Fiks: Xbox-feil UI-122

Din Xbox er et multimediasenter som lar deg nyte de nyeste spillene og onlineinnholdet. Dessverre kan det oppstå visse feil på Xbox en gang i en stund, og i dag skal vi vise deg hvordan du reparerer Xbox-feil UI-122.

Xbox-feil UI-122, hvordan fikse det?

Innholdsfortegnelse:

 1. Sjekk om den offentlige tilkoblingen din støtter streaming
 2. Bytt til et ikke-cellulært datanettverk
 3. Start Xboxen på nytt
 4. Slett Netflix lagrede data
 5. Sjekk Xbox-DNS-innstillingene dine
 6. Start modemet på nytt
 7. Forbedre det trådløse signalet
 8. Koble Xbox direkte til modemet ditt
 9. Slett og last ned profilen din
 10. Fjern systembufferen
 11. Strøm syklusen din konsoll

Fix - Xbox-feil UI-122

Løsning 1 - Sjekk om den offentlige tilkoblingen din støtter streaming

Hvis du bruker et offentlig Wi-Fi-nettverk, kan du kanskje ikke få tilgang til Netflix på konsollen din, avhengig av nettverkskonfigurasjon. Administratorer blokkerer noen ganger streamingtjenester på nettverket, og dermed forårsaker denne feilen å vises. Hvis det er tilfelle, kan du prøve å få tilgang til Netflix fra en hvilken som helst annen enhet som har Internett-tilgang. Hvis Netflix er blokkert av nettverksadministrator, kan du ikke få tilgang til det fra en hvilken som helst enhet, og du bør kontakte nettverksadministratoren for å fikse problemet. Husk at mange offentlige nettverk har begrenset båndbredde, derfor er mange streaming-tjenester blokkert.

Løsning 2 - Bytt til et ikke-cellulært datanettverk

Hvis du bruker mobil eller satellitt Internett for å få tilgang til Netflix på Xbox, kan du støte på denne feilen. Disse typer tilkoblinger har lavere hastigheter, og det kan noen ganger føre til at denne feilen vises. Hvis du kan, må du passe på å bytte til kabel eller DSL-tilkobling, og kontroller om feilen vedvarer.

Løsning 3 - Start Xboxen på nytt

Hvis du har Xbox-feil UI-122, kan du kanskje fikse det ved å slå av Xboxen din. For å gjøre det, gjør følgende:

 1. Trykk og hold styringsknappen på Xbox-kontrolleren i tre sekunder. Velg alternativet for å slå av konsollen. Alternativt kan du trykke og holde inne strømknappen på konsollen selv.
 2. Når konsollen er slått av, trekker du ut strømledningen fra konsollen og holder kontakten i minst et minutt.
 3. Koble til strømkabelen igjen.
 4. Slå på konsollen ved å trykke på guideknappen på kontrolleren eller ved å trykke på strømknappen på konsollen.
 5. Når konsollen er slått på, starter du Netflix-appen og kontrollerer om feilen er løst.

Løsning 4 - Slett Netflix lagrede data

Netflix lagrer dataene sine på konsollen, men noen ganger kan disse dataene bli ødelagt og føre til at dette og mange andre feil vises. For å fikse dette problemet anbefales det å fjerne Netflix-lagrede data ved å følge disse trinnene:

 1. Velg Innstillinger fra Xbox Dashboard.
 2. Velg System> Lagring .
 3. Velg Alle enheter . Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig, velger du den første tilgjengelige enheten, for eksempel Minneenhet, USB-lagring eller Harddisk .
 4. Velg Spill og Apps .
 5. Velg nå Netflix> Netflix lagrede data .
 6. Velg Slett og deretter Ja for å bekrefte.
 7. Start Netflix igjen og kontroller om problemet er løst.

Løsning 5 - Sjekk Xbox-DNS-innstillingene dine

Noen ganger kan DNS-innstillingene føre til at Xbox-feil UI-122 vises. For å fikse dette problemet må du angi DNS-innstillinger til Automatisk på Xbox 360 ved å gjøre følgende:

 1. Trykk på guideknappen på kontrolleren din.
 2. Naviger til Innstillinger og velg Systeminnstillinger .
 3. Velg nå Nettverksinnstillinger .
 4. Velg nettverket ditt og velg Konfigurer nettverksalternativ .
 5. Finn DNS-innstillinger og sett dem til Automatisk.
 6. Slå av konsollen og slå den på igjen.
 7. Start Netflix app og kontroller om problemet er løst.

Hvis du har Xbox One, kan du endre DNS-innstillinger ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på menyknappen på kontrolleren din og velg Innstillinger. Alternativt kan du bare velge Innstillinger fra startskjermbildet.
 2. Velg Nettverk> Avanserte innstillinger .
 3. Velg DNS-innstillinger og sett dem til Automatisk .
 4. Trykk på B- knappen for å lagre endringer.
 5. Start Netflix og kontroller om feilen vises igjen.

