Fix VPN Unlimited 'No internet connection' feilen for godt

VPN Unlimited er en sikker og rask VPN-tjeneste som gir ubegrenset tilgang til noe webinnhold, slik at du kan streame ditt favorittinnhold som viser og filmer fra hvilken som helst plassering du vil ha.

Dette VPN, ved KeepSolid, gir deg fred i å vite at surfingen din er kryptert og privat, men likevel rimelig og fleksibel, med mange avanserte sikkerhetsfunksjoner. I tillegg har den faste hastigheter og 400 servere på tvers av 67 steder.

En ting noen brukere har bedt om, er når de støter på VPN Unlimited ' Error: No internet connection ' melding. Du kan velge å starte datamaskinen eller VPN-tilkoblingen din, men det finnes løsninger som er oppført nedenfor, som også kan bidra til å løse problemet.

FIX: VPN Ubegrenset feil Nei Internett-tilkobling

 1. Sjekk din IP-adresse
 2. Sjekk Internett-tilkoblingen din
 3. Prøv å koble til en annen ExpressVPN-plassering
 4. Endre protokollen
 5. Konfigurer DNS-innstillinger manuelt
 6. Feil 809
 7. Konfigurer proxyinnstillinger manuelt

Løsning 1: Kontroller din IP-adresse

Hvis VPN-ubegrenset feil ingen Internett-tilkobling vises på datamaskinen din, kan du begynne å sjekke din IP-adresse for informasjon, for eksempel land eller by, ved siden av stedet du valgte når du koblet til VPN Unlimited. Hvis det viser et sted i nærheten av deg, betyr det at du ikke er koblet til en serverplassering.

Koble fra og prøv å koble igjen og se om feilen går bort. Gjorde dette fikse VPN Unlimited feilen uten internettforbindelse? Hvis ikke, prøv den neste løsningen.

Løsning 2: Test Internett-tilkoblingen

Du kan prøve å få tilgang til et nettsted uten at VPN Unlimited er på og se om du har tilgang til det, hvis du ikke kan få tilgang til internett, selv om VPN-en er koblet fra, må du sjekke forbindelsen din for problemer. Du kan også sjekke med internettleverandøren om det er et problem fra slutten.

Gjorde dette fikse VPN Unlimited feilen uten internettforbindelse? Hvis ikke, prøv den neste løsningen.

 • LES OGSÅ: FIX: Windows 10 VPN-feil 789-tilkobling mislyktes på grunn av sikkerhetsproblemer

Løsning 3: Prøv å koble til en annen VPN-ubegrenset plassering

Hvis du kan få tilgang til Internett når du er koblet fra VPN Unlimited, men ikke kan koble til en serverplassering, velger du en annen serverplassering fra listen over steder.

Har dette løst VPN Unlimited-feilen? Hvis ikke, prøv den neste løsningen.

Når vi snakker om endring av servere, har Cyberghost ingen problemer når vi endrer IP-en (vi bruker det faktisk). Få nå CyberGhost (for tiden 77% avslag), en leder på VPN-markedet, klarert av 15 millioner brukere med et konfidensielt, sikkert og høyhastighetsnettverk.

Løsning 4: Endre protokollen

Enheten kobles til VPN Unlimited-servere ved hjelp av VPN-protokoller, og for det meste er standard-en UDP-protokollen, som i noen land vanligvis er blokkert. Du kan prøve å endre protokollen, som også hjelper deg med å oppnå raskere tilkoblingshastigheter, men se om dette hjelper til med å gjenopprette Internett-tilkoblingen.

Hvis du vil ha bedre ytelse, velger du OpenVPN TCP først, deretter L2TP, og til slutt PPTP protokoller i den rekkefølgen. Imidlertid anbefaler de fleste VPN-tjenesteleverandører ikke å bruke PPTP med mindre det er svært nødvendig å gjøre det, da det gir liten sikkerhet i forhold til de andre protokollene.

 • LES OGSÅ: Løs: VPN fungerer ikke med Google Chrome

Løsning 5: Konfigurer DNS-innstillinger manuelt

Datamaskinen din kan ikke automatisk koble til VPN Unlimiteds DNS-servere, så du må konfigurere den med VPN Unlimited DNS-serveres IP-adresser, selv om du må gjøre dette manuelt.

