Fix: Kan ikke installere SADES Hodetelefon-drivere på Windows 10

Hvis du er seriøs med spill, bruker du sannsynligvis spillhodetelefoner med surroundlyd. Disse typer hodetelefoner er perfekte for nytelse, men det ser ut til at noen mennesker har problemer med å installere SADES-hodetelefondriverne på Windows 10.

Her er noen eksempler på feilmeldinger som skyldes mislyktes driverinstallasjon:

 • Vennligst koble SADES 7.1 lydeffekt gaming headsettet
 • SADES Headset eksisterer ikke

 • SADES kan ikke finne noen enhet

Hva gjør du hvis du ikke kan installere SADES-hodetelefondriverne på Windows 10

 1. Installer de nyeste Windows 10-driverne
 2. Last ned de nyeste driverne og installer dem i kompatibilitetsmodus
 3. Installer enheten på nytt

Ifølge brukerne ser det ut til at hodetelefoner fungerer i stereo og ikke 7.1 surround-modus. Dette er sannsynligvis knyttet til et driverproblem, så den beste måten å løse dette problemet på er å gå til produsentens nettsted for de nyeste driverne.

Løsning 1 - Installer de nyeste Windows 10-driverne

Så langt vi vet, er det SADES Windows 10-drivere tilgjengelig på deres nettside, så før du prøver noen andre løsninger, sørg for at du laster ned disse driverne og gir dem en prøve. Hvis Windows 10-drivere ikke virker for deg, vil du kanskje prøve noe annet.

Løsning 2 - Last ned de nyeste driverne og installer dem i kompatibilitetsmodus

en. Installer drivere manuelt

Noen brukere rapporterer at de prøvde å bruke Windows 8.1-drivere på Windows 10, men uten noen suksess. Dette kan imidlertid ikke være tilfelle for deg, så du bør laste ned Windows 8.1-drivere og prøve å installere dem i kompatibilitetsmodus. For å gjøre det, gjør følgende:

 1. Gå til SADES nettsted og last ned de nyeste Windows 8.1-driverne.
 2. Når du har lastet ned driverne, høyreklikker du på oppsettfilen og velger Egenskaper.
 3. Gå til kategorien Kompatibilitet og merk av for alternativet Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for og velg Windows 8 fra listen over operativsystemer.
 4. Klikk nå på Bruk deretter OK.
 5. Kjør oppsettet.

Hvis Windows 8.1-driverne ikke virker for deg, vil du kanskje prøve å laste ned Windows 7-driverne og installere dem i kompatibilitetsmodus. Prosessen er identisk, og du trenger bare å velge Windows 7 fra listen over operativsystemer i kategorien Kompatibilitet.

b. Installer drivere automatisk

Hvis du ikke har de nødvendige datakompetanseene til å oppdatere / fikse drivere manuelt, anbefaler vi sterkt at du gjør det automatisk ved å bruke Tweakbit's Driver Updater-verktøy. Dette verktøyet er godkjent av Microsoft og Norton Antivirus. Etter flere tester konkluderte teamet vårt om at dette er den best automatiserte løsningen. Nedenfor finner du en rask guide til hvordan du gjør det.

 1. Last ned og installer TweakBit Driver Updater .

 2. Når programmet er installert, begynner programmet automatisk å skanne PCen din for utdaterte drivere. Driver Updater vil sjekke de installerte driverversjonene dine mot sin sky database med de nyeste versjonene og anbefale riktige oppdateringer. Alt du trenger å gjøre er å vente på at skanningen skal fullføres.
 3. Ved fullføringen av skanningen får du en rapport om alle problemdriverne som er funnet på PCen. Gå gjennom listen og se om du vil oppdatere hver sjåfør individuelt eller alt på en gang. For å oppdatere en driver om gangen, klikk koblingen Oppdater driver, ved siden av drivernavnet. Eller bare klikk på "Oppdater alle" -knappen nederst for å installere alle anbefalte oppdateringer automatisk.

Merk: Noen drivere må installeres i flere trinn, slik at du må trykke "Oppdater" -knappen flere ganger til alle komponentene er installert.

Ansvarsfraskrivelse: Noen funksjoner i dette verktøyet er ikke gratis.

Løsning 3 - Installer enheten på nytt

Hvis ingen av løsningene fra oven klarte å løse problemet, la oss prøve å installere enheten på nytt. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Gå til Søk, skriv devmngr, og gå til Enhetsbehandling
 2. Finn SADES-hodetelefonene, høyreklikk det og gå til Avinstaller enheten
 3. Start datamaskinen på nytt

Nå skal Windows automatisk gjenkjenne og installere hodetelefonene igjen. Men hvis det ikke skjer, her er det du trenger å gjøre:

 1. Gå til Kontrollpanel
 2. Under Maskinvare og lyd, gå til Legg til en enhet
 3. Vent til veiviseren søker etter maskinvareendringer
 4. Når det er funnet din Bluetooth-enhet, vil installasjonen være ferdig

Når du har gjort alt dette, kan du prøve og oppdatere driverne normalt. Forhåpentligvis har du ingen problemer.

Oppdatering: Hvis dette problemet ikke er løst ved å prøve alle disse løsningene, anbefaler vi at du kontakter produsenten. Prøv å løse problemet ved hjelp av utviklerne selv. Mange brukere hevdet at den eneste løsningen for å fikse sine problemer med denne hodetelefonmodellen var denne.

Hvis du har problemer med andre hodetelefoner, foreslår vi at du sjekker "relaterte historier" nedenfor.

Det handler om det. Vi håper absolutt at minst en av disse løsningene hjalp deg med å installere SADES-driverne på datamaskinen din. Hvis du har kommentarer, forslag eller spørsmål, bare gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i oktober 2015, og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.