Løsning 6 - Start modemet på nytt

Ifølge brukerne, noen ganger kan du fikse denne feilen ved å starte modemet på nytt. Konfigurasjonsfeil kan forekomme en gang i en stund, og for å fikse dem må du starte modemet på nytt. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Slå av konsollen helt.
 2. På modemet trykker du strømknappen for å slå den av. Noen brukere foreslår å koble fra strømkabelen, slik at du kan gjøre det som et alternativ.
 3. Etter at modemet er slått av, vent i 30 sekunder eller mer og trykk på strømknappen igjen for å slå den på.
 4. Når modemet er slått på, start konsollen og kontroller om feilen er løst.
 5. Valgfritt: Hvis du har en ruter, må du også starte den på nytt før du slår på konsollen.

Løsning 7 - Forbedre det trådløse signalet

Noen ganger vises denne feilen på grunn av styrken på det trådløse signalet ditt, og for å fikse det, må du forbedre den trådløse tilkoblingen din. Hvis det er mulig, må du kanskje flytte ruteren til et nytt sted for å forbedre ditt trådløse signal. I tillegg må du holde øye med trådløs forstyrrelse. Andre enheter kan forstyrre det trådløse signalet, derfor sørg for å holde alle trådløse enheter vekk fra ruteren din. Til slutt, prøv å heve ruteren din ved å plassere den høyt fra bakken. Ved å gjøre det vil du sørge for at det ikke er noen hindringer, og at du får den beste mottakelsen.

Løsning 8 - Koble Xbox direkte til modemet ditt

Feil UI-122 kan vises på Xbox på grunn av problemer med den trådløse tilkoblingen. For å fikse dette problemet må du koble Xbox direkte til modemet ditt ved hjelp av en Ethernet-kabel. Etter at du har gjort det, start programmet på nytt, slik vi viste deg i løsning 6 . I tillegg kan du også prøve å starte konsollen på nytt. Hvis denne metoden løser problemet, betyr det at det er et problem med nettverksforbindelsen eller ruteren. Hvis problemet fortsatt varer, må du sjekke om Internett-tilkoblingen din er tilgjengelig på andre nettverksenheter. Hvis det er et problem med modemet ditt, må du kontakte Internett-leverandøren.

Løsning 9 - Slett og last ned profilen din

Den neste tingen vi skal prøve, er å laste ned Xbox One-profilen din. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Trykk på guideknappen på kontrolleren din.
 2. Gå til Innstillinger og velg Systeminnstillinger .
 3. Gå til Lagring> Alle enheter> Gamerprofiler .
 4. Velg gamertag du vil slette.
 5. Velg Slett .
 6. Velg Slett kun profil . (Dette sletter profilen, men etterlatte lagrede spill og prestasjoner.)

Løsning 10 - Fjern systembufferen

Å rydde systembufferen er en universell løsning som kan løse alle slags problemer, så vi skal teste lykken med denne også. Slik fjerner du hurtigbufferen på Xbox One:

 1. Trykk på guideknappen på kontrolleren din.
 2. Gå til Innstillinger og velg Systeminnstillinger .
 3. Velg Lagring eller Minne .
 4. Marker hvilken som helst lagringsenhet, og trykk deretter Y på kontrolleren din (du kan velge hvilken som helst lagringsenhet, fordi systemet vil slette hurtigbufferen for dem alle).
 5. Velg Clear System Cache .
 6. Bekreft handlingen.
 7. Start konsollen på nytt

Løsning 11 - Koble til konsollen din

Hvis andre løsninger ikke virker, vil du kanskje foreta en tilbakestilling av fabrikken. Dette alternativet vil vanligvis slette alle filer fra konsollen din og nullstille den til originalstatus. Dette betyr at du vil slette alle kontoene dine, lagrede spill, innstillinger og filer. Hvis du vil beholde filene, anbefaler vi sterkt at du sikkerhetskopierer dem til en USB-flash-stasjon før du starter nullstillingsprosessen. Gjør følgende for å tilbakestille Xbox-en til fabrikkinnstillingene:

 1. Åpne guiden ved å bla til venstre på startskjermen.
 2. Velg Innstillinger og gå til Alle innstillinger .
 3. Velg System> Konsollinfo og oppdateringer .
 4. Velg Tilbakestill konsoll .
 5. Du bør se to alternativer tilgjengelig: Tilbakestill og hold spillene mine og appene og tilbakestill og fjern alt . Vi foreslår at du bruker det første alternativet, siden dette alternativet bare vil nullstille konsollen og slette potensielt ødelagte data uten å slette spill og andre store filer. Hvis dette alternativet ikke virker og problemet fortsatt varer, må du huske å bruke Tilbakestill og fjern alt alternativ. Dette alternativet vil slette alle nedlastede spill, lagrede spill, kontoer og programmer. Derfor, hvis du vil bevare noen av filene dine, foreslår vi at du sikkerhetskopierer dem før du bruker dette alternativet.

Xbox-feil UI-122 påvirker Netflix-appen på Xbox One og Xbox 360, men vi håper at du klarte å løse dette problemet ved hjelp av en av våre løsninger.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juni 2016 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.