Ved å konfigurere datamaskinen manuelt med andre DNS-serveradresser, kan du koble til Internett med raskere hastigheter, og til og med få tilgang til nettsteder med geografiske restriksjoner på innholdet.

Slik gjør du det i Windows:

1. Åpne innstillinger for nettverkstilkoblinger

 • Høyreklikk Start og velg Kjør

 • Skriv ncpa. cpl og klikk på OK
 • I vinduet Nettverksforbindelser finner du den vanlige tilkoblingen, enten LAN eller Trådløs nettverkstilkobling.
 • Høyreklikk på forbindelsen og velg Egenskaper

2. Angi DNS-serveradressene

 • Dobbeltklikk Internet Protocol Version 4 (IPv4) eller bare Internet Protocol

 • Velg Bruk følgende DNS-serveradresser

 • Skriv inn disse DNS-DNS-serveradressene

Foretrukket DNS-server 8.8.8.8

Alternativ DNS-server 8.8.4.4

 • Hvis Google DNS er blokkert, kan du prøve følgende:

Neustar DNS Advantage ( 156.154.70.1 og 156.154.71.1 ) skriv inn og trykk OK

Nivå 3 DNS ( 4.2.2.1 og 4.2.2.2) skriv inn og trykk OK

Når du har angitt de åpne nettverkstilkoblingene og DNS-serveradressene, kan du deretter angi VPN Unlimited DNS-innstillingene basert på instruksjonene eller instruksjonene.

Gjør dette feilen? Hvis ikke, prøv den endelige løsningen nedenfor.

Løsning 6: Feil 809

Denne feilen vises vanligvis som " Nettverksforbindelsen mellom datamaskinen og VPN-serveren kunne ikke opprettes ." Som standard støtter Windows ikke IPSec NAT-T sikkerhetsforeninger til servere som ligger bak en NAT-enhet.

På grunn av måten NAT-enheter oversetter nettverkstrafikk på, kan du oppleve uventede resultater når du setter en server bak NAT-enheten og bruker IPSex NAT-T-miljø.

Slik løser du dette:

 • Høyreklikk Start og velg Kjør
 • Skriv regedit
 • Finn oppføringen: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ PolicyAgent

 • Høyreklikk og opprett en ny DWORD-verdi (32-biters) .

 • Legg til " AssumeUDPEncapsulationContextOnSendRule" og lagre.
 • Endre den nye oppføringen og endre verdi data fra "0" til " 2 ".
 • Start datamaskinen på nytt og test forbindelsen

Hvis du fortsatt ikke kan koble til, kan du prøve den med OpenVPN TCP / UDP-protokoller. Gjorde dette fikse VPN Unlimited feilen uten internettforbindelse? Hvis ikke, prøv den endelige løsningen nedenfor.

 • LES OGSÅ: Fix: VPN fungerer ikke med Spotify

Løsning 7: Konfigurer proxyinnstillinger manuelt

En proxy-server brukes til å skjule din virkelige plassering, slik at du kan få tilgang til internett og andre nettsteder som ellers ville bli blokkert. Hvis du har problemer med Internett-tilkobling, er det mulig at den har blitt satt til å bruke en proxy-server (en proxy er et mellomrom som ligger midt i datamaskinen og VPN-leverandøren).

Det første trinnet er å sørge for at nettleseren din er satt til automatisk oppdagelse av proxy eller ingen proxy, og bruk instruksjonene for å manuelt konfigurere proxy-innstillinger for nettleseren din.

Slik deaktiverer du proxy-innstillinger for Internet Explorer:

 • Klikk på Verktøy

 • Velg Internett-alternativer

 • Gå til Tilkoblinger- fanen
 • Klikk på LAN-innstillinger
 • Fjern merket for alle alternativene, unntatt automatisk oppdag innstillinger og klikk OK for alle

Gi oss beskjed hvis noen av disse løsningene hjalp til med å fikse VPN Unlimited feil uten internettforbindelse, ved å legge igjen en kommentar i seksjonen nedenfor.