kan det være en forsinkelse med aktiveringen av forhandleren, slik at feilen 801613fb vises. For å fikse dette problemet må du vente i 24 timer eller mer, og prøv å løse inn koden på nytt. Hvis problemet vedvarer, må du kontakte forhandleren og spørre om koden er aktivert.

Løsning 5 - Sjekk om koden ikke allerede er innløst

Noen ganger kan du få feilkode SVC6004 mens du prøver å løse inn en kode på Xbox. Denne feilen betyr vanligvis at koden allerede er innløst, derfor må du sjekke om koden allerede er brukt. Hvis du bruker en forhåndsbetalt kode for Xbox-abonnement, må du logge på Microsoft-kontoen din på en hvilken som helst enhet og sjekke Tjenester og abonnementer for å se om koden allerede er innløst. Hvis det er en forhåndsbetalt kode for et Microsoft-gavekort, må du kontrollere bestillingsloggen for din Microsoft-konto og sjekke om koden er lagt til. Til slutt, hvis det er en forhåndsbetalt kode for spillinnhold, sjekk spillbiblioteket ditt fra kontoen din for å se om koden er lagt til.

Løsning 6 - Sjekk om abonnementet ditt er suspendert

Hvis abonnementet ditt er suspendert, kan du ikke løse inn koder før du løser dette problemet. For å gjøre det må du oppdatere betalingsinformasjonen. Du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Logg deg på din Microsoft-konto og naviger til siden Tjenester og abonnementer .
 2. Finn det suspenderte abonnementet.
 3. Velg det blå spørsmålet under Status og klikk på Betal nå- linken.
 4. Følg instruksjonene for å fullføre prosessen.

Du kan også gjøre dette fra Xbox One-konsollen ved å følge disse trinnene:

 1. Gå til Innstillinger> Konto> Abonnementer .
 2. Finn det suspenderte abonnementet og velg det.
 3. Gå til Betalings- og faktureringsdelen og velg Betal nå .
 4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen.

Løsning 7 - Pass på at du bruker forhåndsbetalt kode i samme region der du kjøpte den

Hvis du får feil 80153022 mens du løser inn en forhåndsbetalt kode, må du sjekke om koden blir innløst i samme region. Noen koder kan bare innløses i bestemte regioner, derfor hvis du kjøper en bestemt forhåndsbetalt kode, kan du kanskje ikke bruke den i et annet land, så hold det i bakhodet. Brukerne rapporterte også feil 8016a04b, og denne feilen betyr vanligvis at du prøver å legge til en forhåndsbetalt kode som ikke er gyldig for ditt land eller din region.

Løsning 8 - Slett og last ned profilen din

Brukere rapporterte feil 801613c9 mens de løste inn kodene på Xbox. Denne feilen betyr at koden allerede er innløst, og du kan sjekke om koden er innløst ved å gå til Innstillinger> Konto> Nedlastingslogg . Hvis kampanjekoden ikke er tilgjengelig i nedlastingsloggen, må du slette profilen og laste den ned igjen. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Gå til Innstillinger og velg System .
 2. Velg Lagring> Alle enheter .
 3. Velg Gamer Profiler.
 4. Finn profilen du vil slette, og velg Slett. Velg Slett kun profil . Dette vil slette din profil mens du beholder dine lagrede spill og prestasjoner intakt.

Når du har slettet Xbox-profilen din, kan du laste den ned ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på Guide- knappen på Xbox-kontrolleren.
 2. Velg alternativet Last ned profil . Hvis du ikke ser dette alternativet tilgjengelig, må du være sikker på at du er helt logget av av alle Xbox-kontoer.
 3. Skriv inn innloggingsinformasjonen til din Xbox-konto.
 4. Velg lagringsplassen for profilen din og vent til kontoen din er lastet ned.

Når du har lastet ned profilen din igjen, må du kontrollere om problemet er løst.

Løsning 9 - Endre regionen på Xbox-nettsiden

Tilsynelatende kan feil med innløsningskoder forekomme hvis du endrer din region på Xbox-nettsiden. Få brukere rapporterte at regionen på Xbox-nettsiden endret seg automatisk for dem, men etter å ha endret den til deres nåværende sted, ble problemet løst, og de kunne løse inn koder uten problemer.

Feil under innløsning av koder på Xbox kan vises fra tid til annen, men vi håper at du klarte å fikse disse feilene ved å bruke en av våre løsninger.