FIX: Tommelen Folder Holder vises på Windows 10, 8.1 Desktop

Microsoft Support Community-forumene er fulle av at folk klager over ulike problemer med Windows 10 eller Windows 8.1-enhetene. Vi går og velger de mest relevante og prøver å finne en fungerende løsning sammen.

Det er mange feilmeldinger rapportert med Windows 10, Windows 8, og en av de siste er relatert til små, men ganske irriterende problemer som enkelte brukere har rapportert. Og mens det var bare noen få til å rapportere dette problemet, er det mange der ute som ikke har uttrykt sin bekymring. Så, formålet er å få flere brukere til å uttrykke sitt problem og, hvorfor ikke, kanskje finne ut en løsning sammen. Her er hva den berørte brukeren har sagt:

Hvorfor vises denne mappen alltid på skrivebordet hver gang jeg starter datamaskinen på nytt. Slett den etterpå, og deretter rydde opp papirkurven og deretter starte på nytt og den mappen er på skrivebordet igjen.

Dette er et ganske irriterende problem, og jeg antar at du er nysgjerrig på å høre ut en løsning. Her er det vi har klart å samle så langt på dette, men vi vil fortsette å søke etter arbeidsløsninger.

Hvordan fjerne Thumbs-mappen fra Windows 10, 8.1 desktop

Hvis tommelen mappen fortsetter å vises på skrivebordet, følg trinnene nedenfor for å bli kvitt det for godt.

  1. Det kan være situasjoner når dette ikke er noe annet enn et virus, så sørg for at du har utført en antivirusskanning eller at du har en pålitelig programvare installert. Det kan også være en malware, så sjekk også det.
  2. Det er programmer og programmer som lagrer miniatyrbildene på et sted bortsett fra musikkfiler. Pass på at den ikke er satt til skrivebordet
  3. Start datamaskinen i en ren oppstartsmodus for å se om det ikke er et problem i oppstart
  4. Oppgrader til den nyeste versjonen av Windows 10, 8.1 som løser mange av disse feilene
  5. Du kan også tilpasse brukergrensesnittinnstillingene fra Kontrollpanel, slik at operativsystemet ikke vil vise miniatyrbilder. Så start Kontrollpanel> gå til Filutforskeralternativer> klikk på Vis-fanen. Gå til filer og mapper og bare sjekk knappen. Vis alltid ikoner, aldri miniatyrbilder. Bekreft dine valg.
  6. Hvis problemet vedvarer, kjør Diskopprydding for å fjerne uønskede filer fra datamaskinen din, inkludert Tommelen-mappen fra skrivebordet. For mer informasjon om hvordan du bruker Diskopprydding, kan du sjekke ut denne veiledningen.

Relaterte poster å sjekke ut:

  • Jeg har to nedlastingsmapper i Windows 10, hva skal jeg gjøre?
  • Slik knytter du mapper til Start-menyen i Windows 10
  • Slik legger du på mapper på Windows 8, 8.1, 10